אני
אם מישהי קוראת... תגיבו P:
ה השעה:22:36 אבל הייתי צריך לצאת אז עכשיו אני ממשיך ב16:38 P: תמונה שלכם: תמונה? שלחו בקשה למסנג'ר ותקבלו מצלמה P: אין לי תמונה... שם: אלפר אינקור גיל: 14 מזל: בעעעעע (טלה) תאריך לידה: 7.4.1991 מסטיק: טעים מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אחיה, אני מקווה... מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא יודע... היו הרבה... מה היית משנה בעצמך? הרבה.... באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? אין כאלה... אני מצטט מפעם לפעם P: מה עושה לך טוב? חחחחחח לא עונה, תשמתשו בזה כנגדי P: מה מעצבן אותך? אנשים מעצבנים, מניאקים, ערסים, פקאצות, גזענים (ממש אבל! לא בקטנה כאלה...), אממ וכיוצא בזה P: מה תמיד צריך להיות בכיס? קונדום.... סתם בצחוק! לא יודע מה... איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? להיות גיטריסט ברמה של סלש+הנדריקס+סטיב ואי+ ואן הלן+ כל הגיטריסטים הכי טובים בעולם אי פעם! מה הפריט הכי יקר שיש לך? המשפחה מה נמצא אצלך תמיד במקרר? כלום.... מה היית לוקח לאי בודד? מטוס עם מיכל דלק מלא המלצה לסרט: אינסוף! אבל בין הדרמות הכי טובות שראיתי (שעליהן אני תמיד ממליץ!) מיסטיק ריבר, 8 מייל, קוראים לי סם ושכחתי את השאר... תוכנית טלוויזיה? WWE, איש משפחה, קצרים, ארץ נהדרת, מי רוצה להיות יהודי... תכניות פריים טיים 22 בקיצור... מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? אוווווו.... אני מדלג על זה איך את/ה מתגבר על באסה? מנגן, מדבר עם חברים, עושה משהו כיפי. איפה היית רוצה לבקר בעולם? אמסטרדם, די ברור למה נראה לי... מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לעקוף בכביש ולשנוא ערבים לצערי... עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? סאמר המנהלת של לינקין פארק... איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ, חופש! איזה חג אהוב עליך? עם החופש הכי ארוך.... ופורים האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: לא.... האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לפעמים... חיית מחמד: חתול, חתול, ועוד חתולים שהלכו למצוא נקבות... כמה אחים יש לך? 2 חיות (אחיות) מאמינ/ה באהבה וירטואלית? אמממ.... כן.... הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן, כמה אנשים.... נפגשת איתו/ איתה? כן, הרבה אנשים... מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן פעם, כבר לא מהי אהבה בשבילך? מושג מסובך, אבל דבר יפה מאוד את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? אמממ.... בעצות, לעזור לאחרים עם ענייני אהבה שלהם והערכה עצמית כן... כשזה מגיע אליי קצת פחות.... הרבה פחות... מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? להיות חופשי, בלי לחץ.. אבל בזמן האחרון אני נורא לחוץ בלי שום סיבה... רצינית של ממש לפחות... מה את/ה אוהב/ת לעשות? לנגן, לראות TV, לשחק ולדבר מקומות בילוי מועדפים: החדר שלי ובמחשב P: אני לא אוהב לצאת כל כך... את/ה אוהב/ת להיות בבית? כרגע אמרתי שכן חחח כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן, אז תפסיקו להציע לי נישואים!!! את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? אני לא פדופיל! אבל כן P: אוהב ילדים קטנים וחמודים כאלה P: את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? באמצע, נוטה לכיוון ותרן... אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא, אני אקבל אותך כמו שאת, גם ככה אין מה לשנות בך.... את/ה בחור/ה קנאי/ת? מידי פעם הקנאה תוקפת.... אבל אני שובר לה ת'צורה מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: people equal shit (אנשים שווים חרא למי שלא מבין... זה משיר של סליפנוט)... כן, לא... אני משתמש בזה הרבה P: האם את/ה מאמינ/ה בה´? כשבא לי, אבל יש לי אינסוף תיאוריות לקיום וליישות עליונה, אני רוצה הוכחות ממשיות שיועלו מולי ואז אני אאמין! כמו שאומרים "אדם ברא בצלמו את ה'", ואם תחשבו על זה, זה נכון! החיים טובים לדעתך: כן, חוץ מתחושות לחץ ומצבים לא נעימים מידי פעם בחיים, אבל מתגברים... לבוש: מה שמוצאים בארון... איפור: סליחה? מאכל אהוב: הרבה דברים... שתייה אהובה: מים בין הכי אהובים להקה אהובה: גם לזה יש אינסוף תשובות... סרט אהוב: גם לזה אינסוף! גלידה: טעימה עיר בעולם: זכרון יעקב ( P: ) ואמסטרדם... חחח ארץ: ישראל P: ברגעים אלו לובש/ת: חולצה תכלת, מכנסי קורדרוי, לא מגלה לכן יותר
חושב/ת על: זה שאני צריך לצאת עוד מעט, ומתי ייגמר השאלון הזה... מתגעגע/ת ל: סבא וסבתא ז"ל, החופש הגדול הדבר האחרון ש... קניתי: אין לי מושג... זה היה לפני הרבה זמן חחח עשיתי: מבחן בפיזיקה, שעברתי די טוב!!! קראתי: Little women לבוק ריפוקט באנגלית ובאמצע תרנגול כפרות לספרות... האחרון ש... שישן איתך: לא יודע, גם לפני הרבה זמן שחיבק אותך: אבא לפני שטס לתאילנד... שאמר לך שהוא אוהב אותך: לא יודע אם התכוונה או לא... ולא אומר P: ששבר לך את הלב: עזבו.... בכית עליו: אני לא זוכר מתי בכיתי פעם אחרונה... צחקת עליו: גם לא זוכר... יש לי זיכרון גרוע!!! הצחיק אותך: בכיתה מישהו אמר משהו, לא זוכר מה אבל נקרעתי שימח אותך: הרבה דברים... העליב אותך: אני לא שקרן
אבל יערה, שוב סליחה... פגע בך: לא יודע עיצבן אותך: כנ"ל התגעגעת אליו: מחשב נורמאלי שדיברת איתו בטלפון: סאמר (מנהלת פורום לינקין פארק) שרצית לראות ולא יצא לך: סאמר..... המקום האחרון שביקרת בו: חו"ל? ספרד... החופשה האחרונה שהייתה לך: ספרד P: אחלה של מקום!!! סוף סוף סיימתי! אחזור יותר מאוחר P: