חידון זפלין בשעה 20:00

אני מסכים איתך איפשהו, אבל

דבר ראשון, אני לא חושב שההערכה וההערצה כלפי אמן וכדומה תלויה בהגעה לאירועים מסוימים\ כי כל עוד קיימת ההנאה המרבית מהמוזיקה זה הדבר החשוב. דבר שני, שזה יותר פניה אישית לתומר. קודם כל, תודה רבה על האפשרות שנתת לנו עם החידון הזה, שחבל מאוד שלא מוצה כמו שצריך, אבל מה שבטוח, ההערכה קיימת ואני אומר בשם כל חברי הפורום תודה רבה רבה רבה
אני אישית יכול למנות את הסיבות לכך שלא השתתפתי בחידון, העובדה שאין לי מכונית ושהתחבורה הציבורית ביום המושבתת בסופ"ש דפקה אותי, או שהמשאבים בלארגן הסעה עם חבר פורום שגר כמה עשרות ק"מ מפה וכו' וכו'... אבל בשורה התחתונה המאמץ (וההוצאה הכספית) כדי להגיע למופע עצמו דרשה ממני יותר ממה שאני יכול, וזו הסיבה שלא לקחתי חלק בחידון. אסור לי להגיד שאלו אותן סיבות כמו של אחרים למה הם לא לקחו חלק בחידון, אבל אני יכול להגיד בעצמי, שזה היה די גועלי ואגואיסטי מצידי לקחת חלק בחידון הזה בידיעה שאני עלול לזכות ולגזול את הכרטיסים ממישהו שבאמת מוכן להשקיע ולהגיע... אני מקווה שהבהרתי קצת נקודות, ומצטער שלא הלך יותר טוב, ואני גם מקווה שאירוע דומה שיבוא פעם הבאה יתואם לזמנים יותר נוחים לכולנו, בוגרים וצעירים (אני על האמצע). ושוב, תודה רבה רבה לתומר, מנהל הפורום בחסד עליון שאיש לא יערער על שלטונו...

ברכות ל Aeroguy

אשר פתר נכונה לפי דעתי את כול השאלות או שמה אני טועה?? בכול מקרה אתה זוכה כמובן בהזמנה זוגית למרתון אשר יתקיים ביום שישי בחצות בסינמטק תל אביב נר ליצור עמי קשר ביום האירוע בטלפון 0544705992 MosheL

Anuerysm

New member
אני לא חושב שהחידון

נעשה בצורה הוגנת במיוחד יכול להיות שבמקרה אירוגיא הוא היחיד שהיה מחובר בשעה הזאת למרות שנראה לי שהוא היחיד בפורום שבאמת יודע את התשובות ולכן זה באמת מגיע לו אבל סתם ככה פעם הבאה צריך לחכות כמה זמן על כל שאלה ולבקש שישלחו בפרטי את התשובה
ברכות

Aeroguy

New member
הכל כאן הוגן

תומר אמר על היום והשעה עשר ימים מראש, והוא אפילו יום ויומיים לפני זה הדגיש שביום שלישי בשמונה יש את החידון. זה לא ש"במקרה" הייתי מחובר. חוץ מזה שגם אני לא ידעתי את התשובות. כשהחידון עלה, ידעתי תשובה לשאלה אחת ותשובה חלקית לעוד אחת. את שאר התשובות מצאתי בחיפוש באינטרנט. חיפשתי וכל הזמן ניסיתי לבדוק אם האחרים מתחילים לענות, אבל אתם פשוט לא באתם!!

Jagged chaos

New member
הוא לא אמר לפניי עשר ימים ../images/Emo4.gif

הוא אמר לפניי עשרה....
אווף...

Anuerysm

New member
לא הכל הוגן

הוא היה צריך להגיד שזה יהיה בשעה 20:00 לפי שעון ישראל

AeroTom

New member
ברור, כי כולם כאן חשבו שזה בשעה

20:00 שעון קליפורניה
באמת לא הוגן...

AeroTom

New member
את כל השאלות אפשר לבדוק גם

באינטרנט את התשובות שלהם. גם גיא בעצמו אמר שהוא ידע אולי 2 תשובות לבד. ואז הוא התחיל לבדוק. מוזר שכולם התבלבלו או לא זכרו את כל האזכורים וההודעות שזה ביום שלישי בשעה 20:00. בכל מקרה, מקווה שפעם הבאה שיעלה משהו בפורום תהיה יותר השתתפות (ובכלל, גם בלי קשר לחידון).

למעלה