משחק

D i s o r d e r

New member
../images/Emo103.gif משחק ../images/Emo70.gif ../images/Emo103.gif

מן משחק היכרות מקורי שכזה, שנתקלתי בו, בפורומים... "זה שמתחתי" אז... זה הולך ככה: בכותרת ההודעה, נכתוב:זה שמתחתי, ובגוף ההודעה, נבחר קריטריון. מי שמגיב, חייב להיות תואם לקריטריון... לדוגמא: זה שמתחתי
(נושא) היה בהופעה של NOVA במיט'ש
(תוכן) מי שתואם ת'קריטריון, נותן אחד חדש משלו... קָפּיש
בואו נשתדל להגיב להודעה הראשית, ובכך נתרגל שירשור נכון
יאללה, מתחילים!

dsol

New member
חחחח, דווקא נראה לי שיש

אם אני זוכר נכון זה הצבע האהוב על טולי בטח היא לא שמה לב או סתם אין לה כח להגיב

ברררר

New member
בדיוק! מיטלי תאכלי ת'לב~! אורטל

אוהבת טורקיז
סתם אל תאכלי ת'לב הוא טוב מידי.

טולייצ

New member
אני אני

[הייתי אמורה לשרשר לבר,אבל לא משנה] קצת באיחור,לא ממש שמתי לב למשחק הזה,אחלה רעיון מיטל! אני אוהבת טורקיז,ואני חייבת לחלוק איתכם את האושר שלי,החליטו להחזיר לי את המיטה בצבע טורקיז [אחרי שהחלפתי אותה לכתום,בלי סיבה
] זה שמתחתי נמצא עכשיו בב"ש

ברררר

New member
זה/זאת שמתחתי

כל כך נמאס לעבוד! אמממ אוהב/ת לראות סרטים קיטשיים אמריקאים

ברררר

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo26.gifשאלון שישי../images/Emo36.gif../images/Emo47.gif../images/Emo70.gif

לבקשת הקהל- שאלות פתוחות:
קרה לך פעם ש: You try your best but you don't succeed? (קולדפליי)
קרה לך פעם ש: You get what you want but not what you need? (קולדפליי)
קרה לך פעם ש: You feel so tired but you can't sleep? (קולדפליי)
כמה אצבעות יש לך ברגליים?
כמה אצבעות יש לך בידיים?
התחשמלת פעם? מה קרה לך עקב כך? (מילים גבוהות
)
נכוות פעם? מה קרה לך עקב כך?
שברת פעם משו בחנות (בטעות!) וברחת?
כמה הכי הרבה זמן שלא יצאת מהבית?
כמה הכי הרבה זמן היית מחוץ לבית?
מה זכרון הילדות החזק ביותר שלך?
סוג ציפור אהוב?
צבע לק אהוב? (בנים- פה תגידו מה אתם מעדיפים- קאפיש?)
זייפתם פעם שאתם לא מרגישים טוב כדי לא לבוא לאנשהו? לאן?
מה אתם חושבים על הקטע הזה שדוגמנים וזמרים (כנ"ל בנות) הולכים לשחק בטלוויזיה?
דעתכם על דו"ח דוברת?
אוהבים לקרוא/ לראות דברים על מפורסמים?
פעם אתם :Waiting for grace?
מישהו ראה פעם "קיץ נצחי" או "המורדים"?
זה או זה?
בוקסר או תחתונים?
כורסא או ספה?
קוראסון או בורקס?
טלנובלות או אופרות סבון? (ויש הבדל!!)
ביג בן או אייפל?
אמריקה או אירופה?
אסיה או אפריקה?
חנוכה או פסח? (החגים הכי שווים!!)
לימור לבנת או פשוט לא!? שבת שלום ומבורך!

dsol

New member
ראשון (?)

קרה לך פעם ש: You try your best but you don't succeed? (קולדפליי)
קרה לך פעם ש: You get what you want but not what you need? (קולדפליי) V|V קרה לך פעם ש: You feel so tired but you can't sleep? (קולדפליי)
כמה אצבעות יש לך ברגליים? 5 בכל רגל כמה אצבעות יש לך בידיים? 5 בכל יד (מזה השאלות האלו ?!) התחשמלת פעם? מה קרה לך עקב כך? (מילים גבוהות )
נכוות פעם? מה קרה לך עקב כך?
היה כוויה ~_~ שמתי אלוורה וזהו שברת פעם משו בחנות (בטעות!) וברחת?
כמה הכי הרבה זמן שלא יצאת מהבית? אמממ 3 ימים נראה לי כמה הכי הרבה זמן היית מחוץ לבית? שבועיים מה זכרון הילדות החזק ביותר שלך? לא זוכר... סוג ציפור אהוב? כנר (על הגג ?) צבע לק אהוב? (בנים- פה תגידו מה אתם מעדיפים- קאפיש?) (במקום בנים תכתבי דודי אני גם ככה היחיד בפורום הזה) אמממ שקוף/שחור זייפתם פעם שאתם לא מרגישים טוב כדי לא לבוא לאנשהו? לאן?
לבית ספר למסיבה להרבה דברים מה אתם חושבים על הקטע הזה שדוגמנים וזמרים (כנ"ל בנות) הולכים לשחק בטלוויזיה?
זוועה פשוט , אבל יש ויש, אם יש כישרון אז למה לא... דעתכם על דו"ח דוברת?
אצלי הוא כבר שנתיים בבית ספר אוהבים לקרוא/ לראות דברים על מפורסמים?
לפעמים פעם אתם :Waiting for grace?
מישהו ראה פעם "קיץ נצחי" או "המורדים"?
זה או זה? בוקסר או תחתונים? תחתונים כורסא או ספה? ספה קוראסון או בורקס? קוראסון טלנובלות או אופרות סבון? (ויש הבדל!!)
כלום ביג בן או אייפל? אייפל אמריקה או אירופה? אמריקה אסיה או אפריקה? אסיה חנוכה או פסח? (החגים הכי שווים!!) פסח (ושבועות יותר שווה) לימור לבנת או פשוט לא!? פשוט לא (?) שבת שלום ומבורך! גם לך מתוקה !

ברררר

New member
יש בעיה עם השאלות ../images/Emo3.gif?

להבריז ממסיבה? למה לעשות דבר כזה?!

dsol

New member
לפעמים אין חשק

או שיודעים שהולך להיות חרא שם אז עדיף לא ללכת

ברררר

New member
ג'ו!

לבקשת הקהל- שאלות פתוחות: קרה לך פעם ש: You try your best but you don't succeed? (קולדפליי)
כמה אצבעות יש לך ברגליים? 10 אצבעות לי יש כל דבר יודעות הן כמה אצבעות יש לך בידיים? לצייר ולקשקש בלה בלה בלה בלה בלה בלה התחשמלת פעם? מה קרה לך עקב כך? (מילים גבוהות )כן! הייתי בשוק חח נכוות פעם? מה קרה לך עקב כך?כן!! צלקת קטנה שברת פעם משו בחנות (בטעות!) וברחת?
שששש כמה הכי הרבה זמן שלא יצאת מהבית?מקסימום יומיים כמה הכי הרבה זמן היית מחוץ לבית?12 יום נראה לי. קורס מדצ"ים מה זכרון הילדות החזק ביותר שלך?יש הרבה סוג ציפור אהוב?יונק דבש? צבע לק אהוב? (בנים- פה תגידו מה אתם מעדיפים- קאפיש?)ורוד בהיר,לבן, צהוב, שחור ועוד זייפתם פעם שאתם לא מרגישים טוב כדי לא לבוא לאנשהו? לאן?לבית ספררר או דברים משפחתיים מעיקים מה אתם חושבים על הקטע הזה שדוגמנים וזמרים (כנ"ל בנות) הולכים לשחק בטלוויזיה?אבוי! האימה! דעתכם על דו"ח דוברת?- אוהבים לקרוא/ לראות דברים על מפורסמים?
סודדד פעם אתם :Waiting for grace?כןןןןןןןןןןןןןןןןן מישהו ראה פעם "קיץ נצחי" או "המורדים"?
ברווווררר זה או זה? בוקסר או תחתונים?בוקסר לבנים תחתונים לבנות! כורסא או ספה?כורסא קוראסון או בורקס?בורקס טלנובלות או אופרות סבון? (ויש הבדל!!)טלנובלות ביג בן או אייפל?אייפל אמריקה או אירופה?אמריקה? לא שהייתי... אסיה או אפריקה?מממ אפריקה יותר יפה אסיה זה שלי... קשה. חנוכה או פסח? (החגים הכי שווים!!)פסחחחח לימור לבנת או פשוט לא!?לללללללללאאא

Spirocerca Lupi

New member
Bitter sweet Symphany

קרה לך פעם ש: You try your best but you don't succeed? יאפ קרה לך פעם ש: You get what you want but not what you need? יאפ קרה לך פעם ש: You feel so tired but you can't sleep? יאפ! כמה אצבעות יש לך ברגליים? 4 וחצי ברגל שמאל ו5 בימין. כמה אצבעות יש לך בידיים? 10 אצבעות לי יש ...בלה בלה בלה התחשמלת פעם? מה קרה לך עקב כך? כן בסיני לפני שנה ..זה היה מפחיד !!!!היה בשוק איזה חצי שעה לאחר מכן . נכוות פעם? מה קרה לך עקב כך? שעבדתי בפיצה בחצי השנה הראשונה אולי כל יום . שברת פעם משו בחנות (בטעות!) וברחת? יכול להיות אני לא זוכרת . כמה הכי הרבה זמן שלא יצאת מהבית? 5 ימים כמה הכי הרבה זמן היית מחוץ לבית? שבוע . מה זכרון הילדות החזק ביותר שלך? אין לי . סוג ציפור אהוב? קאקאדו צבע לק אהוב? שחור זייפתם פעם שאתם לא מרגישים טוב כדי לא לבוא לאנשהו? לאן? אוו יותר מידי פעמים ..לעבודה לחברות לחברים למסיבות לבצפר להכל ! מה אתם חושבים על הקטע הזה שדוגמנים וזמרים (כנ"ל בנות) הולכים לשחק בטלוויזיה? סתם מעפנים . דעתכם על דו"ח דוברת? לא מבינה בזה אוהבים לקרוא/ לראות דברים על מפורסמים? תלוי לפעמים זה מצחיק . פעם אתם :Waiting for grace? עדיין מחכה. מישהו ראה פעם "קיץ נצחי" או "המורדים"? שקמילה רצתה שאני אלמד ספרדית היא הייתה מכריחה אותי לראות המורדים עד שאמרתי לה שזה מעפן ואני לא מסוגלת יותר... זה או זה? בוקסר או תחתונים? תלוי למי . כורסא או ספה? ספה קוראסון או בורקס?בורקס תפוח אדמה ! טלנובלות או אופרות סבון? (ויש הבדל!!) טלנובלה בע''מ ביג בן או אייפל? מ'אצו פ'יצו אמריקה או אירופה? אוסטרליה אסיה או אפריקה?לא יודעת נו ... חנוכה או פסח? (החגים הכי שווים!!) פסח ..החופש יותר גדול לימור לבנת או פשוט לא!? לאאאאאאאאא שבת שלום לכולם ...

נמ

לבקשת הקהל- שאלות פתוחות: קרה לך פעם ש: You try your best but you don't succeed? (קולדפליי)
אני תמיד יכולה להרדם
כמה אצבעות יש לך ברגליים? 10 כמה אצבעות יש לך בידיים? 10 התחשמלת פעם? מה קרה לך עקב כך? (מילים גבוהות) לא שזכור לי... נכוות פעם? מה קרה לך עקב כך? כן, ניסיתי לבשל ועף עלי שמן רותח לתוך העין ועל היד, מאז אני פשוט לא מנסה לבשל
שברת פעם משו בחנות (בטעות!) וברחת? לא. כמה הכי הרבה זמן שלא יצאת מהבית? נראה לי יום. כמה הכי הרבה זמן היית מחוץ לבית? שבוע. מה זכרון הילדות החזק ביותר שלך? שסבתא שלי הכריחה אותי להסתפר
סוג ציפור אהוב? ציפורים מפחידות אותי. צבע לק אהוב? (בנים- פה תגידו מה אתם מעדיפים- קאפיש?) שחור
זייפתם פעם שאתם לא מרגישים טוב כדי לא לבוא לאנשהו? לאן? הרבה פעמים. מה אתם חושבים על הקטע הזה שדוגמנים וזמרים (כנ"ל בנות) הולכים לשחק בטלוויזיה? שיהנו. דעתכם על דו"ח דוברת?
אוהבים לקרוא/ לראות דברים על מפורסמים? לא. פעם אתם :Waiting for grace?
מישהו ראה פעם "קיץ נצחי" או "המורדים"? לא. מזה "קיץ נצחי"? זה או זה? בוקסר או תחתונים? תחתונים. כורסא או ספה? ספה. קוראסון או בורקס? בורקס. טלנובלות או אופרות סבון? טלנובלות. ביג בן או אייפל? ביג בן (לונדון
) אמריקה או אירופה? אירופה. אסיה או אפריקה? אפריקה. חנוכה או פסח? (החגים הכי שווים!!) פסח. לימור לבנת או פשוט לא!? פשוט לא. שבת שלום ומבורך!

ברררר

New member
קיץ נצחי זאת הטלנובלה הכי טובה

בעולם כולו! מתגעגעתתתתתתתתתתתתת

למעלה