לשפץ את יפתי

amir haddad

New member
יפתי מתאים לך להיות אישה

איזה כוסית את חחחחחחחח אתה:) לא הבנתי איך אתם עושים את זה אז אולי אני ינסה מאוחר יותר

amir haddad

New member
מדגמן פומה:)--שלי הכי יפה!

אני חולת פומה ,למרות שעד היום אין לי אף מוצר שלהם אבל אני אוהבת לראות את זה על אחרים יפתי מה אתה אומר על זה?----------> תראו איזה השקעה חח שעה עד שעשיתי

GalAsraf

New member
בשבילך יפתי .. רק שלא תיבהל =]

עריכה של 5 דקות בפוטושופ =] מקווה שלא תיבהל !! חח

GalAsraf

New member
חחח כן .. באמת עריכה מצחיקה D:

אהה וגם אני לא אגנוב לעצמי את כל הקרדיט .. קמינסקי היה לידי ועשינו את זה ביחד =]

GalAsraf

New member
חחחח אממ איך להסביר את זה?

בקיצור, קמינסקי חבר של אחותי אז הוא בא לפה פעם בשבעיים לשישי - שבת עם אחותי P: ויפתי? - אני שומע את השירים שלו עוד לפני שבכלל פתחו לו את האתר D: קמינסקי נתן לי לשמוע כמה שירים שהוא משתתף בהם .. (חוץ מזה, לא יצא לי לדבר עם יפתי .. לא נראה לי שהוא מכיר אותי בכלל .. חחח) ויפתי .. אם אתה רואה את ההודעה .. בשיר "המוביל" שחקת אותה עם הבית שכתבת D: רציני אהבתי .. =] למרות שזה שיר דיי מאולתר וקמינסקי עצבני עלי שאני משמיע לו אותו כל שניה ... חחחחחחחחחח

GalAsraf

New member
חחחח ראית את הוידאו הזה? D:

זה לא היה בכל דרך הפלאפון של קמינסקי? חח מזה משנה .. סתם נראתי שם מפגר .. P: ורציתי להגיד לך שהשיר "הלילה יעבור" אחד השירים הטובים ששמעתי !! בשכבה שלי, אין אחד שאין לו את השיר הזה בפלאפון =] שחקת אותה גבר ...! יאללה אני מת לשמוע עוד שירים שאתה תוציא =]

GalAsraf

New member
נשמה אני רק בן 15 ..

15 וחצי .. חח בת כמה את בכלל? (אם אפשר לשאול) =]

בת 25

לא אכפת לך שהעלתי 10 שנים מהגיל שלי נכון? חח סתם לא.. אני תכף בת 16... והניק הנוסף שלי פה הוא :פרה של שוקולד.. אבל איכשהו הוא בולט מדי אז זה הניק שלי להודעות הרגילות והמשעממות שלי
נעים מאוד

GalAsraf

New member
חחחח חשבתי את באמת בת 25 =]

נעים מאוד גם לי =]
ומזאת אומרת בולט מדיי? את לא מנהלת? D:

כן...כנס שניה

אני מנהלת הפורום אז הניק הזה בכחול.. והוא בולט מדי.. ואני כותבת מלא בפורום.. אז למה שהניק שלי יבלט על שטויות שאני כותבת? לא בראש שלי גם להיות הכי בולטת בפורום.. כאילו בשחור סטנדרטי כמו כולם... כשאין לי כוח להעביר ניק אז מילא.. אבל סתם ככה רגיל אני כותבת מהניק הזה.. איכשהו אני כותבת מלא..ויראו רק תהודעות שלי אם אכתוב בניק פרה של שוקולד כל הזמן.. מדי פעם זה סבבה...
פיי אז מה?גם אתה ער בשעות כאלו?משעמם לי פחד בשעות כאלו.. אין טלפונים,פחות מחוברים,אי אפשר ממש לצאת לכל מקום... שעמוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

GalAsraf

New member
חחחחח חמודה =]

חחחח הרגת אותי עם הניסוח D: וכן .. גם אני ער בשעות האלה .. בטעות נרדמתי היום בצהריים לאיזה 3 שעות ועכשיו אני לא מצליח להירדם =\ ואת מדברת? אני גר בחדרה .. פשוט אין פה מה לעשות .. יכול להיות אבל שאני עוד מעט ניפגש ככה עם חבר שלי לדבר קצת .. הכי סבבה באמצע הלילה בחופש .. מדברים איזה 5 שעות על המדרכה ואף אחד לא מפריע =]

למעלה