מיישרת(:
ש שיקי פריקי New member 22/11/07 #36 מי שמעליי יישרה מאוחר מדי../images/Emo28.gif כי אני יישרתי לפניה!!! מועאעאעאעא! ואני גם מדברת איתה במסן
מי שמעליי יישרה מאוחר מדי../images/Emo28.gif כי אני יישרתי לפניה!!! מועאעאעאעא! ואני גם מדברת איתה במסן
ש שיקי פריקי New member 22/11/07 #39 למי שמעליי../images/Emo28.gif יש תמיד תמונה של בחורה ג'ינג'ית במסנג'ר. זאת זמרת. שכחתי את השם שלה. משהו סימונס? יש מצב? [ואהמ, תודה על המחמאות ]
למי שמעליי../images/Emo28.gif יש תמיד תמונה של בחורה ג'ינג'ית במסנג'ר. זאת זמרת. שכחתי את השם שלה. משהו סימונס? יש מצב? [ואהמ, תודה על המחמאות ]
ש שיקי פריקי New member 22/11/07 #45 שקט לשתיכן!../images/Emo28.gif שתי הבנות שמעליי, אין להן שמץ של מושג על מה הן מדברות! זה הכל המסנג'ר והאינטרנט והמגורים בראשון! אתם לא יודעים מה זה עושה לבנאדם!
שקט לשתיכן!../images/Emo28.gif שתי הבנות שמעליי, אין להן שמץ של מושג על מה הן מדברות! זה הכל המסנג'ר והאינטרנט והמגורים בראשון! אתם לא יודעים מה זה עושה לבנאדם!
ש שיקי פריקי New member 22/11/07 #49 מי שמעליי../images/Emo28.gif לא יודעת כמה ראשון זה טירוף. את ת"א, נכון?
B BeautifulGarbage New member 22/11/07 #50 מי שמעליי טוענת שאני לא יודעת כמה ראשון זה טירוף היי, יש לי בת דודה שם! כמעט כל חופש אפשרי אני שם! שוש.
מי שמעליי טוענת שאני לא יודעת כמה ראשון זה טירוף היי, יש לי בת דודה שם! כמעט כל חופש אפשרי אני שם! שוש.
ש שיקי פריקי New member 23/11/07 #51 רציני?../images/Emo28.gif אולי נראה אותך מתישהו מי שמעליי מהזה נחמדה. [והיה לי אותה במסן חודש ולא דיברתי איתה פעם אחת עד השבועXD]
רציני?../images/Emo28.gif אולי נראה אותך מתישהו מי שמעליי מהזה נחמדה. [והיה לי אותה במסן חודש ולא דיברתי איתה פעם אחת עד השבועXD]
F FullyAlive New member 23/11/07 #56 ../images/Emo29.gifלמי שמעליי יש ציטוט מאימרג'נסי ../images/Emo99.gif