שאלון שבועי

נממ

מה השעה: 17:11 תמונה שלכם: נו, חייבים?
הו וול. אני במרכז (חולצה של סונטה שנגנבה מניר.) עם שתי הנשים היפות שלי נדיר (שגנבה לי את השרשרת
) ואביה
שם: נועה. גיל: עוד חודש וקצת 16. :] מזל: דגים. תאריך לידה: 22.2 מסטיק: הא? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: יש מצב שפסיכולוגית.. לא יודעת. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא יודעת. :S מה היית משנה בעצמך? הו, הרבה:S:S בעיקר חיצוני אבל גם באופי. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "אונס" אנשים כבר חושבים שאני טיפוס חרמני.
מה עושה לך טוב? חיבוקים.
מה מעצבן אותך? כשאדישים אליי. מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה או נגינה. :] מה הפריט הכי יקר שיש לך? בארון או בכלל? בארון אני חושבת שהדמוי מחוך שלי. בכלל המחשב או הטלוויזיה. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? קוטג'
מה היית לוקח לאי בודד? מישהו שישעשע אותי.. ג'ים? המלצה לסרט: ראיון עם הערפד
תוכנית טלוויזיה? משחק מכור. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? הו היו הרבה משפטים שגמרו לי להינמס. אני לא יודעת איזה הכי. איך את/ה מתגבר על באסה? שומעת מוזיקה. איפה היית רוצה לבקר בעולם? פינלנד. אופקורס
מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? פלאפל נחשב?
עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? ג'ים
או עם וילה אם זאת אפשרות.
איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב. :] איזה חג אהוב עליך? פורים. האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: תגדירו את המילה פשע *חיוך תמים* האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא ממש, אלא אם כן הם יודעים שזה בצחוק או אם הם מאוד עיצבנו אותי. חיית מחמד: נופ. כמה אחים יש לך? 1. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? אהא. :] הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? ברור. נפגשת איתו/ איתה? יאפ. :] מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא בטוחה. מהי אהבה בשבילך? כשאתה מרגיש שאתה מוכן למות בשביל מישהו שאתה אוהב אותו. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? יאפ, אני חושבת. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לשמוע מוזיקה טובה או שיחה טובה כזאת עם אנשים שאני אוהבת. מה את/ה אוהב/ת לעשות? לשמוע מוזיקה.
מקומות בילוי מועדפים: דיזינגוף, עזריאלי, מועדוני גות'. את/ה אוהב/ת להיות בבית? יאפ. :] כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כמובן. את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? תלוי. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. את/ה בחור/ה קנאי/ת? תלוי במי ובסיטואציה. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "נממ", "פינלנד", "הזוי" האם את/ה מאמינ/ה בה´? נופ. החיים טובים לדעתך: ממש לא. לבוש: קזואלי עם נגיעות של כל מיני סגנונות אלטרנטיביים.
(גות', גותיק לוליטה, אופנת רחוב יפני לעיתים רחוקות, רוק, גראנג') איפור: עיפרון שחור. מאכל אהוב: גלידה, שוקולד. :] שתייה אהובה: קפה של טסטרצויס. להקה אהובה: סונטה ארקטיקה. סרט אהוב: ראיון עם הערפד. גלידה: ריבת חלב. עיר בעולם: הלסינקי.
ארץ: פינלנד דה
ברגעים אלו לובש/ת: סוטים.
חושב/ת על: *** מתגעגע/ת ל: ג'ים. הדבר האחרון ש... קניתי: מממ חולצה גותית כזאת ברנואר, עם תחרה ושרוולי מלאך. עשיתי: ממ עניתי על השאלון הזה? קראתי: דה ומפייר לסטט. האחרון ש... שישן איתך: עידן שחיבק אותך: מיכל שאמר לך שהוא אוהב אותך: אביב ששבר לך את הלב: *** בכית עליו: *** צחקת עליו: מממ רעות, בערך. הצחיק אותך: מיכל. שימח אותך: מיכל. העליב אותך: *** פגע בך: *** עיצבן אותך: מיכל.
התגעגעת אליו: ג'ים. שדיברת איתו בטלפון: אליק. שרצית לראות ולא יצא לך: ג'ים. המקום האחרון שביקרת בו: ביצפר. החופשה האחרונה שהייתה לך: טיול שנתי נחשב?

יש לך נטייה לרצות את ג'ים מישומה

סתם זה היה צפוי ואת רוצה להיות בפינלנד
לא ידעתי

milkshakit

New member
עוד אחת שרוצה להיות בפינלנד!

חתיכת הפתעה יש לנו כאן! זה נדיר מאוד בפורום הזה

Elpar

New member
יווווווווווווו

די כמה בנות יפות יש כאן?!?!?!?!?!??!

למעלה