Zeppelin in veins
New member
אני מסכים איתך איפשהו, אבל
דבר ראשון, אני לא חושב שההערכה וההערצה כלפי אמן וכדומה תלויה בהגעה לאירועים מסוימים\ כי כל עוד קיימת ההנאה המרבית מהמוזיקה זה הדבר החשוב. דבר שני, שזה יותר פניה אישית לתומר. קודם כל, תודה רבה על האפשרות שנתת לנו עם החידון הזה, שחבל מאוד שלא מוצה כמו שצריך, אבל מה שבטוח, ההערכה קיימת ואני אומר בשם כל חברי הפורום תודה רבה רבה רבה
אני אישית יכול למנות את הסיבות לכך שלא השתתפתי בחידון, העובדה שאין לי מכונית ושהתחבורה הציבורית ביום המושבתת בסופ"ש דפקה אותי, או שהמשאבים בלארגן הסעה עם חבר פורום שגר כמה עשרות ק"מ מפה וכו' וכו'... אבל בשורה התחתונה המאמץ (וההוצאה הכספית) כדי להגיע למופע עצמו דרשה ממני יותר ממה שאני יכול, וזו הסיבה שלא לקחתי חלק בחידון. אסור לי להגיד שאלו אותן סיבות כמו של אחרים למה הם לא לקחו חלק בחידון, אבל אני יכול להגיד בעצמי, שזה היה די גועלי ואגואיסטי מצידי לקחת חלק בחידון הזה בידיעה שאני עלול לזכות ולגזול את הכרטיסים ממישהו שבאמת מוכן להשקיע ולהגיע... אני מקווה שהבהרתי קצת נקודות, ומצטער שלא הלך יותר טוב, ואני גם מקווה שאירוע דומה שיבוא פעם הבאה יתואם לזמנים יותר נוחים לכולנו, בוגרים וצעירים (אני על האמצע). ושוב, תודה רבה רבה לתומר, מנהל הפורום בחסד עליון שאיש לא יערער על שלטונו...
דבר ראשון, אני לא חושב שההערכה וההערצה כלפי אמן וכדומה תלויה בהגעה לאירועים מסוימים\ כי כל עוד קיימת ההנאה המרבית מהמוזיקה זה הדבר החשוב. דבר שני, שזה יותר פניה אישית לתומר. קודם כל, תודה רבה על האפשרות שנתת לנו עם החידון הזה, שחבל מאוד שלא מוצה כמו שצריך, אבל מה שבטוח, ההערכה קיימת ואני אומר בשם כל חברי הפורום תודה רבה רבה רבה