עוד שאלון.

So like a rose

New member
../images/Emo103.gif עוד שאלון.

יש לנו פה פורום נ-ה-ד-ר אנשים. הצטרפו המון אנשים חדשים שמתחבאים להם מאחורי כינויים. מסיבה זו וכי באמת אין לי מה לעשות, ערבבתי שאלות לשאלון קומפקטי ונחמד, שבסופו הדובדבן שבקצפת. יאללה, להתפרע. *כללי: שם: גיל: עיר: כיתה: פירסינגים: מוזיקה?: מעשן?: שותה?: *פעם אחרונה: בכית: צחקת: ישנת: קנית משו חדש: התנשקת: התחבקת: אמרת למישו שאתה אוהב אותו: אמרו לך שאוהבים אותך: *אסוציאציות: גלידה: מותק: בטן: גומיה: מוזיקה: כאב: אהבה: טלפון: רצינות: טישו: עיפרון: חוט: חשבונות: מצלמה: סווטשירט: לוח שנה: *הכי: ערוץ בטלויזיה: תוכנית טלויזיה: סרט: פרסומת: אוכל: צבע: נעליים: סוג מוזיקה: שיר: כלי נגינה: חיה: ארץ: שם לבנים: שם לבנות: מקצוע בביצפר: זמר: זמרת: להקה: שחקן: שחקנית: דוגמן: דוגמנית: עיתון: תחביב: פורום: ספר: שמפו: *תמונה שלך: רות.סוף.

Cloudy Now

New member
../images/Emo97.gif אללה.

*כללי: שם: אסתי. גיל: כמעט 16 עיר: עשדוד כיתה: י' פירסינגים: 10 מוזיקה?: הארד רוק\רוק\מטאל מעשן?: נופ. שותה?: יש מצב. *פעם אחרונה: בכית: אתמול...דמעתי יומיים, כוסעמק. צחקת: לפני איזה חצי שעה. ישנת: בבוקר. קנית משו חדש: ארטיק?
אחרי בצפר. התנשקת: חודש התחבקת: בבצפר, היום. אמרת למישו שאתה אוהב אותו: שעה אמרו לך שאוהבים אותך: שעה *אסוציאציות: גלידה: הרבה מותק: מאיהצ'קה בטן: פירסינג! D: גומיה: סגול מוזיקה: גאנז כאב: מחזור אהבה: לב טלפון: מאיה חחחחחח. רצינות: X: טישו: נזלת עיפרון: שפיצים חוט: תלייה חשבונות: כשלון בבגרות במתמטיקה מצלמה: תמונות? סווטשירט: קר לוח שנה: בגדי ים. *הכי: ערוץ בטלויזיה: VH1 תוכנית טלויזיה: האלופה. סרט: אפקט הפרפר\יורוטריפ פרסומת: X: אוכל: תפוזים, שוקולד, ספגטי צבע: תלוי נעליים: אולסטאר סוג מוזיקה: היה כבר...נקסט. שיר: רגוע- דונט קריי\סטיל לובינג יו, רועש- הרבה. בעיקר למב אוף גאד. כלי נגינה: גיטרה :) חיה: כלב ארץ: ארצות הברית שם לבנים: איתן שם לבנות: בר מקצוע בביצפר: שום מקצוע זמר: אקסל. זמרת: - להקה: גאנז שחקן: בראד פיט\אשטון קוצ'ר שחקנית: אנג'לינה. דוגמן: - דוגמנית: - עיתון: ראש1 תחביב: לנגן פורום: זה, ופירסינג וקעקועים. ספר: 'עד כלות' שמפו: סרקל
*תמונה שלך: קשועח.

LimiMimi

New member
'אל תחפשי משמעויות בשמיים..'

*כללי: שם: לימור. גיל: 16.. באוק' 17. עיר: כפרסבא. כיתה: יא' פירסינגים: none מוזיקה?: בעיקר רוק. מעשן?: לא. שותה?: לא יכולה בגלל התרופות. חח. *פעם אחרונה: בכית: וואלה לא זוכרת. צחקת: אתמול בלילה.. או כל פעם שנזכרתי במה שקרה לי אתמול. ישנת: לפני שעה וחצי. קנית משו חדש: אתמול.
התנשקת: בלחי? אתמול
התחבקת: אתמול. אמרת למישו שאתה אוהב אותו: אתמול. אמרו לך שאוהבים אותך: אתמול
*אסוציאציות: גלידה:קר מותק: בנים. בטן: הריון גומיה: שיער מוזיקה: 'צליל' כאב: ספטום אהבה: קיטצ' טלפון: קלרי [חברה שלי] רצינות: אוהבת טישו: הצינון שלי עיפרון: עיניים חוט: גבות? חשבונות: מתמטיקה מצלמה: מתגעגעת.
סווטשירט: שי לוח שנה: יומולדת *הכי: ערוץ בטלויזיה: 13 ביס. תוכנית טלויזיה: השיר שלנו, אוסי. סרט: מולאן רוז', רקוויאם לחלום. פרסומת: אוכל: מנגו? צבע: סגול נעליים: אדידס. סוג מוזיקה: רוק שיר: עכשיו [ג'וני שועלי] כלי נגינה: פסנתר חיה: ארץ: אנגליה? שם לבנים: דניאל שם לבנות: ספיר מקצוע בביצפר: קולנוע
זמר: זמרת: להקה: שחקן: שחקנית: דוגמן: דוגמנית: עיתון: ידיעות?
תחביב: פורום: ספר: שבועת רחל, לכל בית יש מרפסת, זכרונותיה של גיישה שמפו: הרבלסנס *תמונה שלך: אני השמאלית.

עונה :)

*כללי: שם: ג'ים. גיל: 17.5. עיר: קריית טבעון. כיתה: אוטוטו י"ב. פירסינגים: לעולם לא. מוזיקה?: זה נפלא. סתם, מטאל, רוק, פאוור, ת'ראש, שבק ס' שליטה ^^ מעשן?: לעולם לא. שותה?: פעם ב. *פעם אחרונה: בכית: יום שישי. צחקת: היום. ישנת: היום. קנית משו חדש: לפני כמעט חודש. התנשקת: יום שלישי לפני שבוע. התחבקת: יום שישי. אמרת למישו שאתה אוהב אותו: אתמול. אמרו לך שאוהבים אותך: הרבה זמן לא. *אסוציאציות: גלידה: קיץ. מותק: ידידה שלי :) בטן: כאב. גומיה: פוי, אסור, חטא. מוזיקה: קווין. כאב: פרידה:\ אהבה: בנות. טלפון: מטען. רצינות: כנות. טישו: תחת>< עיפרון: מחדד. חוט: קרטון. חשבונות: מחשבון. מצלמה: קלטת. סווטשירט: חורף. לוח שנה: פח. *הכי: ערוץ בטלויזיה: ביפ! ואקסטרה הוט. תוכנית טלויזיה: ורוניקה מארס! וסיינפלד. סרט: סנאצ' פרסומת: YES. אוכל: בשר ^^ צבע: כחול-שחור. נעליים: 43. סוג מוזיקה: מטאללל. שיר: Bohemian Rhapsody כלי נגינה: גיטרה ופסנתר
הלוואי ידעתי לנגן על פסנתר :\, הו וול, גיטרה זה מספיק טוב. חיה: חתול. ארץ: אירלנדדדד. שם לבנים: שחר. שם לבנות: יעל. מקצוע בביצפר: אנגלית, איזה כיף שלא לומדים יותר ^^ זמר: פרדי מרקורי. זמרת: סימון סימונס. להקה: קווין. שחקן: קולנוע? ג'ורג' קלוני. (הוא ממש מגניב!) שחקנית: ג'ניפר גארנר (היא כוסיתתתתתת). דוגמן: אנערף >< דוגמנית: אנערף ^^ עיתון: הארץ. תחביב: לנגן, וכדורגל. פורום: פאוור מטאל ומטאליקה. ספר: צופן דה וינצ'י, מלאכים ושדים, נקודת ההונאה, פרנויה, בשורות טובות. שמפו: הד&שולדרז, אבל נראה לי שאמא קנתה פינוק. *תמונה שלך: טוב, חבל על העיניים שלכם, אנג'וי להתעוור.

הוא סופר בסט, באמת.

אני מנסה להשיג את הספר הראשון שלו ואת זה שהוא הוציא עכשיו, שמעת עליהם משהו, שווים משהו?

אתה מדבר על שם קוד מבצר דיגיטלי?

שמעתי עליו, אבל עוד לא קראתי. אני אחרי צופן דה וינצ'י ומלאכים ושדים, ואני קוראת עכשיו את נקודת ההונאה.... את מלאכים ושדים ממש ממש אהבתי, אבל בתכלס כשאני קוראת עכשיו את הספר השלישי אני מרגישה כבר תחושה של מיחזור בכתיבה שלו... כאילו יש לי דה ז'ה וו כשאני קוראת. זה מעצבן קצת... הספרי מתח של הרלן קובן יותר טובים לדעתי.

נקודת ההונאה הוא פאקינג גאוני.

וכן, אני מחפש מישהו שכבר קרא אותו לדעת אם שווה ><

PleZer

New member
אני קראתי את נקודת ההונאה!

זה ספר כזה מפגרררר פשוט מטומטם, משעמם, ולא מתפתח לשום מקום

tbents

New member
../images/Emo13.gif

*כללי: שם: בנץ. [טל-לי] גיל: 15.5 עיר: ק"ש כיתה: י' פירסינגים: נופ [אלא אם כן זה כולל עגילים..אחד בכל אוזן:) ] מוזיקה?: רוק בעיקררר:) מעשן?: לא.. שותה?: כמעט ולא [סמירנוף אייס
*פעם אחרונה: בכית: לפני שעה..פעם ראשונה שנכשלתי בספרות.. צחקת: דקה אח"כ :D ישנת: בשיעור מחשבת,בטוחחח נרדמתי.. קנית משו חדש: שבוע שעבר,2 חולצות ו2 חצאיות.. התנשקת: התחבקת: אמרת למישו שאתה אוהב אותו:לחברה שלי,בשיעור לשון..
אמרו לך שאוהבים אותך:היא אמרה לי שגם היא אוהבת אותי
*אסוציאציות: גלידה: יאמייייי
מותק: אני
נוט.
בטן: שמנה
גומיה: שיער.. מוזיקה: אהבת חיי
כאב: נכשל אהבה: שוקולד טלפון: מעצבן רצינות: טיפשות טישו: אפצ'י עיפרון: שפיצר חוט: מסרגה חשבונות: מצלמה: דיגיטלית סווטשירט: כיףףף:) לוח שנה: עומד להגמרררר! *הכי: ערוץ בטלויזיה: הולמרק,בגלל אי אר
תוכנית טלויזיה: המומינים
סרט: Cast away פרסומת: אוכל: הכל למעט דגים
צבע: אדום,שחור נעליים: שורששש
סוג מוזיקה: שאלתתתת:) שיר: אוי,קשה מדיייי כלי נגינה: פסנתר,וגיטרה חשמלית
חיה: קואלההה ארץ: ישראל שם לבנים: אלעד שם לבנות: מקצוע בביצפר:אנגלית זמר: לוד'ת.. זמרת: להקה: Dream theater
שחקן: ג'וני דפפפפ
תחביב: לישון..:) פורום: 2 הפורומים שלי באתר אחד,וצהבת[מכבי ת"א :)] ספר: המשחק של אנדר:) שמפו: קרליין,או פנטן *תמונה שלך: שמתי כבר בשרשור הקודם
אבל שיהיה..

So like a rose

New member
../images/Emo103.gifעונה בעצמיP:

*כללי: שם: מאיה. גיל: 15 וחצי. עיר: אשדוד. כיתה: י. פירסינגים: נזם ז"ל): מוזיקה?: רוק. וכל מה שיפה. מעשן?: לא. שותה?: לא. *פעם אחרונה: בכית: לפני שבוע. צחקת: לפני שעה. ישנת: בלילה. קנית משו חדש: לא זוכרת^^ התנשקת: לפני חודשיים שלושה. התחבקת: היום. אמרת למישו שאתה אוהב אותו: היום. אמרו לך שאוהבים אותך: היום. *אסוציאציות: גלידה: מקדונלד'ס מותק: אסתיP; בטן: בוטן גומיה: אני צריכה אחת כזאת שלא תלך לאיבוד כל הזמן. מוזיקה: גאנז אנד רוזסP: כאב: מחט. אהבה: שיט. טלפון: אסתי חחח רצינות: רצינות? אני? טישו: נזלת |: עיפרון: בית ספר. חוט: לבן. חשבונות: עתיד. מצלמה: תמונות. סווטשירט: חורף. איכס): לוח שנה: חופש. *הכי: ערוץ בטלויזיה: יס STAR תוכנית טלויזיה: כל מה שיש ביס סטארP: סרט: מת לדייט. פרסומת: הייתה פרסומת לקונדומים. אבא וילד בסופר והילד משתגע כי לא קונים לו סוכריה. מסקנה:"תשתמשו בקונדומים" P: אוכל: שוקולד. צבע: לבן. נעליים: אולסטאר. סוג מוזיקה: רוק. שיר: rolling stones-angie כלי נגינה: גיטרה נו. רם אם הייתי יודעת לנגן.. חיה: כלב. ארץ: ישארל. שם לבנים: טוני. שם לבנות: מאיהP: מקצוע בביצפר: אין כזה. זמר: אקסל
זמרת: - להקה: גאנז. שחקן: בראד פיט. שחקנית:אנג'לינה ג'ולי. דוגמן: כל מי שכוסון.P: דוגמנית:כנ"ל. עיתון: ראש 1. מנויה מכיתה ו'O: תחביב: לרקוד. פורום: נו ב-ר-ו-ר שזה. ספר: אני כריסטיאנה פ. שמפו: האד אנד שולדרסP; *תמונה שלך: תמונה מהקיץ שעבר. הייתי רזה פעם..

dead flower

*כללי: שם: מיתר גיל: 16 עיר: ישוב.. אתם לא רוצים לדעת.. כיתה: מסיימת י' פירסינגים: 4 מוזיקה?: גלאם רוק, גלאם מטאל, אינדי, רוק פסיכודלי, בלוז רוק, פופ(ביטלס פופ, לא בריטני פופ, רוק לטיני) מעשן?: הממ.. לא שותה?: כן *פעם אחרונה: בכית: ביום שישי, אבל מצחוק צחקת: לפני כמה שעות ישנת: בלילה קנית משו חדש: אתמול, 3 זוגות מכנסיים התנשקת: סופ"ש התחבקת: היום אמרת למישו שאתה אוהב אותו: היום אמרו לך שאוהבים אותך: היום *אסוציאציות: גלידה: ריבת חלב מותק: פיקסי(הכלבה שלי) בטן: שרופה. כואב. גומיה: עליי מוזיקה: ג'ינג'ר כאב: ניתוח אהבה: מוזיקה טלפון: שעות רצינות: התמדה טישו: חורף עיפרון: 0.7 חוט: נקרע חשבונות: מים מצלמה: תשוקה סווטשירט: הארד רוק קפה לוח שנה: פברואר *הכי: ערוץ בטלויזיה: VH1 CLASSIC תוכנית טלויזיה: חברים סרט: ספרות זולה פרסומת: לא אוהבת פרסומות אוכל: שוקולד צבע: ירוק לימון(או תפוח.. איך שתרצו) נעליים: צ'אק טיילורס סוג מוזיקה: רוק שיר: butch walker - maybe it's just me כלי נגינה: גיבסון לס פול קלאסיק, ביסי ריץ' וורלוק ו(באס) גיבסון ת'אנדרבירד חיה: סוסים וכלבים ארץ: ארגנטינה שם לבנים: לא עולה בדעתי.. לא ממש חשבתי על זה שם לבנות: תואם(הרמוניה בעברית) מקצוע בביצפר: אמנות חזותית!!! זמר: טומי לי!!!!! זמרת: ג'ניס ג'ופלין להקה: motley crue שחקן: ג'וני דפ שחקנית: ג'סיקה אלבה דוגמן: דודי בלסר חמוד.. דוגמנית: ג'יזל בונדשן עיתון: GUITAR תחביב: רכיבה על סוסים פורום: גאנז, אמנות הצילום ספר: ההזדמנות האחרונה - הארלן קובן שמפו: חחח..

למעלה