טוב נו, באיחור. =}
מה השעה:9:39 הזמן סיום יהיה מטורף כי עשיתי עוד דברים.. >< תמונה שלכם: ;; שם:ישי. גיל:14 [עוד חודשיים וחצי] מזל:בתולה. תאריך לידה:1991\9\2 מסטיק:בזוקה אבטיח, מנטה. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:משהו שאני אוהב, נראה בהמשך. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? אני לא כ"כ יודע. מה היית משנה בעצמך? שואב ממני איזה 15 קילו. }= באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? קפאין, שוקולד ולפעמים טיפקס. מה מעצבן אותך? כמעט הכול. מה תמיד צריך להיות בכיס? אמפי3 וארנק (כרטייסיה וכסף). איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? גיטרה או שירה. }= מה הפריט הכי יקר שיש לך? מחשב נייד.. >< מה נמצא אצלך תמיד במקרר? ביצים וחלב? מה היית לוקח לאי בודד? שונא את השאלה הזאת. המלצה לסרט:אמלי, מלחמת העולמות והצלצול2. תוכנית טלוויזיה? חברים, בובספוג, אבודים, דריה, ג'ואן מארקדיה ועוד. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? שאני מושלם ושאסור לי להתייחס לאחרים כי הם רק מקנאים. [למרות שזה בולשיט, אבל ידידה שלי אוהבת להוציא אותי מדכאונות.] איך את/ה מתגבר על באסה? שוקולד או בידוד. איפה היית רוצה לבקר בעולם? טיול באזורים רבים באירופה [נוסע בחופש הגדול]. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? למחוץ לחם לפני הקניה. עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? עם כול הקומונה שלי. *-* איזה עונה בשנה אהובה עליך? המעבר בין החורף לאביב. איזה חג אהוב עליך? חנוכה. האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: לע. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לע. חיית מחמד: טובי, כלבלב בן 5. פעם היה לי אפרוח ודגים אבל הם מתו. וגם כלבה בשם ג'ולי בת חצי שנה כיום שנאלצנו למסור למשפחה אחרת. )= כמה אחים יש לך? 4. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? כן, תלוי כמה זמן מכירים אבל. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן. נפגשת איתו/ איתה? כן! D: מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא במיוחד, תלוי מה המצב. מהי אהבה בשבילך? משהו שלא קרה עדיין ממש. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא, אני נמושה. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אני לא יודע. מה את/ה אוהב/ת לעשות? מחשב, טלוויזיה, טיולים, בריכה, לונה פארק, קניון וקולנוע. מקומות בילוי מועדפים: קולנוע. את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן. את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? כן, כפרעלייהם. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? יכול להיות שניהם. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. היה לי מקרה, רע מאוד. את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:"OMFG\OMG" "אוף" >< האם את/ה מאמינ/ה בה´? כע. החיים טובים לדעתך:לעבוד קשה ולהרוויח ואחר כך לנוח. לבוש:ג'ינסים, חולצות שחורות, הדפסים ושרוולים שונים. איפור:אם הייתי יכול, לק שחור. מאכל אהוב:פיצה, בשר, סושי וגלידה. שתייה אהובה:מנגו, מים. להקה אהובה:מיי כימקל רומנס, הים, ארוסמית', גאנס&רוסס ועוד. סרט אהוב:איפה שכתבתי את הסרטים המומלצים. למרות שיש עוד המון, אני חולה על סרטים. גלידה:טעמים? ריבת חלב, וניל, שוקולד, מקופלת. עיר בעולם:נוי יורק. ארץ: ברגעים אלו לובש/ת: פיג'מה >.> חושב/ת על:איפה כולם? מתגעגע/ת ל:הרבה אנשים. הדבר האחרון ש... קניתי:פחית מנגו. עשיתי:ישנתי. קראתי:אחד מספרי סיפורי נרניה. האחרון ש... שישן איתך: שחיבק אותך:אמא, חזרתי מטיול שנתי אתמול. שאמר לך שהוא אוהב אותך: :X ששבר לך את הלב: בכית עליו: צחקת עליו: הצחיק אותך:דניאל המטורף >< שימח אותך:אחותי ^^ העליב אותך: פגע בך: עיצבן אותך:אבישי.. |= התגעגעת אליו:לקומונה, אתמול. שדיברת איתו בטלפון:טל.. [= שרצית לראות ולא יצא לך: המקום האחרון שביקרת בו:בנגב, טיול שנתי. החופשה האחרונה שהייתה לך: *חושב*