אייפוד |אלפקה| פינק פלויד או לד זפלין?
M MyChemicallRomance New member 26/2/08 #25 ראסטותתתתת כמו של טום קאוליץ אמאמאמאמאמאמ גיטרה קלאסית או חשמלית ?
M My Beautiful Lie New member 26/2/08 #28 פסנתר../images/Emo99.gif ג'ק (נייטמר ביפור כריסמס) או אמילי (קורפס ברייד)?
ש שיקי פריקי New member 26/2/08 #29 מה הקשר?../images/Emo28.gif אמילי מקורפס ברייד? מי? אבל שיהיה ג'ק. כי הוא מהזה נוסטלגי והוא סקסקסקסקס [וגם את ] לחלום או לא? [בלילה, יענוXD]
מה הקשר?../images/Emo28.gif אמילי מקורפס ברייד? מי? אבל שיהיה ג'ק. כי הוא מהזה נוסטלגי והוא סקסקסקסקס [וגם את ] לחלום או לא? [בלילה, יענוXD]
X xXx Lilo xXx New member 26/2/08 #31 ../images/Emo11.gif ביצ'.../images/Emo29.gif סתםסתם. נענה לשלך. לא ישלי סיוטים אם אני חולמהת. לא נחמד.
../images/Emo11.gif ביצ'.../images/Emo29.gif סתםסתם. נענה לשלך. לא ישלי סיוטים אם אני חולמהת. לא נחמד.
X xXx Lilo xXx New member 26/2/08 #35 טלפון ../images/Emo10.gif../images/Emo29.gif חברים קרובים או רחוקים (פיזית התכוונתי)
E Emergency Exit New member 26/2/08 #37 קור, נראלי. ../images/Emo41.gif יש יותר דרכים להפתר מזה. אבל עכשיו בא לי חום. לאדעת. ערוץ הילדים או ניק?
קור, נראלי. ../images/Emo41.gif יש יותר דרכים להפתר מזה. אבל עכשיו בא לי חום. לאדעת. ערוץ הילדים או ניק?
X xXx Lilo xXx New member 27/2/08 #46 מעתיקנית ../images/Emo11.gif חעחעחע../images/Emo29.gif סתםםםםם ?