שאלון שבועי

MeetLofe

New member
אני כבר עמוס נשים הן ירביצו לי|:

אבל אפשר לארגן משהו בלי שידעו

Elpar

New member
חחחחחחחח

אבל תודיעי לו קודם! הוא יגלה אחר כך חחחח ולמה במכות? :(

Blade Of Fire

New member
מעניין מי ייקרא את זה

ונכון עכשיו כולם קוראים את זה?
מה השעה:סתכלו בצד שמאל...
תמונה שלכם: הכניסה באחריותכם- http://img5.imageshack.us/img5/3983/img00190so.jpg התמונה גדולה מידי ואכזרית מידי... ואני אובססיבי לגלימות וחרבות... ודרקונים... שם:עידן גיל:19 מזל:אריה תאריך לידה:21.8.86 מסטיק: יאמי מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: בעזרת אודין-סופר מה הרגע המאושר ביותר בחייך? כשגיליתי שאחותי ילדה תאומות, לפני שנתיים ומשו:) מה היית משנה בעצמך? רזה יותר... באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "אמור זה שם של דג וגם הוא מת" מה עושה לך טוב? חורף:) מה מעצבן אותך? אנשים בורים. ודוסים. מה תמיד צריך להיות בכיס? מפתחות,ארנק ופלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ציור. מה הפריט הכי יקר שיש לך? השרשרת שלי. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? שתיה. מה היית לוקח לאי בודד? את חברה שלי
המלצה לסרט: "שודדי הקריביים" תוכנית טלוויזיה? מופע שנות ה70 מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? "אני רוצה ליומולדת משהו אחד-את כל הסיפורים שלך מודפסים ומתויקים יפה" איך את/ה מתגבר על באסה? מוזיקה. איפה היית רוצה לבקר בעולם? אירלנד. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? "דווקא!!" עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? טולקין
איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף איזה חג אהוב עליך? חנוכה האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: נופ האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לפעמים חיית מחמד:דרקון כמה אחים יש לך? שתי אחיות מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? בטח מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? קשה קשה את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן... מאוד.. לפעמים יותר מידי. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? גשם מה את/ה אוהב/ת לעשות? לשמוע מוזיקה,לכתוב,לקרוא מקומות בילוי מועדפים: אוה..אהה.. בתי קפה קטנים ומועדוני מטאל את/ה אוהב/ת להיות בבית? מאוד! כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? אכן כן את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? עד גיל 5-6 את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשן אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? תלוי באיזה תחומים. את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא ממש מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "אמור זה שם של דג וגם הוא מת!" האם את/ה מאמינ/ה בה´? נופ החיים טובים לדעתך: לא תמיד לבוש: זרוק או גותי מאגניב
איפור: נייט מאכל אהוב: ספגטי בולונז שתייה אהובה: לונג איילנד להקה אהובה: וואו... אזור מסוכן.. לא אגיב סרט אהוב: מאטריקס גלידה: וניל עוגיות עיר בעולם: ברלין ארץ: אירלנד ברגעים אלו לובש/ת: פיג'מה
חושב/ת על: לא משנה מתגעגע/ת ל: חברה הדבר האחרון ש... קניתי: אוכל עשיתי: נס קראתי: the sandman קומיקס של ניל גיימן האחרון ש... שישן איתך: הכרית
שחיבק אותך: ידידה שלי שאמר לך שהוא אוהב אותך: חברה ששבר לך את הלב: וואי.. זה קרה לפני הרבה זמן... בכית עליו: או-ווה... זה יותר עתיק מהשאלה הקודמת צחקת עליו: חבר הצחיק אותך: משו בTV שימח אותך: אה.. הרבה דבירם משמחים אותי כל מיני מחמאות העליב אותך: אותה ידידה פגע בך: לא פוגעים בי |קשוח| עיצבן אותך: השאלון הזה
התגעגעת אליו: נו די לחזור על שאלות! שדיברת איתו בטלפון: אחותי שרצית לראות ולא יצא לך: הממ.. לא יודע המקום האחרון שביקרת בו: קניון החופשה האחרונה שהייתה לך: בטורקיה

Elpar

New member
:O

מלא מצטרפים לכאן חחח "דווקא"!!! חחחחחחח יפה!!! אתה אובססיבי לגבי החברה שלך אה? P: ואתה יודע שטולקין מת נכון? :/ וששר הטבעות (אני מניח שזה מה שקראת...) נכתב בזמן מלחמת העולם השנייה.... נכון?

Blade Of Fire

New member
לא אבוססיבי לגביה

פשוט זה מה שקורה כשמחר אני והיא חוגגים שנה ביחד:) וברור שאני יודע את זה... מי אמר שאי אפשר לצייר איזה פנטגרם קטן ובעזרתו להעלות את הרוח שלו?|דמוניק סמייל|

Elpar

New member
אה מזל טוב אחי!!!

אתה מאמין בהעלאת רוחות וכל זה? :/

Blade Of Fire

New member
נופ...

אבל זה נחמד להשתעשע עם הרעיון הזה מידי פעם.... במיוחד כשיש לי שתי ידידות שהן בטוחות שהן העלו את הרוח של ניל גיימן (עוד סופר). הן התבאסו מאוד לשמוע שזה בלתי אפשרי כי ניל גיימן עדיין חי ועדיין מחזיק בנשמה שלו

trolala

New member
../images/Emo110.gifגם אני אענה P:

מה השעה:21:02 תמונה שלכם:שמתיP: שם:הילה גיל: בפחות מחודש 14[: מזל: דלי:) תאריך לידה:17.2 מסטיק:זוםP= מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:שאלה טובה. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? המ, לא יודעת מה היית משנה בעצמך?הרבהX_X באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "צריך לקחת את החיים בקלות, אל תיהיו כבדות" מה עושה לך טוב? חיוכים [: מה מעצבן אותך? שקרנים מה תמיד צריך להיות בכיס? או יש לי המון בכיסים.. תמיד צריך? ניירות וכסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ציור מה הפריט הכי יקר שיש לך? המ, סיכה מזהב אמיתי של סבתא? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? תמיד? חומוס מה היית לוקח לאי בודד? סירת מנוע המלצה לסרט: בית השעווה תוכנית טלוויזיה? מכושפות :) מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? המ, "אם רק היתי לידך עכשיו, היתי מחבק אותך כמו שאף אחד לא חיבק, לא היתי עוזב, וזה הורג אותי לחשוב שאנחנו כל כך רחוקים ואני לא שם פיזית שאת צריכה." זה ריגש אותי. איך את/ה מתגבר על באסה? המ.. שומעת שירים שמחים איפה היית רוצה לבקר בעולם? שוויץ
מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? עצבנות וחוסר סובלנות עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? וילה ואלו
איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף ואביב P: איזה חג אהוב עליך? המ, פסח [: האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: :X האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חח רק בהסכמתם [: חיית מחמד: סוס [: כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? כן בהחלט הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? אכן [: נפגשת איתו/ איתה? אכן כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? המ הידלקות, לא אהבה. מהי אהבה בשבילך? הרבה [: את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? המ, כן, אני יודעת, אבל יש לי גבול מסוים. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? זה לא היה כבר מקודם? מה את/ה אוהב/ת לעשות? לנגן, לרכב, לשמוע מוזיקה, לבלות עם אנשים שעושים לי טוב. מקומות בילוי מועדפים: החדר של גדי D: המ.. בחורשה ליקשיוP: את/ה אוהב/ת להיות בבית? לא כל כך כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? המ בהחלט את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? חח כן חמודים כאלה את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית.. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? המ לא, אני אנסה להתאים את עצמי כמה שאני יכולה אליך..ואבקש אותו דבר ממך :) את/ה בחור/ה קנאי/ת?המ לא חושבת. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: זה היה מקודם לא? האם את/ה מאמינ/ה בה´? המ, כן החיים טובים לדעתך: יש עליות ויש ירידות לבוש: חולצה ומכנס? איפור:עיפרון שחור? מאכל אהוב:עוף ואורזD: שתייה אהובה: קולה[: להקה אהובה: יש הרבה להקות. סרט אהוב:בית השעווה, בן ערובה גלידה: וניל עם עוגיות[: עיר בעולם:המ.. ארץ:שוויץ ואיטליה :) ברגעים אלו לובש/ת: סווצ'רט אפור של ביה"ס וג'ינס חושב/ת על: כלום ס_ס מתגעגע/ת ל: הרבה.. הדבר האחרון ש... קניתי:המ מסטיק עשיתי: ניקיתי את הסיידליפ? קראתי:את השאלון האחרון ש... שישן איתך:פו הדוב? שחיבק אותך:אחי הקטן, כפרעליוP: שאמר לך שהוא אוהב אותך:אחי הקטן חח ששבר לך את הלב: הוא..\: בכית עליו: לא בכיתי על אף אחד בזמן האחרון צחקת עליו:המממ כרובית!! -שחר- הצחיק אותך: הסרטון במחשבXD שימח אותך:ענבר השניה:) העליב אותך:ענבר פגע בך:אבא |: עיצבן אותך: אבא התגעגעת אליו: שניר שדיברת איתו בטלפון: המ..לי נראה לי שרצית לראות ולא יצא לך: אלכס. המקום האחרון שביקרת בו: ביה"ס? החופשה האחרונה שהייתה לך: בצפון [:

just orka

New member
עונה../images/Emo54.gif

מה השעה: 22:42 תמונה שלכם:http://img2.tapuz.co.il/forums/69075440.jpg שם:אור גיל:14,חודש --19 ימיפ מזל: קשת תאריך לידה:1.12.91 מסטיק:מנטה מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:לא יודעת מה הרגע המאושר ביותר בחייך? ממממממ לא יודעת מה היית משנה בעצמך? סוג שיער ,ומשקפיים באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "בכלל" , "זנות" מה עושה לך טוב? לצחוק עם חברים, לראות חברות שלא ראיתי מלאמלאמאלמא זמן,ת"א, מוזיקה טובה מה מעצבן אותך? המון, שובינזם,מעשנים,חום,קרציות, שארונות\מגירות פתוחים בבית (
) מה תמיד צריך להיות בכיס? משו' ללעוס
איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? משחק מה הפריט הכי יקר שיש לך?אייפוד(ז"ל. צריך לתקן) מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מעדן מילקי מה היית לוקח לאי בודד? אייפוד (שעובד
) המלצה לסרט: 13 תוכנית טלוויזיה? ממ.אין ממש מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? לא יודעת איך את/ה מתגבר על באסה? מוזיקה איפה היית רוצה לבקר בעולם? ארה"ב,קנדה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? עצבנות עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? מממ.. לא יודעת איזה עונה בשנה אהובה עליך?חורף
איזה חג אהוב עליך? חנוכה האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: לא |שורקתבתמימות| האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן
חיית מחמד:אני? מדי פעם
.
שני כלבים כמה אחים יש לך? 3 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא ממש הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לצחוק. טהרבה מה את/ה אוהב/ת לעשות?פוף.. נו הדברים הרגילים מקומות בילוי מועדפים: ת"א את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? אולי את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? לא יותר מדי את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: זה היה כבר >_< זנות ובכלל האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך: לפעמים לבוש:חולצה ומכנסיים איפור: עיפרון שחור מאכל אהוב: פסטה שתייה אהובה: מים להקה אהובה: the used סרט אהוב:13 גלידה:שוקולד ותות עיר בעולם: ניו יורק?
ארץ: קנדה ברגעים אלו לובש/ת: חולצה ומכנסיים
חושב/ת על: מחר מתגעגע/ת ל: מוגלבים 3> הדבר האחרון ש... קניתי: מממ.. קליק עשיתי: צמיד קראתי: ספר
פו הדוב באנגלית.. בוק ריפורט מה.. האחרון ש... שישן איתך: דובי
שחיבק אותך: מממ לא זוכרת שאמר לך שהוא אוהב אותך: ששבר לך את הלב: בכית עליו: צחקת עליו:ילדה מהשכבה שלי
הצחיק אותך:אוש שימח אותך: איןלי רעיון העליב אותך:דויד פגע בך: לינוי עיצבן אותך: חניכות התגעגעת אליו: מוגלבים 3> שדיברת איתו בטלפון: פוף.. אמא?
שרצית לראות ולא יצא לך: מוגלבים 3> המקום האחרון שביקרת בו: החדר שלי? החופשה האחרונה שהייתה לך: לצפון

shragonit

New member
עונה..[=

מה השעה: 24:38 תמונה שלכם: סתם תמונה שלי שערכתי. אבל בעיקרון נתתי כבר תמונה שלי בקומונה, לא? שם: שרגא [רוני] גיל: 14 וכמה חודשים מזל: קשת תאריך לידה: 24.11 מסטיק: בזוקה מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לא יודעת. אבל אני בטוחה שזה לא הולך להיות משהו רציני.. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? אה. לא היה. מה היית משנה בעצמך? את האף..>< באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? שוקולד, מוסיקה מה מעצבן אותך? אנשים מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף וכרטיסייה איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה..^^ מה הפריט הכי יקר שיש לך? לא יודעת מה נמצא אצלך תמיד במקרר? בקבוק קולה..{= מה היית לוקח לאי בודד? את מאפי שלי[ MP3 ] המלצה לסרט: "מלכת הארורים" "רוקסטאר" תוכנית טלוויזיה? ספונג'בוב. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שאני ילדה כיפית..^^ איך את/ה מתגבר על באסה? מוסיקה, גיטרה איפה היית רוצה לבקר בעולם? נורווגיה, תאילנד מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לחץ עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? ווילה..
איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף איזה חג אהוב עליך? פסח האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: לא האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא חיית מחמד: כלב כמה אחים יש לך? 1 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן..^^ מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן מהי אהבה בשבילך? משהו שתמיד יהיה חד-צדדי [לפחות בשבילי] את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? משפחה, חברים מה את/ה אוהב/ת לעשות? לצייר, לנגן [פסנתר, גיטרה], לישון, לצלם מקומות בילוי מועדפים: ת"א..^^ את/ה אוהב/ת להיות בבית? לא כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? לא היה..>< את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? דיי אוהבת את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "פאקינג" "ספוקי" האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך: לא לבוש: טיפשרט, ג'ינס, חגורת ניטים מרובעים, ואנס/אולסטאר איפור: עיפרון שחור מאכל אהוב: פיצה/ צ'יזבורגר/ סושי שתייה אהובה: קולה להקה אהובה: מטאליקה, איירון מיידן, הים, דיסטרבד, דיפ פרפל, הלווין ועוד.. סרט אהוב: "רוקסטאר", "מלכת הארורים" גלידה: שוקולד עיר בעולם: טורונטו ארץ: קנדה ברגעים אלו לובש/ת: פיג'מה..>< חושב/ת על: השאלון מתגעגע/ת ל: - הדבר האחרון ש... קניתי: אוכל סיני...{= עשיתי: הקלדתי? קראתי: הארי פוטר והנסיך חצוי הדם האחרון ש... שישן איתך: הדובי שחיבק אותך: חברה שאמר לך שהוא אוהב אותך: אמא, נראה לי ששבר לך את הלב: בכית עליו: צחקת עליו: הצחיק אותך: מור שימח אותך: חברות שלי העליב אותך: פגע בך: עיצבן אותך: ילד דפוק מהכיתה שלי התגעגעת אליו: שדיברת איתו בטלפון: שחף שרצית לראות ולא יצא לך: המקום האחרון שביקרת בו: הבית של חברה שלי החופשה האחרונה שהייתה לך: אילת

Sim§ MaN

New member
טוב נו, באיחור. =}

מה השעה:9:39 הזמן סיום יהיה מטורף כי עשיתי עוד דברים.. >< תמונה שלכם: ;; שם:ישי. גיל:14 [עוד חודשיים וחצי] מזל:בתולה. תאריך לידה:1991\9\2 מסטיק:בזוקה אבטיח, מנטה. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:משהו שאני אוהב, נראה בהמשך. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? אני לא כ"כ יודע. מה היית משנה בעצמך? שואב ממני איזה 15 קילו. }= באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? קפאין, שוקולד ולפעמים טיפקס. מה מעצבן אותך? כמעט הכול. מה תמיד צריך להיות בכיס? אמפי3 וארנק (כרטייסיה וכסף). איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? גיטרה או שירה. }= מה הפריט הכי יקר שיש לך? מחשב נייד.. >< מה נמצא אצלך תמיד במקרר? ביצים וחלב? מה היית לוקח לאי בודד? שונא את השאלה הזאת. המלצה לסרט:אמלי, מלחמת העולמות והצלצול2. תוכנית טלוויזיה? חברים, בובספוג, אבודים, דריה, ג'ואן מארקדיה ועוד. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? שאני מושלם ושאסור לי להתייחס לאחרים כי הם רק מקנאים. [למרות שזה בולשיט, אבל ידידה שלי אוהבת להוציא אותי מדכאונות.] איך את/ה מתגבר על באסה? שוקולד או בידוד. איפה היית רוצה לבקר בעולם? טיול באזורים רבים באירופה [נוסע בחופש הגדול]. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? למחוץ לחם לפני הקניה. עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? עם כול הקומונה שלי. *-* איזה עונה בשנה אהובה עליך? המעבר בין החורף לאביב. איזה חג אהוב עליך? חנוכה. האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: לע. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לע. חיית מחמד: טובי, כלבלב בן 5. פעם היה לי אפרוח ודגים אבל הם מתו. וגם כלבה בשם ג'ולי בת חצי שנה כיום שנאלצנו למסור למשפחה אחרת. )= כמה אחים יש לך? 4. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? כן, תלוי כמה זמן מכירים אבל. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן. נפגשת איתו/ איתה? כן! D: מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא במיוחד, תלוי מה המצב. מהי אהבה בשבילך? משהו שלא קרה עדיין ממש. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא, אני נמושה. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אני לא יודע. מה את/ה אוהב/ת לעשות? מחשב, טלוויזיה, טיולים, בריכה, לונה פארק, קניון וקולנוע. מקומות בילוי מועדפים: קולנוע. את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן. את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? כן, כפרעלייהם. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? יכול להיות שניהם. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. היה לי מקרה, רע מאוד. את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:"OMFG\OMG" "אוף" >< האם את/ה מאמינ/ה בה´? כע. החיים טובים לדעתך:לעבוד קשה ולהרוויח ואחר כך לנוח. לבוש:ג'ינסים, חולצות שחורות, הדפסים ושרוולים שונים. איפור:אם הייתי יכול, לק שחור. מאכל אהוב:פיצה, בשר, סושי וגלידה. שתייה אהובה:מנגו, מים. להקה אהובה:מיי כימקל רומנס, הים, ארוסמית', גאנס&רוסס ועוד. סרט אהוב:איפה שכתבתי את הסרטים המומלצים. למרות שיש עוד המון, אני חולה על סרטים. גלידה:טעמים? ריבת חלב, וניל, שוקולד, מקופלת. עיר בעולם:נוי יורק. ארץ: ברגעים אלו לובש/ת: פיג'מה >.> חושב/ת על:איפה כולם? מתגעגע/ת ל:הרבה אנשים. הדבר האחרון ש... קניתי:פחית מנגו. עשיתי:ישנתי. קראתי:אחד מספרי סיפורי נרניה. האחרון ש... שישן איתך: שחיבק אותך:אמא, חזרתי מטיול שנתי אתמול. שאמר לך שהוא אוהב אותך: :X ששבר לך את הלב: בכית עליו: צחקת עליו: הצחיק אותך:דניאל המטורף >< שימח אותך:אחותי ^^ העליב אותך: פגע בך: עיצבן אותך:אבישי.. |= התגעגעת אליו:לקומונה, אתמול. שדיברת איתו בטלפון:טל.. [= שרצית לראות ולא יצא לך: המקום האחרון שביקרת בו:בנגב, טיול שנתי. החופשה האחרונה שהייתה לך: *חושב*

:)../images/Emo163.gif

מה השעה:15:33 תמונה שלכם::( שם:נואה/נועה/נועי גיל:14.5 מזל:אריה תאריך לידה:25.7.91 מסטיק:איכ מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:שפית/שחקנית מה הרגע המאושר ביותר בחייך?אממ.. המפגש הקודם היה מבין המאושרים.:) מה היית משנה בעצמך?הכל באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?Oh My Gay God מה עושה לך טוב?אנשים טובים מה מעצבן אותך?שמקרצצים מה תמיד צריך להיות בכיס?פלאפון:p איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?ציור מה הפריט הכי יקר שיש לך?אממ.. אייפוד הרוס?:/ מה נמצא אצלך תמיד במקרר?אוכלXD מה היית לוקח לאי בודד?אממ.. משו מעניין לקרוא. המלצה לסרט:צעקה-סרט מצחיק לגמרי תוכנית טלוויזיה?מופע שנות ה-70 ז"ל מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?אני אוהב אותךP: איך את/ה מתגבר על באסה?שוקולד?XP איפה היית רוצה לבקר בעולם?פינלנד
מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?בהמיות עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב?אהמ. לא דעת. איזה עונה בשנה אהובה עליך?חורף איזה חג אהוב עליך?משו עם הרבה הרבה זמן לישון.. אממ.. פסח:p האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע:שקר? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:לא ממש:/ חיית מחמד:כלב כמה אחים יש לך?3 ועוד 3 מאומצים:) מאמינ/ה באהבה וירטואלית?כה הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?בארורXD (לא בצורה רומנטית:p) נפגשת איתו/ איתה?כה:p מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?לא ממש מהי אהבה בשבילך?לא דעת להסביר. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? אממ בערך. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?לפגוש אנשים שאני אוהבת=] מה את/ה אוהב/ת לעשות?לישון מקומות בילוי מועדפים:בית את/ה אוהב/ת להיות בבית?כה כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?אהא את/ה אוהב/ת ילדים קטנים?לא-.- את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא את/ה בחור/ה קנאי/ת?קצת מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:פאק, OMGG האם את/ה מאמינ/ה בה´?כה החיים טובים לדעתך:לפעמים לבוש:מה איתו? איפור:כנ"ל מאכל אהוב:חצילים של סבתא שתייה אהובה:אממ.. מיץ תפוזים סחוט^^ להקה אהובה:יש הרבה סרט אהוב:כנ"ל גלידה:שוקו שוויצרי עיר בעולם:הלסניקיP: (או הסלניקי?
) ארץ:פינלנדP: ברגעים אלו לובש/ת:בגדים חושב/ת על:המפגש בעוד שבוע מתגעגע/ת ל:המון אנשים הדבר האחרון ש... קניתי:אממ.. שוקולד עשיתי:שמעתי מוזיקה קראתי:הארי פוטר ה-6 האחרון ש... שישן איתך:אממ.. חברה:) שחיבק אותך:אמא שאמר לך שהוא אוהב אותך:צומרP: ששבר לך את הלב:אמ.. לא זוכרת. בכית עליו:היו המון. צחקת עליו:אהמP: צומרXD הצחיק אותך:צומרXD שימח אותך:יולי=] שיט=] ו.. צומרX___x העליב אותך:בע. מעדיפה לשכוח. פגע בך:כנ"ל עיצבן אותך:המפ. הרבה. התגעגעת אליו:יותר מדי): שדיברת איתו בטלפון:ברבי שרצית לראות ולא יצא לך:לא זוכרת
המקום האחרון שביקרת בו:רמלהP: החופשה האחרונה שהייתה לך:חנוכה

נופרבלע

New member
אניאניאני

מה השעה: 16:07 תמונה שלכם:עזבו נוותר. שם:נופר גיל:14 מזל: דגים תאריך לידה:22.2 מסטיק:מנטה מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:לאוידעת=[ מה הרגע המאושר ביותר בחייך?מממ...? מה היית משנה בעצמך?הרבה דברים באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "איזה מלחיץ" מה עושה לך טוב?מוזיקה מה מעצבן אותך? שחופרים=\ מה תמיד צריך להיות בכיס?MP3 איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?מממ לצייר מה הפריט הכי יקר שיש לך?מממ בתיע?(הגיטרה החשמלית) מה נמצא אצלך תמיד במקרר?אוכל אני חושבת.. מה היית לוקח לאי בודד? מחשב המלצה לסרט:שנים שלא ראיתי סרטים תוכנית טלוויזיה?המומינים רולז מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?לאדעת=\ איך את/ה מתגבר על באסה?לא מתגברת איפה היית רוצה לבקר בעולם?הייתי חוזרת לאנגליה=] מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? מממ...לא יודעת. עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? עם וילה *מאוהבת* איזה עונה בשנה אהובה עליך?חורף איזה חג אהוב עליך?פורים האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: עדיין לא:p האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:לא ממש חיית מחמד:אין. כמה אחים יש לך?1 מאמינ/ה באהבה וירטואלית?אולי הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן נפגשת איתו/ איתה?כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?כן מהי אהבה בשבילך?נאמנות,כנות וההרגשה של האהבה עצמה. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? ממש ממש לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לא יודעת. מה את/ה אוהב/ת לעשות?לנגן ולשיר מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית?מאוד כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כן את/ה אוהב/ת ילדים קטנים?לא את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?תלוי אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?ממש ממש לא את/ה בחור/ה קנאי/ת?כן(אני לא אשקר) מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:מממ לאדעת=\ האם את/ה מאמינ/ה בה´?לא החיים טובים לדעתך:לפעמים לבוש: איפור:בדר"כ רק עיפרון שחור. מאכל אהוב:ספגטי שתייה אהובה:קולה להקה אהובה:HIM סרט אהוב:אין גלידה:וניל מקופלת עיר בעולם:לונדון ארץ:אנגליה ברגעים אלו לובש/ת:בגדים חושב/ת על:הרבה דברים מתגעגע/ת ל:לא מישו מיוחד הדבר האחרון ש... קניתי:לא זוכרת עשיתי:ניגנתי קראתי:סיכום באזרחות האחרון ש... שישן איתך:הא?חחח שחיבק אותך:לאדעת שאמר לך שהוא אוהב אותך:לאדעת ששבר לך את הלב:לא זוכרת אופ זה מציק=\ בכית עליו:דיי! צחקת עליו:רוני=] הצחיק אותך:לאיודעת שימח אותך:לא זוכרת העליב אותך:עזבו.. פגע בך:נו נוותר על זה.. עיצבן אותך:אמילי ואליה התגעגעת אליו:לאדעת שדיברת איתו בטלפון:אתמול עם אמילי ואליה שרצית לראות ולא יצא לך:הארי פוטר החדש המקום האחרון שביקרת בו:סבתא החופשה האחרונה שהייתה לך:אילת?

למעלה