מדהים בתור מעריץ מושבע של מישל, אפילו אני יכול לראות אותה בתור פיליס.
D Dawn12 New member 21/2/04 #43 מדהים ../images/Emo45.gif בתור מעריץ מושבע של מישל, אפילו אני יכול לראות אותה בתור פיליס.
צ צהובון 1 ויחיד New member 20/2/04 #16 פגי באנדי היתה יכולה לאייש את תפקיד פלו וובסטר, אמה של נינה. וזהו, עכשיו אני מפסיק כי אני עוד יכול להמשיך שעות וזה לא בריא
פגי באנדי היתה יכולה לאייש את תפקיד פלו וובסטר, אמה של נינה. וזהו, עכשיו אני מפסיק כי אני עוד יכול להמשיך שעות וזה לא בריא
צ צהובון 1 ויחיד New member 21/2/04 #24 ואני חושב שכולנו לא היינו מתנגדים אם בריטני הזאת היתה מאיישת את תפקיד בריטני
צ צהובון 1 ויחיד New member 21/2/04 #27 ומי תשחק את ליאנה לאב../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif שר
ש שמיצית New member 21/2/04 #42 LOL../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif הרסת אותי לחלוטין, פייתון
LOL../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif הרסת אותי לחלוטין, פייתון
D Dawn12 New member 21/2/04 #44 עוד הצעה לג'ון אבוט ג'ון מקוק, הלא הוא אריק מ"היפים והאמיצים". הדמות של אריק דומה מאוד לזו של ג'ון אבוט, ואם אינני טועה ג'ון (מקוק) כבר שיחק בצח"מ בתפקיד לאנס.
עוד הצעה לג'ון אבוט ג'ון מקוק, הלא הוא אריק מ"היפים והאמיצים". הדמות של אריק דומה מאוד לזו של ג'ון אבוט, ואם אינני טועה ג'ון (מקוק) כבר שיחק בצח"מ בתפקיד לאנס.