משחק השמנים יוצא לדרך

המממ... לפי הרמז

אז אולי לא מדובר בעץ, אלא במשהו שנדבק לעץ או מטפס עליו? האם יכול להיות שמדובר בדבקון? (אני מכיר דבקון לבן. אולי זה זה? לא ראיתי אם דבקון הזית עוזר לאימפוטנציה, אך אני יודע שדבקון לבן, ה- misteltoe, נחשב לצמח "מוערך" מאוד).

סאן רייז../images/Emo128.gif,לא ,אבל אתה מזה קרוב

תנסו חב"רה זה תבלין שמשתמשים בו כמעט יום יום. השמן האתרי מחמם.

בכלל שקלתי אם לשים את התשובה

שלא יגידו שאני מקלקל לאנשים אחרים שלא מספיק מהירי מחשבה כמוני ואין פה שום השתחצנות או משהו בסגנון. אם משחקים זכות המשחק לנחש כל דבר שעולה במוחו או שתקבעו חוקים קבועים מראש לא יכול להיות שמישהו קפץ לו בראש ימבה דברים ואתם תבקשו ממנו להפסיק כי הוא מקלקל לאחרים ? אולי אני אמור לחכות שאחרים יענו בשבילי את התשובה ? מצטער באמת שאני מהיר מחשבה והכל קפץ לי לראש ויריתי מהמותן כל מה שעלה לי אם זה לא בסדר תגידו לי ואפסיק לשחק. יום נפלא לכולכם
.

לא קשור למהירות מחשבה.

למה זה דומה? לזה שמישהו ישאל - חידה - "מי היה נשיא ארה"ב ה-16" ואני אזרוק רשימה: "וושינגטון, פרנקלין, קלינטון, בוש, רייגן, רוזוולט, קנדי, לינקולן, אייזנהואר, ניקסון". וואלה, יש לינקולן בתוך התשובות! צדקתי! איזה יופי! אז זהו, שלא. לפעם הבאה, אני פשוט ארשום את כל שמות הצמחים בארץ ישראל לפי המדריך של קריספל וכל פעם שתהיה חידה, אני ארשום אותה. איך אני בשבילך?

לגיטימי בהחלט ../images/Emo45.gif

אם אתה יכול לירות מהמותן 100 תשובות ולהצליח יפה לך מאוד. היית מעדיף שארשום כל פעם צמח אחד השרשור לא היה נגמר. בכל מקרה מישהו היה רושם את זה. פעם הבאה שמנהלי הפורום שהמציאו את המשחק יקבעו חוקים מראש לא יצוצו בעיות. אולי תגיד לי דבר אחד אם אדע את התשובה אני אמור לא להגיד אותה ? גם אם היא נמצאת בתוך כמה תשובות פוטנציאליות?

אתה בכח מנסה לא להבין אותי

ולכן אני אכתוב פעם אחרונה ואז אני פשוט אפסיק לנסות להסביר את עצמי. לא, אין כל רע לכתוב כמה תשובות פוטנציאליות אם ביניהן יש את התשובה. אבל "כמה תשובות פוטנציאליות" זה באמת "כמה תשובות פוטנציאליות" - לא כל רשימת התבלינים שיש לסבתא שלך במטבח! אז כל פעם אם מישהו יגיד "תבלין" תוכל לזרוק את הרשימה הזו. זה לא חידון אם כך, זו פשוט רשימת קניות. אתה רוצה לכתוב רשימה? סבבה. קיבלנו כמה רמזים - תסתסכל עליהם ולפי זה תזרוק את הניחושים שלך. ולא, אני לא מדבר שדווקא בנפרד. מצידי תרשום עשרה בבת אחת, אבל שיהיה איזה הגיון מאחורי זה ולא כי "הם כולם תבלינים".

0 אור 0

New member
מהיר מחשבה?../images/Emo6.gif

נכנסתי עכשיו לאתר וראיתי את כל השרשור ... נראה לי שחוץ מזה שבחיים לא הייתי מנחשת את התשובה ממילא - אבל צריך להבין שגם אנשים לא נמצאים באתר כל היום, יש מי שנכנס פעם ביום ויש מי שפחות או יותר אבל משחק על מהירות מתאים יותר לצ'אטים ולא לפורום - כאן הקטע זה יותר אתגר מחשבתי ולא מהירות. לחדים ולפותרים - אשמח להסבר מה הקשר בין פלפל שחור לבין החידה המקורית וכל הרמזים שלה...

bflygirl

New member
כן לצפרון החתול מוסורסקי 3 ../images/Emo47.gif

את החידות שלי פותרים
חיחיחיח לא פייר סתםםם אתה מלךךךךךךך
בקרוב ההסבר

bflygirl

New member
אביבה בחטיין על החידה../images/Emo98.gif

שיחקת אותה רק את שלי פותרים

bflygirl

New member
../images/Emo103.gif משחק השמנים - כללים

לאור המהומה והבלאגן בפורום אני יבהיר בשנית את הכללים ואני מבקשת שתשחקו לפי הכללים תשובה שלא תתבצע לפי הכללים תיפסל אני מבקשת לא "לשלוף מהמותן" אינספור תשובות ללא הסבר אני מבקשת לבחור תשובה עד שלוש תשובות מאינספור התשובות ולא לזרוק את כולם בפורום אני חוזרת לנמק בנימוק קל את התשובה שבחרתם ולמה היא מתאימה כתשובה לחידה אני מבקשת לתת הזדמנות לכולם לענות ואת התשובה ביקשתי לרשום בתוך ההודעה כאשר התשובה היחידה שתהיה בכותרת היא התשובה שלי או של אביבה והיא תהיה התשובה לחידה יש המון צדק בדברי מוסורסקי ויש המון רוח משחק בסאן רייז אני מבקשת לשלב בין השתיים ולא לעשות בלאגן זה משחק להכרת השמנים והצמחים בהנאה דרך המשחק תכירו את המיוחד בצמחים השונים ובשמנים ודברים קטנים שלא ידעתם עליהם בתודה מראש אני ואביבה

bflygirl

New member
../images/Emo103.gif חידה חדשה למשחק

יש כמוהו כמה סוגים
הוא גם משמש כשמן, גם כעלים טריים או יבשים, גם כתבלין, טינקטורה
השמן מרומם את הרוח
הצמח מכיל כימיקל רעיל רמז: הוא קיבל כינוי חיבה מהאנגלים בהצלחה

0 אור 0

New member
אני מקוה שאת לא מתכוונת ל

גראס - מריחואנה: מרומם את הרוח, אפשר גם כעלים או לעשן וזה גם מכיל כימיקלים רעילים ..

למעלה