רק רציתי להדגיש.. שאין השוואה בכלל בין הלהקות
D Drowning Lovers New member 26/2/08 #26 ../images/Emo45.gif../images/Emo69.gif../images/Emo23.gif בתור מישהי ששמעה את שתיהן - אומנם התעמקה יותר באחת, אני יודעת שאין שום קשר מוזיקלי ביניהן. ~.~
../images/Emo45.gif../images/Emo69.gif../images/Emo23.gif בתור מישהי ששמעה את שתיהן - אומנם התעמקה יותר באחת, אני יודעת שאין שום קשר מוזיקלי ביניהן. ~.~
L LiHiLuSh New member 26/2/08 #39 ../images/Emo20.gifהמשך מפה../images/Emo20.gif קטנוע או ארלי? (ברור ארלי ) זה שני סוגים של אופנועים
R rachel malasa New member 26/2/08 #40 כותבים את זה 'הארלי'.../images/Emo9.gif אממ.. והארלי עדיף על קטנוע.. פייסבוק או מייספייס? [~חסרת שאלות שכמותי~]
כותבים את זה 'הארלי'.../images/Emo9.gif אממ.. והארלי עדיף על קטנוע.. פייסבוק או מייספייס? [~חסרת שאלות שכמותי~]
J Johnni456 New member 27/2/08 #44 חחחחחחחחחחחחחחחXDD../images/Emo54.gif לפני שראיתי את התגובה שלך הגבתי ל-pati15 ורשמתי גם M&M's או טובלרוןXDDDDDDD
חחחחחחחחחחחחחחחXDD../images/Emo54.gif לפני שראיתי את התגובה שלך הגבתי ל-pati15 ורשמתי גם M&M's או טובלרוןXDDDDDDD
J Johnni456 New member 28/2/08 #47 אממ.. ../images/Emo215.gif או ../images/Emo154.gif ?../images/Emo54.gif
P pati15 New member 28/2/08 #48 ../images/Emo215.gif להישאר בגיל שאתם נמצאים בו או שלהיות בגיל אחר בני כמה??
E Emergency Exit New member 28/2/08 #49 ../images/Emo41.gif Sweetshit sixtin אני בת 15.. ככה שאני בוחרת להתקדם שנה קדימה, ואז להתקע! תותבננה או מנגו?
../images/Emo41.gif Sweetshit sixtin אני בת 15.. ככה שאני בוחרת להתקדם שנה קדימה, ואז להתקע! תותבננה או מנגו?
M mafakit New member 28/2/08 #51 תות בננה ../images/Emo9.gif |אלפקה|../images/Emo218.gif אמברלה של ריהאנה או של וונילה סקיי? XD ~ של ונילה סקיי הרבה יותר טוב ~
תות בננה ../images/Emo9.gif |אלפקה|../images/Emo218.gif אמברלה של ריהאנה או של וונילה סקיי? XD ~ של ונילה סקיי הרבה יותר טוב ~
E Emergency Exit New member 29/2/08 #53 AWNIF. האלבום הראשון- הלהקה היתה בתחילת דרכה, פחות מפורסמת ויותר באווירה של חדש ונעיםלאוזן גם ריוט מדהים אבל אני חולה על האלבוםהראשון. בובספוג או סוסי פוני?
AWNIF. האלבום הראשון- הלהקה היתה בתחילת דרכה, פחות מפורסמת ויותר באווירה של חדש ונעיםלאוזן גם ריוט מדהים אבל אני חולה על האלבוםהראשון. בובספוג או סוסי פוני?
M My Beautiful Lie New member 29/2/08 #54 וואטפק?../images/Emo6.gif ברור שספונג' הסופר סקסקסקס. אח קטן או גדול?
A AlmogiToMars New member 2/3/08 #55 אח גדול .. ברור שאח גדול חח אם הייתם צריכים לבחור איפה לגור אז - בלוס אנג'לס-קליפורניה אוווווווו ניו-יורק - ארצות הברית ? ~~לוס אנג'לס לפי דעתי יותר שווה ~~
אח גדול .. ברור שאח גדול חח אם הייתם צריכים לבחור איפה לגור אז - בלוס אנג'לס-קליפורניה אוווווווו ניו-יורק - ארצות הברית ? ~~לוס אנג'לס לפי דעתי יותר שווה ~~
M My Beautiful Lie New member 2/3/08 #56 ניו יורקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק המקום הכי אהוב עליי בכל העולםםםם@^&#&*#&#&@*#@T^# לוס אנג'לס סתם משעממת בתכלס.. גיטרה/תופים?
ניו יורקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק המקום הכי אהוב עליי בכל העולםםםם@^&#&*#&#&@*#@T^# לוס אנג'לס סתם משעממת בתכלס.. גיטרה/תופים?