עוד שאלון.

Dug E

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif

*כללי: שם: צחר גיל: 17 עוד מעט עיר: פ"ת כיתה: יא פירסינגים: 2 עגילים באוזן,בקרוב בגבה. מוזיקה?: רוק,מטאל מעשן?: כן שותה?: כמעט ולא *פעם אחרונה: בכית: ששמתי תעדשות הפוכות צחקת: לפני כמה דק ישנת: לפני שעה קנית משו חדש: יום שישי התנשקת: יום שישי התחבקת: אתמול אמרת למישו שאתה אוהב אותו: לפני כמה דק' אמרו לך שאוהבים אותך: לפני כמה דק' *אסוציאציות:-זה המשחק הכי מטומטם שהכרתי אגב. גלידה: עוגיות בטן: סקסי גומיה: נוח אחושרמוטה מוזיקה: חיים כאב: חיים? אהבה: חרא טלפון: 0547208056 חח סתם
רצינות: לא אני טישו: הדבר הכי מסכן בעולם עיפרון: חבל שצריך להשתמש בו מצלמה: דבר שאני לא יכול בלעדיו סווטשירט: - לוח שנה: ספונטניות
*הכי: ערוץ בטלויזיה: אגו:p תוכנית טלויזיה: נמלטים ואבודים סרט: מחיר הבגידה והנשכחים פרסומת: ההופעה של ריטה
אוכל: צ'יפס והכל צבע: ירוק נעליים: ניו בלאנס סוג מוזיקה: רוק ומטאל שיר: זה בא בתופות,עכשיו Pantera-Medicine man כלי נגינה: גיטרה חיה: פיבי הכלבה שלי ארץ: הולנד
שם לבנים: תמיר שם לבנות: אלה מקצוע בביצפר: מתמטיקה זמר: שלום חנוך זמרת: ריטה להקה: מיוז שחקן: ג'ים קרי שחקנית: אנג'לינה ג'ולי דוגמן: אשאיר את זה לבחירה שלכן:) דוגמנית: קשה לי להחליט על אחת...אמ..בר רפאלי עיתון: ידיעות?
תחביב: לצלם פורום: ריטה,היהודים,מיוז,גאנז,אינפקציה,רמי ספר: לא קורא שמפו: מה שיש במקלחת *תמונה שלך: הודגש באמצעות מדגישומטיק

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifשאלון זה טוב../images/Emo99.gif

*כללי: שם: גלי גיל: 16 עיר: יישוב ליד ג'רוזלם סיטי כיתה: י' פירסינגים: אין מוזיקה?: אמממ רוק, מטאל וקצת פאנק מעשן?: לא שותה?: לא *פעם אחרונה: בכית: לפני כמה שעות התעצבנתי על ההורים שלי צחקת: אמממ לפני חצי שעה ישנת: אתמול
קנית משו חדש: ממזמן ולא.. התנשקת: אתמול התחבקת: היום עם אחת מחברותיי
אמרת למישו שאתה אוהב אותו: אמממ לפני שבוע בערך... אמרו לך שאוהבים אותך: כנ"ל *אסוציאציות: גלידה: קר מותק: דודה
בטן: שמנה! גומיה: שיעור ספורט מוזיקה:
כאב: איה! אהבה: נועם טלפון: במספר טלפון שלי
רצינות: טישו: אאאאאפצ'י עיפרון: מחדד חוט: מחט חשבונות: כסףףף מצלמה: Run For Your Life סווטשירט: צ'ה גאוורה לוח שנה: ריבועים *הכי: ערוץ בטלויזיה: MTV2/VH1 תוכנית טלויזיה: שנות ה-70
סרט: שר הטבעת פרסומת: שונאת פרסומות
אוכל: צ'יפס צבע: סגול נעליים: ואנס/אולסטאר סוג מוזיקה: רוק/מטאל שיר: I Dont Wanna Miss A Thing של אירוסמית' כלי נגינה: גיטרררההה חיה: כלב ארץ: ארה"ב שם לבנים: גיא! שם לבנות: עוד לא החלטתי
מקצוע בביצפר: אנגלית זמר: אקסל
זמרת: מישל בראנץ' להקה: סיסטם אוף א דאון שחקן: אורלנדו בלום
שחקנית: לא יודעת
דוגמן: אורלנדו בלום (אז מה הוא יפה הוא מתאים גם להיות דוגמן) דוגמנית: ---- עיתון: 7 לילות תחביב: מחחחשב! פורום: אמינם/גאנס/סיסטם ספר: הארי פוטר
שמפו: הרבלאסנס

SomebodyElse

New member
אני

*כללי: שם: קטיה גיל: 19
עיר: הלוואי כיתה: Not any more פירסינגים: לא מוזיקה?: רוק קלאסי מעשן?: לא שותה?: כן *פעם אחרונה: בכית: מזמן צחקת: היום ישנת: אתמול קנית משו חדש: ממש מזמן
התנשקת: אממ. חודש. באסה התחבקת: היום
אמרת למישו שאתה אוהב אותו: לא זוכרת
אמרו לך שאוהבים אותך: אחותי אתמול
*אסוציאציות: גלידה: בן&ג'רי מותק: כן מותק בטן: דיאטה גומיה: שחור זה תקני מוזיקה: אקסל רוז כאב: רגל [כי היא כואבת] אהבה: הוא טלפון: טלמרקטינג רצינות: סגמת טישו: אפצ'י עיפרון: עט חוט: דנטלי חשבונות: אין לי כסף
מצלמה: צריך לקנות סווטשירט: יש לי סווטשירט צבאי מגניב, רק שיגיע כבר החורף
לוח שנה: אין לי אסוציאציה ללוח שנה *הכי: ערוץ בטלויזיה: יס סטארס תוכנית טלויזיה: תא רדום סרט: פייט קלאב פרסומת: לא מכירה אוכל: סיני צבע: שחור נעליים: סוג מוזיקה: רוק שיר: Estranged כלי נגינה: גיטרה חיה: חתול ארץ: בריטניה שם לבנים: שם לבנות: ויקטוריה מקצוע בביצפר: לא זוכרת זמר: אקסל רוז זמרת: להקה: גאנז נ רוזס שחקן: אד נורטון/ג'וני דפ שחקנית: אין דוגמן: דוגמנית: עיתון: תחביב: פורום: ספר: הבושם שמפו: קרמה? *תמונה שלך: אין, תתגברו

../images/Emo13.gif

כללי: שם: שחר גיל: 16 עיר: מיתר כיתה: י' פירסינגים: אין מוזיקה?:
מעשן?: לא שותה?: לפעמים פעם אחרונה: בכית: אתמול צחקת: עכשיו ישנת: בלילה קנית משו חדש: הרבה זמן לא קניתי לעצמי משהו
התחבקת: היום אמרת למישו שאתה אוהב אותו: מממ..אתמול נראה לי אמרו לך שאוהבים אותך: אתמול אסוציאציות: גלידה: שוקולד מותק: שלי בטן: גב גומיה: שוק מוזיקה: גאנז כאב: באסה אהבה: רחוק טלפון: סלקום רצינות: ישיבות טישו: כלבים עיפרון: בצפר חוט: חבל חשבונות: רואה חשבון מצלמה: טיול סווטשירט: צופים לוח שנה: חדר הכי: ערוץ בטלויזיה: ביפ, ערוץ 3, VH1 תוכנית טלויזיה: חברים, אבודים, ורוניקה מארס סרט: מטריקס, שרה"ט, היומן פרסומת: הפרסומת הזאת של האגיס עם התינוק הסטלן הזה... אוכל: שוקולד צבע: שחור,כחול נעליים: ואנס סוג מוזיקה: רוק שיר: אסטריינג'ד כלי נגינה: גיטרה חיה: כלב ארץ: ארה"ב שם לבנים: יותם, אמיר, מעיין שם לבנות: ליאור, הדס, לילך מקצוע בביצפר: תאטרון זמר: אקסל זמרת: אפרת גוש....אבל היא לא האהובה עליי או משו להקה: גאנז שחקן: ג'וני דפ
שחקנית: ג'ניפר אניסטון דוגמן: אנחל בונני דוגמנית: מממ.. עיתון: ידיעות תחביב: צופים פורום: פה
ספר: הארי פוטר שמפו: הרבל אסנס תמונה שלך: פףף... אין לי הרבה נורמליות
אני הבחורה פה מן הסתם-

יאללללהה

*כללי: שם:ליאור גיל: 18 עיר:אור עקיבא כיתה:י"א פירסינגים: - מוזיקה?:גראנג'/כבד/פרוג מעשן?:לא שותה?:יש מצב *פעם אחרונה: בכית:חודש אולי.. צחקת:היום ישנת:אתמול קנית משו חדש:וואלה, לא זוכר. התנשקת:כמה ימים. התחבקת:לפני שעה. אמרת למישו שאתה אוהב אותו:כמה ימים. אמרו לך שאוהבים אותך:כנ"ל. *אסוציאציות: גלידה:נמסה. מותק:גומי. בטן:יפה. גומיה:השיער שהיה לי. מוזיקה:תשוקה. כאב:עמוק. אהבה:הכי גדולה. טלפון:מטרד. רצינות:אני. טישו:נזלת. עיפרון:בי"ס יסודי. חוט:תפירה. חשבונות:איכ. מצלמה:ההיא של האינטרנט. סווטשירט:שלה. לוח שנה:קיץ. *הכי: ערוץ בטלויזיה:כל מיני. תוכנית טלויזיה:חברים. סרט:יש כמה. פרסומת: פיכס. אוכל:פיצה. צבע:שחור. נעליים:אדידס
סוג מוזיקה:לא חסרים. שיר: נו באמת... כלי נגינה:גיטרה. חיה:פנתר. ארץ:ישראל. שם לבנים:- שם לבנות:אביגיל מקצוע בביצפר:קרימינולוגיה. זמר:ליין סטיילי. זמרת:אמי לי. להקה:יש כמה. תחביב:גלישת גלים. ספר:מלך החומוס ומלכת האמבטיה (אילן הייטנר). שמפו: מה שבא ליד. *תמונה שלך: לא להבהל. אני ופולה. (חלק ממנה לפחות).

אוייייייי

*כללי: שם:אתי גיל:17 עיר:אשדוד כיתה:יא פירסינגים:בגבה ,אף, טבור ובקרוב בלשון מוזיקה?:רוק בכללי מעשן?:כן שותה?:כן *פעם אחרונה: בכית:לפני כמה דקות צחקת:גם ישנת:אתמול קנית משו חדש:סיגריות נחשב? התנשקת:אממ התחבקת:אתמול אמרת למישו שאתה אוהב אותו:לאזוכרת אמרו לך שאוהבים אותך:כנל *אסוציאציות: גלידה:עם עוגיות מותק:בת דודה שלי בטן:אוכל גומיה:ידיים מוזיקה:רוק כאב:חתכים מנייר אהבה:יש הרבה טלפון:פלאפון רצינות:אמא טישו:אחות עיפרון:מחדד חוט:אדום חשבונות:חובות מצלמה:פלאש סווטשירט:ג'ינס לוח שנה:כוסיות *הכי: ערוץ בטלויזיה:ביפ תוכנית טלויזיה:חברים סיינפלד סרט:אממ פרסומת:אממ אוכל:שוקולד צבע:שחור כחול נעליים:סניקרס סוג מוזיקה:רוק שיר:יש הרבה כלי נגינה:גיטרה חשמלית חיה:חתולים ארץ:ישראל שם לבנים: שם לבנות:לילי מקצוע בביצפר: זמר:ליין סטיילי זמרת:קורטני לאב להקה:יש הרבה שחקן:אין שחקנית:אין דוגמן:נגד דוגמנית:נגד עיתון:מעריב תחביב:ציור פורום:פה ספר:ואל אישך תשוקתך-נעמי רגן שמפו:פנטן *תמונה שלך:אין רות.סוף.

בוקרר טובב

קולולוי
עונה עונה כללי שם: סוניה (שם משפחה חסוי) גיל:17.5 עיר: אני לא מאמינה שאני גרההההה בפ"ת!!! כיתה: י"א-1 פירסינגים: 5 לובים (חורים רגילים באוזניים) מוזיקה: כל מיני..בעיקר רוק מכל הסוגים וגם קצת פופ שקט ורוק שקט וקצת אלקטרונית מעשנת: לא שותה: לפעמים פעם אחרונה: בכיתי: אתמול בבוקר צחקתי: אתמול בערב ישנתי: עכשיו התעוררתי
קניתי משהו חדש: ביום ראשון התנשקתי: אממ ביום הראשון של חופש פסח
התחבקתי: חיבוק של היי וביי זה תמידי אצלי אממ שלשום חיבקתי את אבא
אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו: אני אומרת את זה הרבה לידידים שלי
לא זכור לי מתי אמרתי נראה לי שאתמול שלשום וכל יום =] מתי אמרו לי שאוהבים אותי: גם כל יום כמעט אסוציאציות: גלידה: תות והרבה מותק: סוכריית בובספוג? בטן: איכסה חח גומיה: לא כ"כ אוהבת קוקו אבל מזג האוויר גורם לי לאסוף תשיער כאב: כשבוגדים באמון שלי אהבה: אין אהבה מושלמת כמו שביאליק כתב בשיריו טלפון: לא סובלת לדבר הרבה בפלאפון =\ רצינות: מה זה? חחח טישו: אפצ'יייי עיפרון: חודים 0.7 בלבד! חוט: צמידים
חשבונות:גדולים מצלמה: רוצה דיגיטלית סוויטשירט: כחול ויפה
לוח שנה: לא אוהבת הכי: ערוץ בטלוויזיה: ביפ
תוכנית טלוויזיה: חברים ובובספוג סרט: מת לצעוק פרסומת: כל פרסומת עם ג. יפית אוכל: פיצה
צבע: כחולללל נעליים: נייק (אני לא מותגיסטית אבל נייק באמת נוחות) סוג מוזיקה: רוק מכל הסוגים =] שיר: we are the champions- queen כלי נגינה: גיטרה זה נחמד אבל אני לא יודעת לנגן בכלום חיה: דולפין
ארץ: ארה"ב (ואני גם אוהבת את הארץ אל תטעו) שם לבנים: דני שם לבנות: רותם מקצוע בביצפר: פסיכולוגיה סוציולוגיה
זמר: ג'יימס בלאנט זמרת: שאלה קשה בינתיים אני אוהבת שיר אחד של שאקירה להקה:גאנז. מטאליקה קווין ועוד כמה שחקן: בראד פיט שחקנית: ג'ניפר אניסטון דוגמן: חחח לאדעת דוגמנית: כנ"ל עיתון: הארץ חח סתם סתם מעריב לנוער תחביב: מחשב ופארקים למיניהם פורום : פ"ת , גאנז ספר: צופן דה וינצ'י שמפו:סרקל
תמונה: יש לי תמונות גדולות מדי =\

eran377

New member
בוקר טוב../images/Emo13.gif

*כללי: שם: ערן. גיל: 17. עיר: חיפה. כיתה: י"א. פירסינגים: בקרוב. מוזיקה?: רוק מכל סוגיו. מעשן?: לא. שותה?: לא. *פעם אחרונה: בכית: ממ לא זכור לי... צחקת: אתמול. ישנת: עד לפני רבע שעה. קנית משו חדש: לפני שבוע. התנשקת: אממ חודשיים (?) התחבקת: אתמול. אמרת למישו שאתה אוהב אותו: אתמול. אמרו לך שאוהבים אותך: אתמול. *אסוציאציות: גלידה: וניל עוגיות. מותק: פאקצות
בטן: יופי. גומיה: שיער. מוזיקה: חיים. כאב: אהבה. אהבה: סיבוכים. טלפון: טכנולוגיה. רצינות: גלי (אחותי). טישו: נזלת
עיפרון: בית הבובות. חוט: בית הבובות
חשבונות: כסף. מצלמה: אומנות. סווטשירט: חורף. לוח שנה: ממ לא עולה לי כלום... *הכי: ערוץ בטלויזיה: ביפ. תוכנית טלויזיה: חברים / סיינפלד. סרט: שעת שיא. פרסומת:
אוכל: איוו
(המבורגר) צבע: כחול. נעליים: אולסטאר. סוג מוזיקה: רוק כבד. שיר: היהודים - פיוטה. כלי נגינה: גיטרה. חיה: כלבים. ארץ: ארה"ב. שם לבנים: עבור יא מנייאק. שם לבנות: עבור שוב. מקצוע בביצפר: הכי מקצוע בביצפר? חחחח לא. זמר: בון ג'ובי. זמרת: אין כמעט זמרות שאני אוהב לשמוע אבל אם כן - ריקי גל. להקה: היהודים (לפחות כרגע). שחקן: מאט לבלנק. שחקנית: ג'ניפר אניסטון
דוגמן: לא מעניין. דוגמנית: אדריאנה לימה
עיתון: ידיעות. תחביב: נגינה - כבר הרבה מעבר לתחביב אצלי. פורום: כלי נגינה ונגנים וגאנז כמובן
ספר: לא קורא. שמפו: הד אנד שולדרס. תמונה: מצטער על הפרופיל, זאת התמונה הכי נורמלית שלי.

דורסבג

New member
כל הגיטרות האלו שלך?

אם כן תכתוב איזה חברה ודגם של כל אחת ככה...חח..

eran377

New member
רק הערה קטנה.

המילה "מותק" זה לא לפקאצות, זה רק מזכיר לי אותן
לקשי קליטה שבניכם *אהמ אהמ*

BonJoviT

New member
בלופ!~

*כללי: שם: ליאור גיל:17 עיר:מודיעין כיתה:י"א פירסינגים: בקרוב נזם!
מוזיקה?: יס!
מעשן?:
חס וחלילה חס וחסה! אני מעשנת רק שוקולד... שותה?:לפעמים...ותלוי מה.. *פעם אחרונה: בכית:שלשום צחקת:
היום..המורה נהיגה שלי כמעט דרס שועל.. ישנת: בלילה קנית משו חדש:לפני שבוע וקצת..חולצה התנשקת:-חסוי-
התחבקת:-חסוי-
אמרת למישו שאתה אוהב אותו: תותי
אמרו לך שאוהבים אותך:-חסוי-
*אסוציאציות: גלידה: במקרר מותק: שלי בטן: מקרקרת גומיה: לשיער מוזיקה: באך כאב: בטן,ראש וגב. אהבה:אכזבה טלפון:שבור רצינות: יונית לוי
טישו: מישו עיפרון: 0.2 חוט: חובזה חשבונות: חשמל מצלמה: WOW סווטשירט: פולין
אחח פולין... לוח שנה: צריך לקנות לשנה הבאה..?
*הכי: ערוץ בטלויזיה: MTV,VH1,HOT3,22 תוכנית טלויזיה: אבודים,The O.C ,האוס,מונק... סרט:שודדי הקריביים 2 (הולך להיות טובבב)|כן |פרסומת:"שסי וקלאצ"!"הקש על ה5 ביטוח ישיר"! אוכל: של סבתא..
צבע:שחור,כחול,לבן,אדום. נעליים:VANS,ALL STAR,PUMA,NIKE סוג מוזיקה:הכל רק לא מזרחית(או ים תיכונית וכל החרא הזה) שיר: Animal Bar- RHCP כלי נגינה:גיטרה מכל סוג! חיה: סנאי אמריקאי
ארץ: ישראל!
שם לבנים:אברהם שם לבנות:שרה מקצוע בביצפר: אנגלית,אומנות
זמר: רובי ווילאמס זמרת: נטשה בידינגפילד להקה: קשה לי לבחור..
לא בוחרת..מה תעשו? שחקן:ג'וני דפ
שחקנית:ג'וליה רוברטס
דוגמן: אחמדינג'ד
היפיוף של הפרסים! דוגמנית: שולה השכנה
עיתון:פיפל תחביב:
לטייל בת"א פורום: אממ.. ספר: הארי פוטר!
שמפו: דאב *תמונה שלך:אין במלאי

דורסבג

New member
../images/Emo198.gif

אני ניסתי לשלוח אתמול וזה לא שלח לי... *כללי: שם: דור גיל: 15 וחצי עיר: אשדוד כיתה: י' פירסינגים: אין מוזיקה?: פאוור מטאל, הבי מטאל, גראנג' ועוד המון רוק ולהקות מכל הזמנים מעשן?: נייט שותה?: נייט *פעם אחרונה: בכית: אממ לא זוכר... צחקת: אנ צוחק כל הזמן בערך ישנת: אמ 6-7 שעות+- קנית משו חדש: אממ יום שישי...משקפי שמש בשוק הכרמל..חחח התנשקת: שבוע שעבר התחבקת: אתמול אמרת למישו שאתה אוהב אותו: שבוע שעבר אמרו לך שאוהבים אותך: כנ"ל *אסוציאציות: גלידה: וניל עם עוגיות מותק: יש הרבה... בטן: דבר נחמד גומיה: קונדום..חחח מוזיקה: מטאליקה כאב: ביצים אהבה: שחר
טלפון: 08-8659102 תקשרו חופשי רצינות: אין לי טישו: סרט בנות עיפרון: שפיצים חוט: דנטלי חשבונות: כסף שחור מצלמה: לתפוס ת'שנייה סווטשירט: ?! לוח שנה: נובמבר (יומולדת שלי...) *הכי: ערוץ בטלויזיה: VH1 תוכנית טלויזיה: אממ לא יודע סרט: לב אמיץ פרסומת: YES ואורנג' אוכל: שוקולד על כל סוגיו צבע: כחול ובורדו כמו של יין נעליים: סנדלים תנכיות סוג מוזיקה: מטאל..גראנג'.. שיר: creed- lullaby שיר כל כך יפה... כלי נגינה: גיטרה, בס, תופים חיה: כלב ארץ: ישראל שם לבנים: נועם,דניאל שם לבנות: כנ"ל מקצוע בביצפר: היסטוריה זמר: אקסל זמרת: אקסל..חחח ססתם לא יודע להקה: מטאליקה שחקן: ג'ים קארי שחקנית: אממ דוגמן: ?! דוגמנית: יש הרבה.. עיתון: ידיעות תחביב: לנגן פורום: מטאליקה וזה ספר: צופן דה וינצ'י שמפו: לא משנה לי איזה העיקר שלא עשו בו ניסוים בבע"ח *תמונה שלך: אני פשוט מת על התמונה הזו

א-ני.

*כללי: שם: ספיר. גיל: 15 עיר: גזר [?] כיתה: ט' פירסינגים: סיידליפ מוזיקה?: רוק קלאסי לרוב מעשן?: לא שותה?: לפעמים.. *פעם אחרונה: בכית: בפרק האחרון של דה דה דה
[שזה היה היום בשלוש וחצי] צחקת: אתמול עם עדן ישנת: אתמול בלילה קנית משו חדש: יום שבת, צבע לשיער התנשקת: כ"כ ממזמןןןןןןןןןןן
התחבקת: היום
אמרת למישו שאתה אוהב אותו: אתמול אמרו לך שאוהבים אותך: אתמול *אסוציאציות: גלידה: טובה מותק: חומץ בטן: בוטן גומיה: מסטיק מוזיקה: רוק כאב: ראש אהבה: לב טלפון: שבור רצינות: צחוק טישו: לבבות
עיפרון: הבולבולים חוט: מחט חשבונות: מתמטיקה מצלמה: מחשב סווטשירט: ביהס לוח שנה: זמן *הכי: ערוץ בטלויזיה: יאס סטאר תוכנית טלויזיה: פרינדס סרט: יש המון. אבל האיש במסיכת הברזל כנראה.. פרסומת: איכ. כולן שנואות. אוכל: פיצה צבע: ירוק זית נעליים: כפכפים סוג מוזיקה: רוק קלאסי שיר: יש כ"כ הרבה. כלי נגינה: גיטרה אקוסטית חיה: כלב ארץ: טימבקטו. ישראל נו. שם לבנים: עומר שם לבנות: ליאן מקצוע בביצפר: ביולוגיה זמר: פרדי מרקיורי זמרת: אורית שחף להקה: גאנז שחקן: רוב לאו שחקנית: אנג'לינה ג'ולי דוגמן: הא? דוגמנית: האא? עיתון: שומכלום תחביב: מחשב [?] פורום: חטיבת בני המושבי
ספר: מישהו לרוץ איתו שמפו: האד אנד שולדרס נמ. תמונה עוד מעט.

eliavtu

New member
יש להכניס נושא להודעה

*כללי: שם: אליאב גיל: 17 עיר: קריית שמונה כיתה: י"א פירסינגים: לא מוזיקה?: מה השאלה ? מעשן?: לא שותה?: אכן *פעם אחרונה: בכית: כשהייתי תינוק בערך.. צחקת: היום ישנת: היום קנית משו חדש: היום התנשקת: שבוע בערך.. התחבקת: כנ"ל אמרת למישו שאתה אוהב אותו: מתישהוא אמרו לך שאוהבים אותך: כנ"ל *אסוציאציות: גלידה: כדור מותק: גלידה בטן: טבור גומיה:שיער מוזיקה: סמים כאב: ראש? אהבה: לב טלפון: אוזן צלויה רצינות: טישו: מישהו עיפרון: איף די חוט: כלום חשבונות: מצלמה: אינטרנט סווטשירט: סויט <צ'ילד> לוח שנה: זמן *הכי: ערוץ בטלויזיה: יס משהו.. שכחתי איזה תוכנית טלויזיה: הישרדות סרט: המסכה ! פרסומת: לא אוכל: ספגטי צבע: צהוב/שחור <יאללה בית"ר!!> נעליים: יש סוג מוזיקה: רוק מתקדם שיר: November Rain או כמה של פינק פלויד, אבל עזבו אין לי כוח להתלבט עכשיו כלי נגינה: גיטרה כמובן חיה: סלאש
ארץ: איי פארו
שם לבנים: לוידע שם לבנות: רוני/שחר מקצוע בביצפר: חנ"ג זמר: Axl.Rose זמרת: טיטי מהיהודים להקה: פינק פלויד, גאנס שחקן: ג'ים קארי שחקנית: --- דוגמן: --- דוגמנית: אקסל
עיתון: ספורט תחביב: מוזיקה בעיקר.. פורום: היהודים הרשמי ספר: לא קורא שמפו: מה שבא *תמונה שלך:

למעלה