תמיד אפשר לעשות סטייק מהאנשים האלה שעושים יוגה, לא? ממילא התזונה שלהם דומה לשל החיות שמהן עושים סטייק סינטה. סיגר אפשר לגלגל מעלה של חסה. ככה הרגנו די הרבה ציפורים במכה אחת. להתעמר ביגאל או לגאול את עמיר?
עוזי כוהן שמן לבנת בעלת חזה גדול עוזי בן לבנת בת ובכלל מסאז' מעוזי לא אומר כלום נשיקה מלבנת.. נו זה כתבה בעיתון. שוּד אַיְי סֵיֵ מוֹר? מה עדיף? בורקס טורקי או סנדביץ תוניסאי?
בכלל לא מפה וזה חזיון זמני וחולף אבל על פניו נראה שבכלל עדיף עמבה (מותר להגיד תשובה שלא היתה כלולה בזאלה או שזה נגד חוקי המשחק?) ועכשיו מה עדיף - התרנגול של בית"ר או הבּוּל של הבּוּלטס? (ואל תלמדו אותי עכשיו שזה בולטימור וזה שיקגו - אני אישה גדולה ויודעת לבד. רק תענו, דאמיט.)
יותר עדיף חמין...עם ביצה... טשולנט זה חמין אנכרוניסטי, כלומר אם לא מפזרים עליו כוסברה קצוצה מה יותר מבהיל: לילה עם ענבל גבריאלי או לקום בבוקר עם שיר חדש בלב?
אנחנו חושבים אותו דבר ואמא שלי תשמח לדעת שאתה מתגעגע לחמין שלה. לילה עם ענבל גבריאלי זה סיוט. במיוחד אם דוד שלה יושב עליך. שיר חדש בלב זה טוב בעיקר עם בריום לקינוח.
אני חושב שכשתותח, שהוא סמבול פאלי שקשה מאוד להתעלם ממנו, כמו המגדל של אימק"א ירושלים, מול מלון המלך דוד, מוריד עצמו לדרגת גזר אותו אוכלים עזים, כבשים ושאר החיות הצמחוניות, הבאליסטיות אפעס... תותח, אם לא תחזיר את כבוד התותחיות...
האם הפכת לעו"דית של התותח שהפך לגזר? לי זכורה תקופה עת התותח התחבר עם צדו הנשי והנה את ברב עוצמה מזבירה לי שזה תותח ג'ינג'י המתחבר לשורשיו וזו אפילו מחוווה היסטורית-גראנדוזית. ================================== מה אומר לך ומה אגידה עת תותח ללא רתע הופך לגזר של אליעזר המושך לא לבד.. פניי ארכינה דמעותיי אצפינה שערותיי אמרוטה ואסע לרומא שם אראה את המשיח כתינוק מתגולל בין חולי העולם וחבוליו ואז אשא עיניי אל ההרים ואזעק מרה "מאין עזרי?"