משחק גנוב, עם הפנים קדימה

קפת

New member
אסתי המכוערת

לה לפחות עוד יש סיכוי לעבור שינוי. חיים הכט כבר ימות ככה. ואגב, קראתם את התחקיר לזכרו ב"מעריב" (עיתון שאנלא קוראת בדרך כלל, מטעמים הומניטריים ואתיים. פשוט מלפפונים חמוצים העביר לי אותו במייל, והיו לי 14.9 דקות פנויות, וארנון ש. לא היה זמין. אז קראתי. והפנמתי. ואחורי זה גם יצא לי לראות את מופע האיימים של הכט המשיב לתוקפיו אצל יאיר לפיד. לזכור ולשכוח מדי. מפגן מיותר של לויאליות עיתונאית, וביזבוז זמן שידור על זכות התגובה ליללן שהפך את תורתו לאמנותו). ועכשיו אחרי ששיגלתי תמוח, הנה השאלה: רפרפת וניל או פודינג שוקולד?

קפת

New member
ברור שאצלו

ככה כשהמהפכה תיגמר, תוכלי להזמין מונית ולהתחפף הביתה. כל המבוכה של האם-הוא-מתכוון-להישאר-לישון-פה או האם-הוא-הולך-למרוח-את-התירוץ הדגש| המזוייפנלוזשחוק "מותק יש לי ישיבה מוקדמת מחר בעבודה" - תיחסך ממך. הבנת? סטיב או יגאל שילון?

נינטייב

New member
בטח שסטיב

כי הוא את שלו עשה כבר, ומהיגאל עוד צפויות לנו מכות מכאיבות יותר. והשאלה שאיש לא העז לשאול עד כה: בחומץ או במלח?

אז זה הקטע שלך,

את אוהבת שמתחננים אלייך. נראה לי שואן גוך צייר יותר טוב, מאידך לקרויף עד כמה שזכור לי יש את כל האוזניים. עמנואל הלפרין או עמנואל ביאר?

דיגי-טלי

כי כיף לדגדג בתולות. אושר ועוני בישראל, או עושר מנוכר באמריקה? איילת, מלנכולית מאץ'. תתמודדו.

קפת

New member
אמריקה

כי להיות עני לעולם אינו כרוך באושר. פרסי או איראני?

מה פתאום איראני,

ברור שפרסי. בגלל החתול, השטיח והאורז. ברית מילה או בריטני ספירס?

קפת

New member
ספירס

בגלל החיבה לחניתות וחניטות, ובגלל שהיא גרושה עכשיו. שרון איילון או יואב שוורד?

הכי טוב גם וגם

חאפר אשכנזי שיסיע אותי במונית שלו לבית של הנהג אגד המרוקאי לאכול קוסקוס אצל אישתו כשהוא, המרוקאי, עושה קו 300. ברד פיט או ברד בפיתה?

קפת

New member
בטח ברד בפיתה

עם טחינה, שתנזל לו על כל הגוף, ואת ג'ניפר נזרוק לפח. שער ב"לאשה" או שער במונדיאל?

נינטייב

New member
ואללה ריגשת אותי עם השאלה הזאת

כמי שמנוסה ב"לאישה", אין כמו במונדיאל. קרדיגן או בטלדרס?

בגלל שנחמה לא שאלה

אני אקח את זה מכאן. קרדיגן, כי זה יותר פציפיסטי. השתלת סיליקון או שאיבת שומן?

קפת

New member
השתלת סיליקון

כי בתוך תוכה, כל אשה רוצה להיראות כמו כוכבת פורנו. לא? מה, לא? אתם בטוחים שלא? שיט. שוב טעיתי בתשובה? לקום ב6:30 בבוקר, או לקום ב11:00?

למעלה