משחק לסופשבוע

ולתפקיד קאסי....

האחות הקטנה של בריטני ספירס - ג"ימי, שבטח תגדל ותהיה יותר פצצה מאחותה...

Dawn12

New member
ויקטוריה ניומן תהיה

קארי גנזל המוכרת לצופי "כל ילדיי" מהתפקיד של סקיי צ'נדלר. תודו שיש דמיון פיזי.

ים כחול

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif וואאוו שחר איזה דמיון !!

הייתי בטוחה שזו ויקטוריה ---ממש ממש דומה

SupeRonit

New member
כל הכבוד

על היוזמה ועל שיתוף הפעולה צחקתי עד שנגמר לי הקול (טוב לא צריך להגזים-אבל באמת "נשפכתי") מישהו יודע איך כותבים את סקיי/ויקטוריה באנגלית (השם של השחקנית ששיחקה את סקי ודומה לויקטוריה)

SupeRonit

New member
אין כניסה מתחת לגיל 18

הרצתי את השם שלה ב"גוגל" והכל היה NUDE,ערום,ערום,ערום או שהיא הייתה כוכבת פורנו או כוכבת playboy אני לא יודעת-לא נכנסתי לבדוק

ומי בתפקיד רמונה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

פנלופי קרוז
אין, אין עליי

ים כחול

New member
חחחחח אתה פה צהובוני ../images/Emo6.gif

בחיי אין עליך
מי מכיר את טום סלק ?? טיפה מזכיר את ויקטור בגלל השפם אבל ויקטור היה חולם להיראות כמוהו ... .. אין לי תמונה , חבל .

Charmed24

New member
טום סלק

שיחק בצח"מ בשנות ה-70, את ג'ד אנדרוז, ובזכות צח"מ הוא פרץ לתודעה ולקולנוע

noname20041

New member
הייתה מתה! ../images/Emo58.gif קטן

רמונה דומה לפנלופה? ממש לא! רמונה לא מתקרבת בכלל לפנלופה. חוץ מזה, אני לא מבינה את הקטע הזה ש 99% מהנשים בסדרה הזאת- צעירות או מבוגרות, הייתה בקשר עם ויקטור- ניקי, אשלי, כריסטין, דיאן ושרון בעתיד מה הלאה? קאסי?

ים כחול

New member
וואאוו נטלי מדהימה ../images/Emo12.gif../images/Emo140.gif

כבודה במקומה מונח - מגיע לה תפקיד הרבה יותר מרשים בחיים

junny

New member
כמו תמיד... כל פעם

מחדש אתה, צ'ארמד מצליח להפתיע אותי (לטובה..) עם הרעיונות המקוריים שלך. אני כבר מתחילה להתחרט שסירבתי לאינטרנט בבית ופספסתי את סופהשבוע הסוער הזה בפורום. נהנתי מהשרשור הזה כל הבוקר. שיהיה לכם שבוע מקסים

ילדונת5

New member
הבת של אסתר המשרתת...

תמיד מדברים על הילדה של אסתר שלומדת אי שם אבל אף פעם לא ראינו אותה... אז הנה היא... היא לא יצאה מכוערת כמו אימה ואפילו התפתחה יפה במהלך השנים ועכשיו היא גם רוצה להיות חלק מצח"מ כי זה נשמע לה הולך עם השם יב"ז

למעלה