מי שמעליי נעלמה מהפורום לכמה זמן אבל חזרה!
ש שיקי פריקי New member 24/11/07 #89 מי שמעליי../images/Emo28.gif תוסיף אותי למסן. [ורציתי להוסיף אותה גם מתישהו ושכחתי ]
M mcfly danna New member 24/11/07 #103 מי שמעליי תקבל את המסן שלי כי היא סבבה.... [email protected] סורי על הכתובת הפאקצית...
M MyUsedRomance New member 23/11/07 #69 כן../images/Emo3.gif../images/Emo135.gif רק תזכירי לי מה השם שלך? ותזדהי [email protected]
ש שיקי פריקי New member 23/11/07 #79 אני שירי../images/Emo3.gif ואני גם אזדהה../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif
X xXx Lilo xXx New member 24/11/07 #90 ~מיישרת~../images/Emo29.gif מי שמעליי [הכוונה לשירי] גרה רחוב אחרי [לא היה לי משהו מקורי יותר]
ש שיקי פריקי New member 24/11/07 #91 מי שמעליי../images/Emo28.gif פתחה משחק כלכך מגניב וכלכך חופר שנראה לי שכולם כתבו בו והוא נהיה מהזה שרשור מפלצתי! אבל זה בסדר. זה מגניב
מי שמעליי../images/Emo28.gif פתחה משחק כלכך מגניב וכלכך חופר שנראה לי שכולם כתבו בו והוא נהיה מהזה שרשור מפלצתי! אבל זה בסדר. זה מגניב
S shiraz cohen New member 24/11/07 #92 מי שמעליי מנהלת ב-AAR. [ואל תגידי משנה,כי חן לא שם גם ככה. XDDDD]
ש שיקי פריקי New member 24/11/07 #94 מי שמעליי../images/Emo28.gif כלכך לא עושה רענן לעמוד של הפורום לפני שהיא שולחת הודעה [חמש דקות שלמות בין ההודעה שלי לשלך! איך זה יכול להיות?XDDDDDDDD] ואההההה, להליקס שלה קוראים אלכס! וזה סופי! יחי אלכס!!!!!!!
מי שמעליי../images/Emo28.gif כלכך לא עושה רענן לעמוד של הפורום לפני שהיא שולחת הודעה [חמש דקות שלמות בין ההודעה שלי לשלך! איך זה יכול להיות?XDDDDDDDD] ואההההה, להליקס שלה קוראים אלכס! וזה סופי! יחי אלכס!!!!!!!
ש שיקי פריקי New member 24/11/07 #99 תפוז לא אוהב כלכך את מי שמעליי../images/Emo28.gif לא נורא, ברי. אני אוהבת אותך!