שאלון שבועי

Elpar

New member
אני :) אם מישהי קוראת... תגיבו P:

ה השעה:22:36 אבל הייתי צריך לצאת אז עכשיו אני ממשיך ב16:38 P: תמונה שלכם: תמונה? שלחו בקשה למסנג'ר ותקבלו מצלמה P: אין לי תמונה... שם: אלפר אינקור גיל: 14 מזל: בעעעעע (טלה) תאריך לידה: 7.4.1991 מסטיק: טעים מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אחיה, אני מקווה... מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא יודע... היו הרבה... מה היית משנה בעצמך? הרבה.... באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? אין כאלה... אני מצטט מפעם לפעם P: מה עושה לך טוב? חחחחחח לא עונה, תשמתשו בזה כנגדי P: מה מעצבן אותך? אנשים מעצבנים, מניאקים, ערסים, פקאצות, גזענים (ממש אבל! לא בקטנה כאלה...), אממ וכיוצא בזה P: מה תמיד צריך להיות בכיס? קונדום.... סתם בצחוק! לא יודע מה... איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? להיות גיטריסט ברמה של סלש+הנדריקס+סטיב ואי+ ואן הלן+ כל הגיטריסטים הכי טובים בעולם אי פעם! מה הפריט הכי יקר שיש לך? המשפחה מה נמצא אצלך תמיד במקרר? כלום.... מה היית לוקח לאי בודד? מטוס עם מיכל דלק מלא המלצה לסרט: אינסוף! אבל בין הדרמות הכי טובות שראיתי (שעליהן אני תמיד ממליץ!) מיסטיק ריבר, 8 מייל, קוראים לי סם ושכחתי את השאר... תוכנית טלוויזיה? WWE, איש משפחה, קצרים, ארץ נהדרת, מי רוצה להיות יהודי... תכניות פריים טיים 22 בקיצור... מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? אוווווו.... אני מדלג על זה איך את/ה מתגבר על באסה? מנגן, מדבר עם חברים, עושה משהו כיפי. איפה היית רוצה לבקר בעולם? אמסטרדם, די ברור למה נראה לי... מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לעקוף בכביש ולשנוא ערבים לצערי... עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? סאמר המנהלת של לינקין פארק... איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ, חופש! איזה חג אהוב עליך? עם החופש הכי ארוך.... ופורים האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: לא.... האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לפעמים... חיית מחמד: חתול, חתול, ועוד חתולים שהלכו למצוא נקבות... כמה אחים יש לך? 2 חיות (אחיות) מאמינ/ה באהבה וירטואלית? אמממ.... כן.... הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן, כמה אנשים.... נפגשת איתו/ איתה? כן, הרבה אנשים... מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן פעם, כבר לא מהי אהבה בשבילך? מושג מסובך, אבל דבר יפה מאוד את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? אמממ.... בעצות, לעזור לאחרים עם ענייני אהבה שלהם והערכה עצמית כן... כשזה מגיע אליי קצת פחות.... הרבה פחות... מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? להיות חופשי, בלי לחץ.. אבל בזמן האחרון אני נורא לחוץ בלי שום סיבה... רצינית של ממש לפחות... מה את/ה אוהב/ת לעשות? לנגן, לראות TV, לשחק ולדבר מקומות בילוי מועדפים: החדר שלי ובמחשב P: אני לא אוהב לצאת כל כך... את/ה אוהב/ת להיות בבית? כרגע אמרתי שכן חחח כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן, אז תפסיקו להציע לי נישואים!!! את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? אני לא פדופיל! אבל כן P: אוהב ילדים קטנים וחמודים כאלה P: את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? באמצע, נוטה לכיוון ותרן... אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא, אני אקבל אותך כמו שאת, גם ככה אין מה לשנות בך.... את/ה בחור/ה קנאי/ת? מידי פעם הקנאה תוקפת.... אבל אני שובר לה ת'צורה מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: people equal shit (אנשים שווים חרא למי שלא מבין... זה משיר של סליפנוט)... כן, לא... אני משתמש בזה הרבה P: האם את/ה מאמינ/ה בה´? כשבא לי, אבל יש לי אינסוף תיאוריות לקיום וליישות עליונה, אני רוצה הוכחות ממשיות שיועלו מולי ואז אני אאמין! כמו שאומרים "אדם ברא בצלמו את ה'", ואם תחשבו על זה, זה נכון! החיים טובים לדעתך: כן, חוץ מתחושות לחץ ומצבים לא נעימים מידי פעם בחיים, אבל מתגברים... לבוש: מה שמוצאים בארון... איפור: סליחה? מאכל אהוב: הרבה דברים... שתייה אהובה: מים בין הכי אהובים להקה אהובה: גם לזה יש אינסוף תשובות... סרט אהוב: גם לזה אינסוף! גלידה: טעימה עיר בעולם: זכרון יעקב ( P: ) ואמסטרדם... חחח ארץ: ישראל P: ברגעים אלו לובש/ת: חולצה תכלת, מכנסי קורדרוי, לא מגלה לכן יותר
חושב/ת על: זה שאני צריך לצאת עוד מעט, ומתי ייגמר השאלון הזה... מתגעגע/ת ל: סבא וסבתא ז"ל, החופש הגדול הדבר האחרון ש... קניתי: אין לי מושג... זה היה לפני הרבה זמן חחח עשיתי: מבחן בפיזיקה, שעברתי די טוב!!! קראתי: Little women לבוק ריפוקט באנגלית ובאמצע תרנגול כפרות לספרות... האחרון ש... שישן איתך: לא יודע, גם לפני הרבה זמן שחיבק אותך: אבא לפני שטס לתאילנד... שאמר לך שהוא אוהב אותך: לא יודע אם התכוונה או לא... ולא אומר P: ששבר לך את הלב: עזבו.... בכית עליו: אני לא זוכר מתי בכיתי פעם אחרונה... צחקת עליו: גם לא זוכר... יש לי זיכרון גרוע!!! הצחיק אותך: בכיתה מישהו אמר משהו, לא זוכר מה אבל נקרעתי שימח אותך: הרבה דברים... העליב אותך: אני לא שקרן
אבל יערה, שוב סליחה... פגע בך: לא יודע עיצבן אותך: כנ"ל התגעגעת אליו: מחשב נורמאלי שדיברת איתו בטלפון: סאמר (מנהלת פורום לינקין פארק) שרצית לראות ולא יצא לך: סאמר..... המקום האחרון שביקרת בו: חו"ל? ספרד... החופשה האחרונה שהייתה לך: ספרד P: אחלה של מקום!!! סוף סוף סיימתי! אחזור יותר מאוחר P:

YaAr0nEt

New member
../images/Emo119.gif מה שוב עם

הקונדומים?!?!!? ואמ.. סליחה על השקרן...

Elpar

New member
זה בסדר... אני מצטער....

וזה היה בצחוק עפ הקונדום P: חחח כל מה שאמרתי אתמול (כמעט הכל לפחות...) לא היה נכון חחח, אז תירגעי... חחח מישהי קראה את מה שכתבתי P: וויייי

miss red rose

New member
אניאיני :) ../images/Emo20.gif

מה השעה:תשע וחמישה:) תמונה שלכם:======>> שם:שחר >שוחית< אלעל גיל:15 מזל: טלה תאריך לידה:26.3 מסטיק:טעים
חחח מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:דבר ראשון קורס להיפהופ בניו יורק ואח"כ עורכת דין.
מה הרגע המאושר ביותר בחייך?הטיסה לצרפת!!
מה היית משנה בעצמך?ידיים (דונט אסק!) צבע עיניים ומורידה ת'נמשים.. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? רוצה כאפה?(זה ביטוי?! חחח)
מה עושה לך טוב?לשמוע הימ!
מה מעצבן אותך?לריב עם אנשים.. מה תמיד צריך להיות בכיס?MP3 איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?ריקוד.. מה הפריט הכי יקר שיש לך?ממ אמפי שלי מיי לאב
מה נמצא אצלך תמיד במקרר?כריות(כן הדגנים, וכן הם במקרר..) מה היית לוקח לאי בודד?אמפי..הארי פוטר חח ותמונה של וילה..|תבינולבד| המלצה לסרט:פגוש את הפוקרס תוכנית טלוויזיה?ח=ב=ר=י=ם חח מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?ממ 1."אני אוהב אותך" 2."את הבנאדם הכי חמוד שאני מכיר" איך את/ה מתגבר על באסה?שומעת הימ.. מרביצה לאחשלי.. איפה היית רוצה לבקר בעולם?ניו יורקק
מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?לחנות בחנייה לנכים.. חחח עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב?ווילה
איזה עונה בשנה אהובה עליך?אביב!! איזה חג אהוב עליך?פורים! האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע:נייט.. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:מאוד חחח!! אני נוראית בקטעים האלה חח חיית מחמד:חתולה - סוזנה - סוזי.. כמה אחים יש לך?1 מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא! הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?לא! נפגשת איתו/ איתה?לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?מאודדדדד מהי אהבה בשבילך?כל החיים את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?בערך מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?לדבר עם אנשים שאני אוהבת מה את/ה אוהב/ת לעשות?לישון לרקוד לאכול ומוזיקה מקומות בילוי מועדפים:חדר, חדר מוזיקה של מסדניקים,קראטה חח את/ה אוהב/ת להיות בבית?כע כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?מאוד~! את/ה אוהב/ת ילדים קטנים?כעעעע חחח :) את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?תלוי מה.. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא כל אחד והאופי שלו. את/ה בחור/ה קנאי/ת?דיי חחח מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:"רוצה נעל?" "לכי יזונה" "לא עשיתי שיעורים" האם את/ה מאמינ/ה בה´?כן.. החיים טובים לדעתך:סבבה... לבוש:ג'ינס וסווצ'ר שחור איפור: עיפרון שחור מסקרה מאכל אהוב:קוראסונים שתייה אהובה:קולה להקה אהובה:HIM סרט אהוב:10 הדברים שאני הכי שונאת אצלך גלידה:וניל עם פצפוצים עיר בעולם:ניו יורק ארץ:צרפת ברגעים אלו לובש/ת:מכנס ספורט שחור וסווצקר שחור עם חולצה ורודה מתחת חושב/ת על:אופיר מתגעגע/ת ל:דניאל , לא מאמינה שכבר חודשיים אנחנו לא מדברים..
הדבר האחרון ש... קניתי:קואסון בקפיטריה?! עשיתי:הלכתי לפעולה קראתי:הארי פוטר חח האחרון ש... שישן איתך:מקוב =\ שחיבק אותך:שירקי כמו שהיא עושה כל פעם שהיא רואה אותי חחח שאמר לך שהוא אוהב אותך:וואלה לא זוכרת חח מתישהו היום:) ששבר לך את הלב:דניאל בכית עליו:דניאל צחקת עליו:רוני |אשמה| הצחיק אותך:אני .. אני מצחיקה את עצמי שימח אותך:סתיו העליב אותך:דניאל פגע בך:דניאל עיצבן אותך:דודו ררררררר התגעגעת אליו:און מהמחנה שדיברת איתו בטלפון:שחף.. שרצית לראות ולא יצא לך:און!ררררר המקום האחרון שביקרת בו:בקן החופשה האחרונה שהייתה לך:בצרפת.. שבועיים

Elpar

New member
חחחחחחחח

יש כאן כמה תשובו תשאהבתי P: ומילקשייקיט, תודה שקראת גם :) מיסטיק ריבר סרט שולט באמת! ושכחתי מה השם של השחקן הראשי, האבא, אבל הוא השחקן הראשי בקוראים לי סם! ואם מישהי כאן אומרת שהוא שחקן אפילו פחות ממצוין ואדיר ובין הטובים בעולם משהו לא טוב יקרה כאן
סתם בצחוק אבל הוא שחקן טוב :)

milkshakit

New member
שון פן!!! ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אני מתה עליו. גם לקווין בייקון לא חסר (זה שמשחק את השוטר).

Elpar

New member
טוב נו זה באמת אסור לפספס P:

כן גם השוטר טוב, אבל שון פן... אין עליו!!! זה שחקן גאון!!!

carnage16

New member
../images/Emo115.gif אני אני אני!

מה השעה: 19:51 תמונה שלכם: שם: איתי גיל: 16 וחצי מזל: שור תאריך לידה:22.4.89 מסטיק: ממממ....תפוח מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לודע מה הרגע המאושר ביותר בחייך? חחח היו כמה P: מה היית משנה בעצמך? את היכולת המתמטית?... באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "אכן" מה עושה לך טוב? שינה =] מה מעצבן אותך? לקום בבוקר מה תמיד צריך להיות בכיס? בד"כ שיהיה ריק, עדיף תיק =] איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? נגינה :\ מה הפריט הכי יקר שיש לך? חח אמממ...לא זוכר מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מה אכפת לך? מה היית לוקח לאי בודד? מטוס כדי לחזור הביתה המלצה לסרט: "חתונת הרפאים", "יורוטריפ"
תוכנית טלוויזיה? ממממ.....ארץ נהדרת מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? לא זוכר XD איך את/ה מתגבר על באסה? מ-ו-ז-י-ק-ה =] איפה היית רוצה לבקר בעולם? ברזיל P: מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוסר סבלנות עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? ואם אני לא רעב?!
איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף! איזה חג אהוב עליך? פסח =] האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: נופ האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חח כן אבל רק אם זה בהסכמה חיית מחמד: אין כמה אחים יש לך? 1 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? בקטע של אהבה וזה? לא נפגשת איתו/ איתה? --- מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? נאמנות את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לפעמים מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? חופש, הופעות, יציאות מה את/ה אוהב/ת לעשות? לשמוע מוזיקה, לצייר מקומות בילוי מועדפים: הופעות וכאלה... את/ה אוהב/ת להיות בבית? לפעמים חח כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? נראה לי שכן.. את/ה אוהב/ת ילדים קטנים?
את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשן אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? אולי P: את/ה בחור/ה קנאי/ת? לפעמים מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: לא זוכר חח האם את/ה מאמינ/ה בה´? יאפ החיים טובים לדעתך: בלי מגבלות לבוש: ממ..לא'דע איפור:
מאכל אהוב: שעועית לבנה של ספתא =] שתייה אהובה: ספרייט להקה אהובה: HIM
סרט אהוב: לא עניתי על זה כבר? גלידה: שוקולד עיר בעולם: ניו יורק ארץ: ברזיל! ברגעים אלו לובש/ת: בגדים חמים חושב/ת על: מתי השאלון הזה ייגמר XD מתגעגע/ת ל:
הדבר האחרון ש... קניתי: ראש דשא! XD עשיתי: ש"ב :( קראתי: את השאלון הזה? האחרון ש... שישן איתך: --- שחיבק אותך: ממממ ידידה אולי..לא זוכר שאמר לך שהוא אוהב אותך: מממ....
ששבר לך את הלב: זה חסוי בכית עליו: גם זה צחקת עליו: חחחח המחנכת שלי! הצחיק אותך: ידידה שימח אותך: כל מיני העליב אותך: לא זוכר פגע בך: לא זוכר עיצבן אותך: לא זוכר... התגעגעת אליו: לא שאלו את זה כבר? שדיברת איתו בטלפון: אבא שרצית לראות ולא יצא לך: לא זוכר.. המקום האחרון שביקרת בו:בצפר...? החופשה האחרונה שהייתה לך: חנוכה...

MeetLofe

New member
שאלון מחורבן

מה השעה:20:21 תמונה שלכם:אני אוסיף שם:מונטי גיל:17 מזל:תאומים תאריך לידה:31.5 מסטיק:לא יודע מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:שחקן מה הרגע המאושר ביותר בחייך?עזבו מה היית משנה בעצמך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?WTF מה עושה לך טוב?אנשים נחמדים מה מעצבן אותך?הומופובים מה תמיד צריך להיות בכיס?משקפיים איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?שירה:p מה הפריט הכי יקר שיש לך?לא יודע בטח משהו שההורים שלי קנו לי מה נמצא אצלך תמיד במקרר?חלב מה היית לוקח לאי בודד?אנשים המלצה לסרט:אממ..שודדי הקריבים? תוכנית טלוויזיה?הטופ מודל הבאה מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?עזבו נו:p איך את/ה מתגבר על באסה?יושן איפה היית רוצה לבקר בעולם?ניו זילנד קנדהמה התכונה הכי ישראלית בעיניך?שובנסטיות עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב?ג'וני דפ^$$$ טוב פה השאלון נמחק לי שעשיתי ת'חלון של הוספת תגובה אז אין לי כח ואממ...הנה כמה תמונות

Elpar

New member
../images/Emo2.gif

את חדשה לא? מיט לואף זאת לא להקה? P: גיליתי אותה אתמול חחח

למעלה