לשפץ את יפתי

../images/Emo103.gifלשפץ את יפתי../images/Emo103.gif

אז ככה... בזכות יפתי התותחחח עלללל מתה עליך.... יש לנו משחק לפנייםםםםםם.... אז ככה הוא הולך: לתמונה הבאה אתם אמורים להוסיף משו.. לדוגמא... אני מעבירה תתמונה למחשב ובצייר מוסיפה לו עגיל באוזן..(לא חייב להיות כזה מדוייק) ואלירן נגיד מעתיק את התמונה ששיפצתי יענו מעביר למחשב.. ומוסיף לדוגמא פפיון לחולצה...\ וכך הלאה.... יאלה מוכנים???? הזהרה: התמונה היא לא לבעלי לב חלש,האחריות על המשתמש בלבד!!ראו הודהרתם... בהצלחה חברים....
נ.ב תודה יפתי על התמונה המבריקה=]

אויש בננה כנסי שניה נשמה

בטעות מחקתי תהודעה הקודמת כי מחקתי הרי את שלי ואת הגבת לשלי... מצאתי דרך לשמור את שלך בלי לטשטש.. צריך לפתוח את התמונה פשוט.... אשאיר את זה.. כן פנאן חכי תראי שיפוץ גם חח.. אחלה כנפיים סורי סורי נשמה.. :S

חחחחחחחחחחחח יפתיייייי

היית אמור להמשיך את הציור האחרון שעשו חח... יאוווווווו אתה גנובבבב אבלללל חחחחח אני על הרצפהההה

פרטים פה...

אז ככה... לוחצים על התמונה... והיא נפתחת לך בגדול יותר.. עכשיו את רק מניחה את העכבר על התמונה..בלי ללחוץ נפתח לך סרגלון קטן....לשלוח במייל או לשמור וכל מיני כאלו.... תלחצי על הסימן של הדיסק.. ותשמרי.. אם במחשב זה נתפח לך בקובץ אחר אז תלחצי על המקש הימני על הקובץ..ואז תלחצי על פתח באמצעות..יש חצון קטן ליד.. ואז יהיה לך כמה אפשרויות..\ תלחצי על צייר.. וזהו...חח או שיש דרך אחרת את לוחצת על התמונה לגודל מלא..לוחצת על המקש הימני בעכבר..ואז יש לך שמור קובץ כזה...תלחצי על זה ואז אם זה לא נשמר לך בצייר אז תעשי כמו שכתבתי למעלה תלחצי על המקש הימני על הקובץ..ואז תלחצי על פתח באמצעות..יש חצון קטן ליד.. ואז יהיה לך כמה אפשרויות..\ תלחצי על צייר..

כנסו אתם משתינים מצחוק-טינקי יפתי ח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טלטביז..טלטביזזז אומרים שלוםםם חח יפתי מתים עליך פה.... בואנההה זה משחק תותחי חח... איזה מצחיק זה... עבדתי על הציור הזה חצי שעה.. לא לזלזל.. תנו תגובות חמות(ולא "תשרפי") טיקי יפתי.. יש טינקיווינקי.. אז עכשיו זה השדרוג..

למעלה