מותק, שירגיש טוב....
ט טולייצ New member 6/8/05 #40 הכי חשוב שהוא מרגיש טוב תשמרי עליו,כי אין כמו המשפחה,ואם אני אומרת את זה,כנראה שבאמת קרה לי משהו שום דבר אישי מידי,דוד שלי מאשדוד נפטר. עברו כבר 5 שנים,לומדים להתגבר עם הזמן..
הכי חשוב שהוא מרגיש טוב תשמרי עליו,כי אין כמו המשפחה,ואם אני אומרת את זה,כנראה שבאמת קרה לי משהו שום דבר אישי מידי,דוד שלי מאשדוד נפטר. עברו כבר 5 שנים,לומדים להתגבר עם הזמן..
A Amber New member 6/8/05 #46 ../images/Emo24.gif מקסימות, תודה מזל שזה קרה לפני המון שנים וחוץ מצלות מצחיקות כלום לא נשאר... ואכן, בסוף היום מבינים שאין שום שום שום שום דבר כמו האנשים שיודעים מי אתה מהרגע הראשון שלך... וגם קצת לפני (אחחח... מסתירה רת קיומו של הפורום הזה מאמא... ) עפתי לעבודה... המשך יום מקסים
../images/Emo24.gif מקסימות, תודה מזל שזה קרה לפני המון שנים וחוץ מצלות מצחיקות כלום לא נשאר... ואכן, בסוף היום מבינים שאין שום שום שום שום דבר כמו האנשים שיודעים מי אתה מהרגע הראשון שלך... וגם קצת לפני (אחחח... מסתירה רת קיומו של הפורום הזה מאמא... ) עפתי לעבודה... המשך יום מקסים
D D i s o r d e r New member 6/8/05 #36 זה שמתחתי (מחזירה את השירשור להודעה הראשית...) זה שמתחתי- מכור לאינטרנט
ע ע ד י ת ו ש New member 6/8/05 #38 זה שמתחתיי ווואי כמה אני אוהבת לישון... זה שמתחתיי מכור לקולה....
A Amber New member 6/8/05 #45 זה שמתחתיי... לא יוכל לראות את הבלוג עם עברי (מחפשת חברים לשעות הקשות )
ט טולייצ New member 6/8/05 #48 זה/זאת שמתחתי אני יש מצב שאני אראה את הבלוג! זה/זאת שמתחתי אוהב/ת אותי [אני כל כך גרועה במשחק הזה!]
E ElinorF New member 6/8/05 #52 מי שמתחתיי מתה על שוקולד!!!!!! (במיוחד שוקולד לבןן...) מי שמתחתיי "יודע שזכה לאהוב" (חחחחחחחח)
D dsol New member 7/8/05 #56 זאת שמתחתי (איזה מגניב שאני היחיד שיכול לרשום "זאת" תמיד כי אני הבן היחיד פה ) ותלוי איך את מגדירה מתחמם לי המוח מגרנה נחשב ? חח וגם להתעצבן זאת שמתחתי רוצה כבר שיצא הדיסק של נובה !
זאת שמתחתי (איזה מגניב שאני היחיד שיכול לרשום "זאת" תמיד כי אני הבן היחיד פה ) ותלוי איך את מגדירה מתחמם לי המוח מגרנה נחשב ? חח וגם להתעצבן זאת שמתחתי רוצה כבר שיצא הדיסק של נובה !
ה הקור יגמור אותי New member 7/8/05 #60 זה שמתחתי עזוב דיסק, אני אסתפק בהופעה זה שמתחתי אוהב בע"ח (נו, אני ממש גרועה בדברים באלה...)