משחק

גם אני ../images/Emo9.gif

קרה לך פעם ש: You try your best but you don't succeed? (קולדפליי) יותר מידי קרה לך פעם ש: You get what you want but not what you need? (קולדפליי)ייפ קרה לך פעם ש: You feel so tired but you can't sleep? (קולדפליי)מלא בזמן האחרון כמה אצבעות יש לך ברגליים?בשתיהן יחד- 10 כמה אצבעות יש לך בידיים? כנ"ל התחשמלת פעם? מה קרה לך עקב כך? (מילים גבוהות) לא נכוות פעם? מה קרה לך עקב כך? כן, כלום שברת פעם משו בחנות (בטעות!) וברחת? לא כמה הכי הרבה זמן שלא יצאת מהבית? 24 שעות? כמה הכי הרבה זמן היית מחוץ לבית? לפחות שבוע (אם לא יותר) מה זכרון הילדות החזק ביותר שלך? הצלקת שיש לי על השפה :| סוג ציפור אהוב? יונה? צבע לק אהוב? (בנים- פה תגידו מה אתם מעדיפים- קאפיש?) שקוף זייפתם פעם שאתם לא מרגישים טוב כדי לא לבוא לאנשהו? לאן? ברור! בצפר, כשסתם לא היה חשק לפגוש אנשים וכו' וכו'... מה אתם חושבים על הקטע הזה שדוגמנים וזמרים (כנ"ל בנות) הולכים לשחק בטלוויזיה? זוועה, אין להם כשרון בגרוש. דעתכם על דו"ח דוברת? איכס אוהבים לקרוא/לראות דברים על מפורסמים? מממ לרוב לא פעם אתם :Waiting for grace? ייפ מישהו ראה פעם "קיץ נצחי" או "המורדים"?
זה או זה? בוקסר או תחתונים? לבנים בוקסר, לבנות תחתונים
כורסא או ספה? ספה קוראסון או בורקס? החלטה קשה :| טלנובלות או אופרות סבון? (ויש הבדל!!) לא זה ולא זה
ביג בן או אייפל? שניהם
אמריקה או אירופה? אויש... דילמה, שאלות קשות יש היום
אסיה או אפריקה? אסיה חנוכה או פסח? (החגים הכי שווים!!) חגים בכללי זה הכי כיף בעולם אז אני לא בוחרת
לימור לבנת או פשוט לא!? פשוט לא
סופ"ש נעים

ישששש.... שאלון שישי, עונה!

קרה לך פעם ש: You try your best but you don't succeed? (קולדפליי)-כן קרה לך פעם ש: You get what you want but not what you need? (קולדפליי)- לא קרה לך פעם ש: You feel so tired but you can't sleep? (קולדפליי)-ברור כמה אצבעות יש לך ברגליים?-5 כמה אצבעות יש לך בידיים?-5 התחשמלת פעם? מה קרה לך עקב כך? (מילים גבוהות )- לא... נכוות פעם? מה קרה לך עקב כך?כן, כוויה שברת פעם משו בחנות (בטעות!) וברחת? לא כמה הכי הרבה זמן שלא יצאת מהבית?יום כמה הכי הרבה זמן היית מחוץ לבית? אני רוה הזמן מחוץ לבית אז... מה זכרון הילדות החזק ביותר שלך? שנפלתי מהאופניים סוג ציפור אהוב? תוכי צבע לק אהוב? (בנים- פה תגידו מה אתם מעדיפים- קאפיש?)- בורדו זייפתם פעם שאתם לא מרגישים טוב כדי לא לבוא לאנשהו? לאן? לא, אם אני לא רוצה אני לא באה למה לשקר מה אתם חושבים על הקטע הזה שדוגמנים וזמרים (כנ"ל בנות) הולכים לשחק בטלוויזיה? חבל... דעתכם על דו"ח דוברת? לא מעניין אוהבים לקרוא/ לראות דברים על מפורסמים? לפעמים פעם אתם :Waiting for grace? אולי... מישהו ראה פעם "קיץ נצחי" או "המורדים"? לא לא לא זה או זה? בוקסר או תחתונים? תחתונים כורסא או ספה? כורסא קוראסון או בורקס? קוראסון שוקולד טלנובלות או אופרות סבון? (ויש הבדל!!) טלנובלה, אופרת סבון ארוכה מידי ביג בן או אייפל? ביג בן אמריקה או אירופה? אמריקה אסיה או אפריקה? אסיה חנוכה או פסח? (החגים הכי שווים!!) פסח לימור לבנת או פשוט לא!?פשוט לאאאאא תודה תודה תודה... שיהיה לכם סופשבוע נעים...

ברררר

New member
עדית! לאן נעלמת?

כבר חצי שבוע ניסיתי לתפוס אותך במסרים ובאייסי. את על אונליין אבל לא עונה! מסננת הא?

מתוקה שלי

אני ממש ממש לא מסננת, אני פשוט כמעט לא בבית, אני כל הזמן עובדת!!!! אני מצטערת שאני לא עונה לך.... אבל זה לא בכוונה באמת

dsol

New member
בר תפתחי מסנג'ר

אייסי זו תוכנה עלובה לעומת מסנג'ר

טולייצ

New member
בר איך את מרגישה? ../images/Emo13.gif

לבקשת הקהל- שאלות פתוחות:
קרה לך פעם ש: You try your best but you don't succeed? (קולדפליי) מן הסתם,אני מאמינה שלכולנו.. הדוגמא הכי טובה זו המשלחת לקנדה
קרה לך פעם ש: You get what you want but not what you need? (קולדפליי) כן,גחמות למיניהן..
קרה לך פעם ש: You feel so tired but you can't sleep? (קולדפליי) כן,לילות לבנים
כמה אצבעות יש לך ברגליים? אם אני לא טועה,5 בכל כף רגל
כמה אצבעות יש לך בידיים? גם 5 לא?
התחשמלת פעם? מה קרה לך עקב כך? (מילים גבוהות) לא
אבל קרה לי כמה פעמים עם חשמל סטטי,דיי מפחיד העניין..
נכוות פעם? מה קרה לך עקב כך? כן,פה ושם,לא רציני..
שברת פעם משו בחנות (בטעות!) וברחת? כן,ממש לא מזמן הפלתי בהפנינג כמה בובות קטנות,שהתפרקו לחלוטין,והמוכרים לא שמו לב,אז הלכתי
כמה הכי הרבה זמן שלא יצאת מהבית? יום-יומיים
כמה הכי הרבה זמן היית מחוץ לבית? יותר משבועיים
מה זכרון הילדות החזק ביותר שלך? יש לי המון,כל מיני פלאשבקים צצים לי לאחרונה,אבל אני אף פעם לא אשכח שנתקעתי לבד בשירותים של מלון 'הנסיכה' באילת
אה,ואחי ובן דוד שלי כמעט זרקו אותי מהחלון,כשהייתי בת שנתיים,חלק מניסוי האם גם לבני אדם יש 7 נשמות
[ככה אחי ובן דוד שלי מספרים לי..]
סוג ציפור אהוב? ציפורים לבנות,זה יפה
צבע לק אהוב? (בנים- פה תגידו מה אתם מעדיפים- קאפיש?) שונאת לק,אז שקוף..
זייפתם פעם שאתם לא מרגישים טוב כדי לא לבוא לאנשהו? לאן? חתונה של דודים לא מזמן,ולמבחנים חופשי אני מזייפת,למרות שבסוף לא יוצא לי כלום מזה,כי בסופו של דבר אי אפשר להתחמק
מה אתם חושבים על הקטע הזה שדוגמנים וזמרים (כנ"ל בנות) הולכים לשחק בטלוויזיה? שיהיה להם בכיף
דעתכם על דו"ח דוברת? אין תגובה
אוהבים לקרוא/ לראות דברים על מפורסמים? תלוי על מי
פעם אתם :Waiting for grace? לא פעם..
מישהו ראה פעם "קיץ נצחי" או "המורדים"? אני
זה או זה?
בוקסר או תחתונים? תחתונים
כורסא או ספה? כורסא
קוראסון או בורקס? בורקס
טלנובלות או אופרות סבון? גם וגם
ביג בן או אייפל? אייפל
אמריקה או אירופה? לא הייתי באמריקה,אז אירופה
אסיה או אפריקה? אסיה
חנוכה או פסח? אני אוהבת את שני החגים,אבל השנה חנוכה היה הרבה יותר כיף
לימור לבנת או פשוט לא? מה השאלה
שבת שלום ומבורך!

ברררר

New member
איזו חמודה כפרע עליך!!

אני מרגישה דיי חרא אבל עברנו את פרעה נעבור גם את זה..... הצחקת אותי שעשית פרצוף כזה
בשאלה על המורדים וקיץ נצחי!! יששש עוד מישו חוץ ממני ראה |אההה שתהיה עוד עונה פליז| את זה.

טולייצ

New member
לא ראיתי קיץ נצחי

רק המורדים,ורק את העונה הראשונה.. ועכשיו פה ושם אני רואה רבלדה כשיש לי זמן עם אחותי,זה נחמד

dsol

New member
טולי

אני בבאר שבע אם בא לך אז תתקשרי (דודה שלי גרה לייד הכיכר הזו עם המטוס)

טולייצ

New member
אין לי את המספר שלך

וזה דיי רחוק ממני,10 דקות נסיעה,אבל לא כל כך נורא,אולי בצאת שבת נארגן משהו
[אם אתה קורא את זה,תתקשר אליי]

dsol

New member
אני מלא יהיה פה במוצ"ש

אני כנראה חוזר לאשדוד בערב מוקדם אבל נראה כבר ....

dsol

New member
מלא-->לא

בסוף אני נוסע עוד שעה בערך בחזרה לאשדוד

dsol

New member
כן ../images/Emo4.gif

ההורים החליטו שצריך לנסוע לסבתא שלי שגרה באופקים אז נסעהו אליה ב 4 וחצי בערך ועכשיו נכנסתי לבית

Amber

New member
../images/Emo41.gif

לבקשת הקהל- שאלות פתוחות: קרה לך פעם ש: You try your best but you don't succeed? (קולדפליי) כן. קרה לך פעם ש: You get what you want but not what you need? (קולדפליי) קרה לך פעם ש: You feel so tired but you can't sleep? (קולדפליי) כן. קורה כשדאגות ממלאות את הראש... כמה אצבעות יש לך ברגליים? 29 כמובן כמה אצבעות יש לך בידיים? 26... התחשמלת פעם? מה קרה לך עקב כך? (מילים גבוהות ) כן... הייתי ילדה בלי הרבה היגיון בריא מסתבר ועשיתי משהו ממש מטומטם... די עפתי אחורה ונפלתי מרוב שהגוף שלי קיבל שוק... מסקנה- לא להתעסק עם חשמל אחרי מקלחת
נכוות פעם? מה קרה לך עקב כך? כן, כשהייתי בת שמונה ימים... יש לי צלקות ביד שמאל... שברת פעם משו בחנות (בטעות!) וברחת? לא כמה הכי הרבה זמן שלא יצאת מהבית? מממ... בטח יומיים שלושה... כמה הכי הרבה זמן היית מחוץ לבית? 19 יום... (צבא ועניינים) מה זכרון הילדות החזק ביותר שלך? פציעה של אבא שלי והצורה שבה הודיעו לי עליה... סוג ציפור אהוב? אלה עם הכנפיים... האמת שיש לי קצת פוביה מציפורים... לא יודעת למה. צבע לק אהוב? (בנים- פה תגידו מה אתם מעדיפים- קאפיש?) חלבי כזה... לא בולט במיוחד זייפתם פעם שאתם לא מרגישים טוב כדי לא לבוא לאנשהו? לאן? ברור... למועדונים וכאלה... ולבית ספר... מה אתם חושבים על הקטע הזה שדוגמנים וזמרים (כנ"ל בנות) הולכים לשחק בטלוויזיה? בדיוק אתמול דיברתי על זה עם מישהו שעות... זה מעצבן... מן מגלומניה של כל מי שכתבו עליו שתי שורות בעיתון... דעתכם על דו"ח דוברת? אין לי דיעה מוצקה בנושא אבל אני יודעת שהאחים שלי לא תומכים בעניין אז, נלך עם התלמידים... אוהבים לקרוא/ לראות דברים על מפורסמים? פעם אהבתי.. עכשיו פחות... פעם אתם :Waiting for grace? כן מישהו ראה פעם "קיץ נצחי" או "המורדים"? לא... זה או זה? בוקסר או תחתונים? בנות- תחתונים. בנים- בוקסר כורסא או ספה? ספא קוראסון או בורקס? בורקס טלנובלות או אופרות סבון? (ויש הבדל!!) טלנובלות... ביג בן או אייפל? ביג בן... (האייפל לא להיט...) אמריקה או אירופה? תלוי איפה בכל אחד מהשניים אסיה או אפריקה? אפריקה חנוכה או פסח? (החגים הכי שווים!!) פסח לימור לבנת או פשוט לא!? פשוט לא... שבת מקסימה לכולם

טולייצ

New member
מה קרה לאבא שלך

[כשהיית קטנה]? וזה מזכיר לי את היום שהייתי בכיתה ו' ובאו לאסוף אותי מוקדם מבית הספר,הרגשתי שמשהו קרה,ובאמת קרה

Amber

New member
אבא שלי...

נפל מקומה חמישית בבניין בו גרנו... הלך אחורה ולא שם לב שמאחוריו יש זכוכית ולא ריצפת בטון... הוא די נחבט בכל הברזלים שם ובקירות והגיע עד למטה... זה קרה בשישי בצהריים ודודה שלי באה להגיד לי ולאחי כשישנו... ארררררר צריך ללמוד איך להודיע דברים כאלה
אבל... אבא שלי יצא בזול לעומת מה שיכל לקרות... ומה קרה לך
או, שזה אישי מדי

למעלה