קטע 9 הימורים

לאונרדו פיאפולי מסניור דובאל

רוכב איטלקי, מטפס מצוין, שנה שעברה היה בבנסטו. לא הפתעה גדולה מדי, אני חושב שיש מישהו שאפילו הימר עליו לניצחון היום בפורום. הוא ניצח את הוואלטה של ארגון השנה (אם אני לא טועהף מנצ'וב היה שני).

natyh

New member
בועז

אם יש לך אפשרות וזמן אולי תבדוק או7 תבקש שיבדקו שני דברים : הראשון המהירות הממוצעת נג"ש ב 2002 של איטור גונזלס בקטע שהוא ניצח וההפרש השנה , אני מניח שהוא היה איטי יותר השנה בכמה ??? לא יודע כי לא שיחררו אותו מהרכבת של פטאקי יום קודם . השני כמה שניות הורידו וולוורדה מנצבו ססטרה ונוזאל מהמובילים וצריך לזכוריש עוג נג"ש בו כל המטפסים צפויים להפסיד על סמך הנג"ש הזה : וולוודה בערך 50 שניות , מנצבו משהו דומה , ססטרה לא יודע וכולי

נג"שים 2002

איטור גונזאלס ניצח בשני הנג"שים. לא כל כך הבנתי את השאלה השניה.

nitsansh

New member
לנדיס מוביל בדירוג הכללי

אחריו: בלטראן, מנסבו, נוסאל, ואלוורדה, הראס. המילטון עוד לא הגיע לסיום, והוא יצא מהחבורה המובילה

Sybh

New member
שאפו גדול לאודי טל../images/Emo47.gif

על ההימור המדויק על מנצח הקטע!!!

גיבורי היום שלי

1) איסדור נוזאל- שנה שעברה הוא הפתיע את כולם, בעיקר ביכולת שלו נגד השעון. השנה במשך כל השנה הוא לא בלט. אתמול הוא קצת איכזב, ובנג"ש הוא סיים רק חמישי (אכזבה יחסית כמובן). אבל היום הבנו למה הוא "נחלש" בנג השעון, הוא פשוט התאמן והשתפר ביכולת הטיפוס שלו. שנה שעברה הוא לא עמד בקצב כזה בהרים, והיום הוא הכתיב קצב שריסק את טובי המטפסים בספרד. השינוי שהוא עשה העונה פשוט מדהים, והולך להיות לו עתיד מזהיר. 2) רוברטו הראס- מה אפשר להגיד, הבחור בא לעבודה. אחרי כל כך הרבה ביקורות, הראס השתיק היום את כולם. הוא לא שכח איך רוכבים, והוא בטח שלא שכח איך מטפסים בהרים, והכי חשוב הוא לא שכח איך מנצחים גרנד טור. הוואלטה רחוקה מהכרעה, אבל כרגע ברור מי המועמד המוביל לניצחון. 3) מנואל סאייז - אדם נוסף שספג ביקורת קשה על היכולת של ליברטי בטור. אבל היום ליברטי הזכירה קבוצה אחרת שלובשת כחול ומנצחת בטור דה פראנס כבר 6 שנים. סאייז למרות כל הקשיים, הצליח להקים על השלד המפורק של מה שהיה עד לפני שנה אונסה. קבוצה מצוינת, שהצליחה להגיע לשיא שלה בזמן הנכון.

צריך לפעמים לקרוא את התוצאות מהסוף

מה שהביא אותי להמר על פיאפולי היה התוצאה שהוא עשה אתמול נגד השעון שהיו רק שני רוכבים יותר גרועים ממנו. זה הביא אותי לחשוב שהוא שמר כח להיום. אחרי הכשלון של בלוקי אתמול בנגד השעון, כבר לא נשארו לפיאפולי לידרים לעבוד בשבילם, כך שהוא היה יכול לרכוב את המירוץ שלו. חוץ מזה שהוא ידוע כמטפס טוב והיה לא מזמן בכושר וגם בקטע שהסתיים בנצחונו של מנשוב הוא הפגין יכולת טובה. אבל, בסופו של דבר, זה בסך הכל ניחוש והחלק הגדול בהצלחה של כל ניחוש הוא המזל. יעידו על כך מאות אלפי מנחשי הטוטו השבועיים שיודעים את כל הסיבות למה מרמורק תנצח את שעריים ובסוף כל שבוע נשארים עם כמה שקלים פחות בארנק.

arieleco

New member
לא רק שפיאפולי נח אתמול

מי שעקב אחריו השבוע הבין שהוא מתכנן משהו, בכל השלבים עד עתה הוא נח, אבל היה ברור שהוא בכושר טוב ושהוא יבוא לידי ביטוי בהרים. סניור באו עם הרכב חזק אבל פביאן יקר ובלוקי נראים רדומים. דרך אגב, פיאולי היה כבר חתום בגרולסטיינר השנה אבל איך שהוא בסוף עבר לסניור דובל. הוא בין האיטלקים הבודדים שרוכבים בקבוצות ספרדיות. אני מצפה לעוד ניצחון שלו, או שהוא יתחרה חזק על החולצה האדומה

Sybh

New member
ניסיתי בדיוק אותו הדבר...

אבל לא העמקתי מספיק לתחתית הרשימה, חשבתי שבלוקי שמר כוחות לקטע ההרים ולא נתן הכל בנג"ש, אבל כנראה שייקח לו עוד זמן לחזור לעצמו (אם בכלל). אני בכל אופן מקווה שכן.

למעלה