לשפץ את יפתי

חח גם אתה משועמם אז...../images/Emo6.gif

חחחח אני לא בראש שלי בשיא הקור לצאת החוצה ועוד עד הבוקר.. הזכרת לי משו היה לי פעם חבר שהוא כזה יצא איזה כזה..עוד לפני שהיינו ממש ביחד..רק יצאנו כזה..דייט כזה אתה יודע. יצאנו החוצה -מעלות..והבן אדם יצא עם חולצה קצרהה בחורף. הראה לי כזה: תראי אני גבר חחח הקור לא מזיז לי... הרג אותי המפגר... בשיא החורף.. עם מכנס קצר וגופיה ועוד עשה קרחת..צומי..

GalAsraf

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ניסה אולי לגרות אותך [?] D:

ניסה..חח איכשהו הוא לא כזה מושך

איכשהו.. אמ... יודע מי זה זוהר ארגוב נכון? יופי זוהר ארגוב רק תאריך לו את האף ותגדיל לו את הצוות.. תוסיף לו איזה כמה גובה.טוויל כזה.. ומכוער כה..

אההההה רגע ושלא תבין לא נכון

אנשמעתי לא משו בהודעה.. כי מראה לא כל כך אכפת לי.. אם היית רואה את אלו שיצאתי איתם לא היית מבין איך הסתכלתי על כאלו.. אבל בקטנה...זה לא מה שהכי חשוב לי..
חח

GalAsraf

New member
חחחחחחח עד כדי-כך?

באסה P: תגידי משהו .. השם שלי מודגש? או שרק אני רואה אותו ככה? כי אני רואה את הכינוי GalAsraf במודגש כזה =\

חח רק אתה רואה..זה כדי לזהות

את הניק שלך מבין כולם כזה.. אני רואה את שלי מודגש ואתה רואה את שלך.. חוץ מהכחול והאדום אף אחד לא רואה הדגשה של מישהו אחר

GalAsraf

New member
ככה חשבתי =]

כנראה שצדקתי D: אז מה את מספרת? חחח איזה שיעמום .. אני לא רוצה ללכת לישון .. אני לא עייף בכלל :( קמינסקי ואחותי כל היום יושנים הדובים האלה .. אני משתעמם פה רצח ..

GalAsraf

New member
פרשת בלי להגיד לי? :X

פרשת למיטה בלי להגיד לי? השארת אותי פה לבד מדבר עם עצמי? :(

GalAsraf

New member
חחח אני חושב שזה אני .. =]

חח סתם D: גם אני שמתי לב בדיוק בשעה 01:01 ואני מוסיף אותך =]

GalAsraf

New member
חח תודה =]

בוא'נה איזה שרשור עשיתי פה ((חחח אם זה נקרא שרשור לפי מה שהבנתי))

למעלה