קטע 9 הימורים

סוף סוף המילטון סימן לסביליה...

שלא יחכה לו וימשיך הלאה. אני לא מבין את פונאק, למה הם שרפו את שני המובילים שלהם באותו יום? מישהו אחר היה צריך להישאר עם המילטון.

אלברו פינו יודע מה הוא עושה

עושה רושם שלפונאק חסר תמיד 90 אג' לשקל. הם באים עם הרבה כוכבים ולא ממש מצליחים ועומדים במטרות שלהם. אמנם הנצחון של המילטון אתמול ימתיק להם את הגלולה המרה, אבל למעשה הם נשארו עם רוכב אחד שיש לו סיכוי להכנס לעשירייה הראשונה וזהו סנטי פרז שהיה פעם אחת ההבטחות של ספרד וב-3 שנים האחרונות בקושי עשה משהו. כשהמילטון סבל והיה צריך שמישהו ילווה אותו, פינו נתן את ההוראה לסביליה וזאת על רקע הכושר הלא מספק שהוא הפגין עד עכשיו. לעומת זאת הוא השאיר את סנטי פרז עם המובילים והוא באמת סיים בין הראשונים (פחות מדקה אחרי הראשונים)

IlanShacham

New member
מה יהיה עם עדכונים פה? ../images/Emo8.gif

בוואלטה All Hell Breaks Loose ואני נאלץ להסתמך על מקורות זרים כדי להתעדכן...

למה אתה לא אומר שאתה בעבודה

4 ק"מ לסיום, העלייה פירקה את כולם. וליברטי נראים מדהים, נוזאל והראס שולטים.

nitsansh

New member
קרדנאס ולסטראס בראש

נותרו להם 4 ק"מ לסיום. פחות מחצי דקה אחריהם נוסאל, הראס ועוד שניים... הדוורים נותרו הרחק מאחור, וכנראה יאבדו את החולצה הזהובה.

הבוס הגיע והוא רוצה זהב!

הראס אמר תודה לנוזאל, והתקדם קדימה. רק פיאפולי צמוד אליו.

IlanShacham

New member
חן חן לכם... ../images/Emo13.gif

לנדיס עוד בסביבה או שכבר לא רואים אותו?

nitsansh

New member
מנסבו מנסה להצמד לנוסאל...

השניים האלה נלחמים כרגע על החולצה הזהובה...

nitsansh

New member
הראס 2, נוסאל 3, מנסבו 4

הפרשים של כמה שניות בין הרביעיה המובילה. לנדיס סיים 55 שניות אחרי פייפולי, וכנראה שזה יספיק לו לשמור על הזהובה.

nitsansh

New member
תשאל את אריאל כהן...

נדמה לי שהוא היחיד שהכניס אותו בקבוצה, והוא בטח יודע למה...

natyh

New member
אותו ליאונרדו פיפולי

שניצח באותו שבוע שניצח פרדיגרו בסאן סבסטיאן , אודי יסביר לך טוב יותר מי זה פיפולי שעקף בקטע האחרון באתגר הבלאריים את אלחנדרו וולוורדה כאילו עמד במקום , ואדם נוסף שסגר חשבון עם וולוורדה בעליה ההיא הוא אוסקר פרירה המנצח היה יונאי אצווריה . פיפולי נמצא בסביבה מוכר היטיב בספרד ולכן כתבתי שהיום אסור להמר אבל בניתוח רציני צריך לומר . ווינסנטה בלדה הוא שועל ערום והוא קבע את מהלך המירוץ היום כולם ציפו להתקפה של קרדינאס שהיה מאופק עד היום וידעו שזה יבוא לולא לסטראס שהפריע והיריבות הטפשית ביניהםזה היה נגמר 1 2 לשניהם . אלוורו פינו האיש שקונה כל רוכב שזז ,שוב הפריע לעצמו ומשך את הסלובני אחורה ,(ושוב לא החליט מי המוביל שלו פונאק נראה לי במקום לקנות רוכבים שיקנו מנהל !!!) ואז לקארדינס היה קשה יותר . מנולו סאיז לאחר ההתפרקות בטור ונג"ש קבוצתי הלך ודיבר עם נוזאל והחליט לשחרר אותו ממשמעת קבוצתית ואז הבעיות נוזאל היראס נפתרו ואיי בלאריס משתפים פעולה , לשניהם יש אישור להשתולל . ראה הודעה מוקדמת שלי היום . בלדה שהיה צריך לצמצם בשביל וולוורדה שלח את חימנז להתקפה ראשונה כדי שימשוך את וולוורדה בספרינט והורה לאלחנדרו לשבת בשקט בפלוטון . כשזה לא הצליח נשלח בלנקו שפיגר שלוש דקןת בדיוק לגשר למובילים כשבלנקו הגיע להפרש כמעט שלוש דקות הדואר החלו לצמצם בעליה בדיוק מה שבלדה רצה ומשכו את וולוורדה . הבעיה של קלמה היא לא הדואר איתם הם יכולים להסתדר הבעיה היא כל המטפסים האחרים, וחסרונו של סיביליה שיכל למשוך את וולוורדה לספרינט הסופי . מאחר וכך היראס ונוזאל מנצבו מנצוב , וכל המטפסים הצפויים (להוציא קוניגו הפצוע די לוקה שלא יכל לבד ציוני שהיה במשבר היום ואיטור גונזלס שלא יכול לבד וגרזלי מה קורה לו ??? .) רצו קדימה . בספרינט היה צפוי שהיראס שעוד לא חזר לעצמו יפסיד אך מטפס כמו היראס שמסתיע בנוזאל עלול להפתיע כל יום בהרים . נתי

אילן לא נעים לי להגיד לך את זה

בעיקר בגלל שאני יודע שלא ראית היום את השידור. אבל אני בהלם מהקטע היום, אני תשוש מהתרגשות, ופעם הראשונה אחרי הרבה זמן נגמרו לי המילים. אני חושב שזה מעביר הכי טוב את מה שאני חושב על הקטע היום.

IlanShacham

New member
בועז, לא נעים לי להגיד לך את זה

אבל אני מרגיש אותו דבר רק מלעקוב באינטרנט... איזה באסה שלא ראיתי...

היום זה רק הקטע הראשון...

גם בימים הקרובים הקרבות בהרים ימשיכו. ושכחתי, אילן יש שידור באתר הרשמי של הוואלטה. כנס ל-IMAGES ושם ל-LIVE IMAGES. הקטע משודר שם בדיליי של חצי דקה.

yossi113

New member
איך אתה מסביר את העובדה

ש"טריקי" בלטראן הגיע אחרי לנדיס? לנדיס לא אמור להיות פועל שלו?

למעלה