עוד שאלון.

שיהיה../images/Emo3.gif

*כללי: שם: אלון גיל: עוד שבוע בן 18! יאי אני זקן ^^ עיר: מודיעין כיתה: ממ אני כבר מאחורי זה
פירסינגים: רק באוזן.. מוזיקה?: גלאם מטאל, האבי מטאל, רוק, הארד רוק, רוק קאלסי, כל מה שישן ונוסטלגי (שריטה שיש לי), אייטיז, ולפעמים מוזיקה קלאסית. מעשן?: חס וחלילה :-S שותה?: רק בירה או וודקה (אבל קרה!
) *פעם אחרונה: בכית: כל כך מזמן שאני לא יודע צחקת: ממש ממש? לפני שלושה ימים עם חבר באוטובוס מתל אביב ישנת: היום בבוקר? >.> קנית משהו חדש: לא יודע. מה אני, פאגוט? :X רק בחורות קונות דברים חדשים
התנשקת: אמא זה נחשב?
התחבקת: שלשום אמרת למישו שאתה אוהב אותו: והתכוונתי לזה? די מזמן. שנתיים. אמרו לך שאוהבים אותך: היא לא אמרה את זה בחזרה
*אסוציאציות: גלידה: שובר דיאטה מותק: ממתק oO בטן: המקום שכולם שונאים כי שם רוב השומן (חוץ מילדים מסומליה) גומיה: לבחורות מוזיקה: משהו שאני צריך כאב: לקרוע את הטחול. כן, קרה לי מזמן מזמן
אהבה: זיכרון רחוק ורע
טלפון: אחיות גדולות רצינות: אני. אני נראה רציני רוב הזמן. (אבל עם חברים אני הבן אדם הכי מפגר שיכול להיות! ובמיוחד כשאני שיכור!!
) טישו: חורף עיפרון: מה זה? :X חוט: דנטלי חשבונות: חשבון :-S מצלמה: נוף סווטשירט: משהו שאני צריך לקנות לוח שנה: ראש השנה oO *הכי: ערוץ בטלויזיה: ממ... אין כזה תוכנית טלויזיה: מכסחי המיתוסים. גאוני! סרט: כל מה שקשור לקווין סמית וג'יי ובוב השקט פרסומת: ... אוכל: גם אין, אבל אני ממש אוהב סרדינים מעושנים. מעורר תיאבון הא?
צבע: אדום, שחור (זה הצבע שהכי מתאים לי -_-) נעליים: או נעליים רגילות או עור, אבל לא סנדלים וכו' סוג מוזיקה: גלאם, האבי מטאל משנות השמונים. שיר: קשה מדי כלי נגינה: גיטרה חשמלית
חיה: חתול ארץ: LA קליפורניה ארה"ב
שם לבנים: אלון :X שם לבנות: בר מקצוע בביצפר: ביולוגיה זמר: פרדי מרקורי זמרת: אין להקה: אין שחקן: -_- לא יודע :X שחקנית: .. דוגמן: יהודה לוי
חלאס עם השאלות האלה פאגוטס דוגמנית: כל אחת שיש לה חזון
עיתון: מודיעין ניוז =\ תחביב: אמנויות לחימה\גיטרה פורום: יריקת זייתים סורים דפוקים למרחק - חובבנים. ספר: =\ שמפו: מה שיש באמבטיה
תמונה: אותה תמונה כמו אז... אני אצלם אחת חדשה :X

קקי? זה יותר פיפי

אוי זה היה נוראי. דבר ראשון זה היה סמירנוף
וזה היה חם. טוב וודקה זה לא הדבר הכי טעים שקיים בכל מקרה
זה רק בשביל לתפוס ראש (או לדפוק אותו
כמו שקרה לנו בלג בעומר וחבר שלי התחיל לעלות על עמוד חשמל. רגע הזוי)

So like a rose

New member
אצלנו,

מתחילים לאנוס, לדפוק את הראש במכוניות, לבקש מחברים לסגור להם את הרוכסן במכנסיים, לעלות על פחי זבל ולאיים לקפוץ. אח. מה שהוודקה עושהP:

recoil

New member
איזה כיף להיות חדש ../images/Emo9.gif (סתם בצחוק..

*כללי: שם: נדב גיל: 18.5 עיר: עיר נידחת בצפון כיתה: מסיים י"ב פירסינגים: היה (ועכשיו הולך להיות אחד חדש) מוזיקה?: מטאל ושנות ה 80 מעשן?: נרגילה שותה?: לפעמים? *פעם אחרונה: בכית: בלילה (כאבה לי הבטן) צחקת: לפני שניה ישנת: בלילה האחרון? קנית משו חדש: הממ אין לי מושג.. התנשקת: אתמול התחבקת: אתמול אמרת למישו שאתה אוהב אותו: אתמול אמרו לך שאוהבים אותך: אתמול *אסוציאציות: גלידה: תות מותק: זין בטן: ריבועים גומיה: כסף מוזיקה: ACDC כאב: כאב בטן אהבה: להלהלה טלפון: היום יתוקן
רצינות: אליה טישו: נזלת עיפרון: דקירות חוט: ומחט חשבונות: מחשבון מצלמה: אריקסון סווטשירט: חולצה לוח שנה: קולה *הכי: ערוץ בטלויזיה: אגו תוכנית טלויזיה: אריזה משפחתית סרט: שרה וחברים VOL6 פרסומת: BEP אוכל: שניצל צבע: כחול נעליים: ניו באלאנס סוג מוזיקה: מטאל שיר: באטרי - מטאליקה כלי נגינה: חלילית צד מזהב חיה: נשר ארץ: קרואטיה שם לבנים: שימי שם לבנות: סימה מקצוע בביצפר: שרת זמר: ג'יימס הטפילד זמרת: פרגי להקה: מאטלחיקכל'קהיקלהילקה שחקן: בוב מרלי שחקנית: בובית מאלי דוגמן: בקהאם דוגמנית: סילוויה עיתון: ידיעות אחרונות תחביב: להרוג כלבים פורום: גאנז נ' רוזס ספר: אל תגלה שמפו: CARLEINE *תמונה שלך: מצורפת

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifיש לנו כסאות כאלה בבצפר../images/Emo3.gif

וממש כיף לישון עליהם

זה מזכיר לי

שלמגמת תיקשורת, יש גם ציוד יותר נחמד כי הם שילמו יותר על המגמה אז גנבנו להם את הכסאות :X

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifהווו קרימינלים שכמוכם../images/Emo11.gif

אתם פושעים! אתם טרוריסטים! אותכם למשטרה

^.^

*כללי: שם:נועם גיל: 15(מותר לעגל יש לי יוהולדת רק עוד חודשיים!) עיר:גבעתיים כיתה:חמשושית לצערי =.= פירסינגים:אין מוזיקה?:כל מה שרוק הולך מעשן?:נופ שותה?:מידיי פעם וגם זה בחברה... *פעם אחרונה: בכית:אתמול צחקת:היום ישנת:אתמול בלילה קנית משו חדש:היום בבוקר התנשקת:או-הו לפני איזה כמה חודשים התחבקת:בבוקר אמרת למישו שאתה אוהב אותו:אתמול אמרו לך שאוהבים אותך:גם אתמול *אסוציאציות: גלידה:קיץ מותק:אל תבכי (XD) בטן:שמנה גומיה:שטנית מוזיקה:חיים כאב:שחור אהבה:אדום טלפון:שבור רצינות:אני טישו:מברשת שיניים עיפרון:ציור חוט:בגד חשבונות:מתמתיקיא מצלמה:תמונה סווטשירט:נעים לוח שנה:ארוך *הכי: ערוץ בטלויזיה:יס סטארס תוכנית טלויזיה:פחות ממושלמת סרט:צופן דה וינצ'י פרסומת
הם מעצבנות גם ככה) אוכל:סושי3> צבע:סגול כהה או שחור נעליים:אולסטאר! סוג מוזיקה:מטאל גות'י,ג'י רוק ,פאנק ,אימו,אולדסקול. שיר:יש יותר מידיי! כלי נגינה:גיטרה או כינור חיה:סוס ארץ:בריטניה שם לבנים:טום שם לבנות:חן מקצוע בביצפר:היסטוריה
זמר:אקסל רוז זמרת:אלאניס מוריסט להקה:גאנס במערב ומאליס מיזר ביפן שחקן:בראד פיט שחקנית:סקארלט גוהנסון דוגמן:טארביס פימלס(א.ק.א היורש של אקסל) דוגמנית:- עיתון:ידיעות אחרונות תחביב:לצייר פורום:פאנפיקים,רומח הדרקון,אופנה אלטרנטיבית,מנגה ואנימה,יפן-שפהותרבות ספר:צופן דה וינצ'י ,עולמה של סופי,נקודת הונאה,פרנויה . שמפו:פאנטן פרו וי *תמונה :כן אמממ כבר אמרתי שאני ממש לא פוטוגנית?

YEHOB

New member
אני :)

שם:ג'וש גיל:18 עיר: גר בשומרון. כיתה:יב פירסינגים: לא מוזיקה?: רוק על כל סוגיו... שומוזיקה ישנה והרבה רוק ישראלי. מעשן?: כן. שותה?: מדי פעם. *פעם אחרונה: בכית: וואלה לא זוכר.. צחקת: לפני שעה. ישנת: לפני 10 שעות קנית משו חדש: אממ... לא יודע. התנשקת: התחבקת: אמרת למישו שאתה אוהב אותו: אמרו לך שאוהבים אותך: *אסוציאציות: גלידה:קר מותק: חמודה בטן: גב גומיה: לשער מוזיקה:רוק כאב: גרון אהבה: שימחה טלפון: פלאפון רצינות: ליצנות טישו: ניר טואלט עיפרון: חודים\שפיצים חוט: תפירה חשבונות:בנק מצלמה:NIKON סווטשירט:אדום לוח שנה: חגים *הכי: ערוץ בטלויזיה: לא אוהב טלויזיה אוכל:כל ארוחה בשרית צבע: שחור נעליים: NIKE סוג מוזיקה:רוק שיר: יש הרבה כלי נגינה: תופים חיה:כלב או סוס ארץ: קנדה שם לבנים: לא משנה שם לבנות:לא משנה מקצוע בביצפר:מה?? זמר: אקסל זמרת:לא אוהב זמרות. להקה:פיקסיס עיתון:ידיעות תחביב: לצלם. פורום:צילום ספר:רופאים ספר נחמד שמפו:קרליין תמונה שלך: טוב.

שומרון??

איפה? לצערי גם אני.. לא רוצה להשמע מפגרת אבל... מצאתי המון נקודות דימיון חחחח.. הצילום, המצלמה, החיה(שתיהן), הלהקה(לכלבה שלי קוראים פיקסי.. וזה לא בגלל שאני אוהבת את המשמעות..חח:)) סתם חשבתי שאם כבר שרשור במטרה שנכיר את החברה בפורום, אולי זה יעניין מישהו לדעת את זה..:)

YEHOB

New member
היי..

למה לצערך? אני די סבבה עם הישוב שאני גר בו.. אני גר בהר ברכה, ליד אריאל :) את מוזמנת להוסיף תאייסי שלי.

l u d

New member
בלה.

כללי: שם: דין גיל: 14 עיר: ת"א כיתה: ט' פירסינגים: הלוואי. מוזיקה?: קלאסיקות של רוק (בעיקר מהאייטיז) מעשן?: לא שותה?: לא *פעם אחרונה: בכית: היום צחקת: היום ישנת: היום קנית משו חדש: שבוע שעבר התנשקת: --- התחבקת: היום אמרת למישו שאתה אוהב אותו: היום אמרו לך שאוהבים אותך: היום *אסוציאציות: גלידה: אקסל (אין לי מושג למה! זאת פשוט המילה הראשונה שעלתה לי..) מותק: כלב בטן: כרס גומיה: שיער מוזיקה: גאנז
כאב: שיניים אהבה: פסיכותיות טלפון: הדס (חברה שלי) רצינות: בצפר טישו: חורף עיפרון: עט חוט: מחט חשבונות: חרא מצלמה: פלאפון סווטשירט: ספורט לוח שנה: נובמבר *הכי: ערוץ בטלויזיה: vh1 classic תוכנית טלויזיה: the rock show ב-Vh1 קלאסיק סרט: המומיה(לכו תבינו...) פרסומת: הפרסומת של vh1 rocks רק בגלל הבובות של אקסל וסלאש אוכל: אסאדו
צבע: כחול נעליים: אולסטאר ותנכיות סוג מוזיקה: רוק (למרות שזה כללי מדי) שיר: rocket queen כלי נגינה: גיטרה (כל סוג), פסנתר וסקסופון חיה: חתול ארץ: קליפורניה, אנגליה שם לבנים: ג'וש שם לבנות: ארין מקצוע בביצפר: פיסיקה זמר: פרדי מרקורי, בריאן מיי זמרת: --- להקה: חחח תנו ניחוש פרוע שחקן: גארי אולדמן, ג'ורג' קלוני שחקנית: לא אוהבת שחקניות דוגמן: מאיפה לי?? דוגמנית: ארין אוורלי (למרות שעכשיו היא כבר בת 41 עם מלא קמטים) עיתון: לא יודעת תחביב: לנגן, לקרוא פורום: זה ספר: הארי פוטר
שמפו: מה לעזאזל? -_-" *תמונה שלך: יש לי גדולות מדי.

למעלה