שאלון שבועי

../images/Emo103.gifשאלון שבועי../images/Emo103.gif

השאלון הועתק מפורום "סקרים ושאלונים"
שם: גיל: ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? מאמין באלוקים? מה הספר האחרון שקראת? כמה עמודים יש בו? קראת הארי פוטר? יש לך שרשרת? הלכת לראות את הפסטיגל? ושיר נולד? מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה? אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון? אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים? יש לך חבר ערבי? יש לך חבר נוצרי? יש לך חברים בכלל? מה הצבע-עיניים שלך? אוהב אותם? מה הצבע-שער שלך? אוהב אותו? מה הצבע של הנעליים שלך? אוהב אותם? איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? היית חי בזמן מלחמת המפרץ? מה אתה זוכר ממנה? מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע? ומת בתאונת דרכים? ביום כיפור האחרון- איפה היית? יש לך בלוג? וקומונה? (אפשר להוסיף קישור...) כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..)? מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? באיזה צבע המקלדת שלך? באיזה צבע המצעים שלך? מה הפרי האחרון שאכלת? היה טעים? אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא? היא עוד חיה? אתה נוסע בטרמפים? יש לך חיית מחמד? איזה? יש לך חולצה בצבע אפור? כמה דיסקים יש לך? איזה מהם אתה שומע הכי הרבה? מה השם האהוב עליך לבן? ולבת? זה או זה:
או
?
או
?
או
?
או
?
או
?
או
?
או
?
או
? הלב שלך הוא
או
?
או
?
או
?
או
?
או
?
או
?
או
?
או
?
או
?
או
? *אני (ענבל): הם שיגעו אותי עם הסמיילים האלה
* אסוציאציות- מה המילה הראשונה שעולה לכם כשאם שומעים את המילים הבאות: תותים- עמיר בניון- חתולה- קצפת- פלאפון- גלידה- קיא- בית- נדנדה- כתר- תנ"ך- M16-

../images/Emo210.gifעונה:

שם: ענבל גיל: 12 ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? מאליק
מאמין באלוקים? הממ לא יודעת O.O מה הספר האחרון שקראת? Interview with the vampire
כמה עמודים יש בו? *בודקת* 342
קראת הארי פוטר? לא
יש לך שרשרת? איזה? הלכת לראות את הפסטיגל? XDDDDDDDDDDDD לא (!!!!) ושיר נולד?
לא מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה? הממ לא זוכרת (אני לא רואה הרבה TV) אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון? חחחחחח לא נראה לי אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים? XDDD מה אתם רוצים ממני? יש לך חבר ערבי? הממ לא יש לך חבר נוצרי? הממ לא יודעת XDD יש לך חברים בכלל? כן מה הצבע-עיניים שלך? חום בהיר אוהב אותם? לא ממש >< מה הצבע-שער שלך? ג'ינג'י אוהב אותו? לא מה הצבע של הנעליים שלך? שחור אוהב אותם? *מתחילה להתעצבן* איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? אני לא יודעת היית חי בזמן מלחמת המפרץ? הממ לא מה אתה זוכר ממנה? חחחח מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע? לא ומת בתאונת דרכים? חחחח תפסיקו ביום כיפור האחרון- איפה היית? הממ בבית יש לך בלוג? נטשתי אותו ממזמן וקומונה? כן - להקות פיניות - כנסו בהמוניכם
(אפשר להוסיף קישור...) יש לי בחתימה :) כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..)? הממ 3 ימים XDDD מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? אטריות עם רוטב מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? O.O באיזה צבע המקלדת שלך? לבן באיזה צבע המצעים שלך? גם לבן מה הפרי האחרון שאכלת? לא זוכרת היה טעים? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? XDDDDD *נקרעת מצחוק* איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא? חחחחחחחחחחחחחח לא עניינכם היא עוד חיה? כן XDDDD אתה נוסע בטרמפים? לא יש לך חיית מחמד? כן :) איזה? 4 כלבים מתוקים
יש לך חולצה בצבע אפור? כן כמה דיסקים יש לך? הרבה
איזה מהם אתה שומע הכי הרבה? של גאנס 'נ' רוזז מה השם האהוב עליך לבן? ווילה
ולבת? קייסה
זה או זה: אין לי כוח לעשות ת'סמיילים! תבינו לבד XDDDD או ? בנים
או ? גלידה או ? שוקולד או ? שוקו או ? פיצה או ? תות או ? הממ שניהם מגעילים או ? כלבים
הלב שלך הוא או ? הממ שניהם XDD או ? אף אחד. אני שונאת ספורט או ? העולם....פינלנד
או ? אף אחד
או ? ספר. TV SUCKS או ?הממ לא יודעת. הערבים נגדי אז אני מניחה שהחרדים הם פסדר או ? קר
או ? פלאפון או ? ירח
או ? הממ מנורה אסוציאציות- מה המילה הראשונה שעולה לכם כשאם שומעים את המילים הבאות: תותים- קשת
עמיר בניון- ערסים חתולה- קייסה
קצפת- סקס *ראש כחול* פלאפון- אליק גלידה- לשון *ממשיכה עם הראש הכחול* קיא- איכסה בית- הלסינקי
נדנדה- גן שעשועים כתר- זהב תנ"ך- המורה לתנ"ך
M16- חחחח WTF? סמיילים מעצבנים ><

danduuu

New member
יאא רעיון עם הערפד../images/Emo99.gif

אני גם רוצה לקרוא את זה !! לא ראיתי את הסרט עדיין אבל שמעתי שזה סרט ממש טוב למרות שהאמת אם יש ספר אני מעדיפה ספר על פני סרט

danduuu

New member
כרגע הבנתי שאני תופסת את תפקיד

קשת מבחינת חפירות חחח אוי אני מתגעגעת אליה

JosT Me

New member
עונה..

שם:נופר גיל:15 ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? אוממ.. לא זוכרת.. מאמין באלוקים?לפעמים.. מה הספר האחרון שקראת? אומממ... הוא היה משעמם ואני לא זוכרת איך קוראים לו.. חח.. ><.. כמה עמודים יש בו? לא זוכרת.. קראת הארי פוטר?לא יש לך שרשרת?כה..
הלכת לראות את הפסטיגל?לא ושיר נולד?לא מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה?השמיניה.. אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון?לא אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים?לא יש לך חבר ערבי?לא יש לך חבר נוצרי?כה יש לך חברים בכלל?בטח.. מה הצבע-עיניים שלך? חום אוהב אותם?כה.. מה הצבע-שער שלך?שחור אוהב אותו?כה מה הצבע של הנעליים שלך?שחור כחול ורוד.. ועוד כל מיני.. אוהב אותם?בטח.. [אולסטאר]
איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? שמוליק.. ><.. היית חי בזמן מלחמת המפרץ?לא מה אתה זוכר ממנה?לא הייתי.. מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע?לא ומת בתאונת דרכים?לא ביום כיפור האחרון- איפה היית? טיילתי עם חברות יש לך בלוג?כה http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=111918 וקומונה?לא (אפשר להוסיף קישור...) כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..)? שלושה ימים.. מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? לא אוכלת בערב.. מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? תות באיזה צבע המקלדת שלך?לבן [לפחות אמור להיות חח] באיזה צבע המצעים שלך?אדום ולבן מה הפרי האחרון שאכלת? קלמנטינה היה טעים?כה אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד?לא איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא? שרה היא עוד חיה?כה אתה נוסע בטרמפים?לא יש לך חיית מחמד?כה איזה?כלבה.. ,האני יש לך חולצה בצבע אפור?כה כמה דיסקים יש לך? אין לי הכל מהקאזה חח... איזה מהם אתה שומע הכי הרבה?אין דיסקים.. מה השם האהוב עליך לבן?מייק ולבת? מיקה זה או זה: [דמיינו שיש ת'סמיילים] או ?בנים או ?גלידה או ?שוקולד או ?קפה או ?פיצה או ?תות או ? בשלול.. ><.. או ?כלב הלב שלך הוא או ? שלם או ?כדורסל או ?העולם.. או ?טלויזיה או ?דוסים או ?קר או ?פאלפון.. או ?לילה או ?אש.. דבר סקסי ונסגד אסוציאציות- מה המילה הראשונה שעולה לכם כשאם שומעים את המילים הבאות: תותים- יאמי.. עמיר בניון-מי זה? חתולה-איו קצפת-איו פלאפון-חשבון גדול גלידה-יאמי... קיא-איווו. בית-חם ונעים נדנדה-ילדות.. כתר-סרטים תנ"ך-אהובה.. [המורה לתנ"ך.. בעעע..] M16-מגניב..

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif שלי../images/Emo9.gif

שם: ענבלירון גיל: 16 וחצי ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? מאיפה לי? מאמין באלוקים? לא מה הספר האחרון שקראת? "כמה טוב להיות פרח קיר" כמה עמודים יש בו? לא זוכרת.. אממ 200 בערך[?] קראת הארי פוטר? דה יש לך שרשרת? כן
הלכת לראות את הפסטיגל? איו לא ושיר נולד? איו לא מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה? MTV אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון? כן אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים? הממ לא יש לך חבר ערבי? כן יש לך חבר נוצרי? כן יש לך חברים בכלל? לא
מה הצבע-עיניים שלך? חום מגניב כזה
אוהב אותם? ת'אמת שכן
מה הצבע-שער שלך? שחור עם פסים אדומים, כרגע. אוהב אותו? יאפ מה הצבע של הנעליים שלך? איזה מהן?
אוהב אותם? דה איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? רותי סמרטוטי, פינקי ואממ לא זוכרת עוד היית חי בזמן מלחמת המפרץ? כן. אבל הייתי בשוויץ
מה אתה זוכר ממנה? הגעתי לכמה ימים האחרונים של המלחמה, ואני זוכרת שהכניסו אותי לדבר השקוף הזה ששמים בו תינוקות. ואני זוכרת שממש אהבתי והתלהבתי מזה
מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע? כן
ומת בתאונת דרכים? לא ביום כיפור האחרון- איפה היית? בכל ירושלים יש לך בלוג? כן וקומונה? כן [7921, 6599] (אפשר להוסיף קישור...) כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..)? שבועיים או שלושה מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? לא זוכרת :$ מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? איף באיזה צבע המקלדת שלך? אפור-בז'+כחול באיזה צבע המצעים שלך? צבעוניים מה הפרי האחרון שאכלת? המ. קיווי היה טעים? יאפ אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? כן איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא? הנלורה [שוויצרית חבר'ה, לכן השם] היא עוד חיה? כן אתה נוסע בטרמפים? לא! יש לך חיית מחמד? יאפ איזה? שתי חתולות יש לך חולצה בצבע אפור? כן כמה דיסקים יש לך? הרבה. 80 בערך איזה מהם אתה שומע הכי הרבה? כל אלה של HIM
מה השם האהוב עליך לבן? נדב/גיא ולבת? קשת/תהילה זה או זה:
או
?
או
?
[עדיף וניל עם עוגיות
]
או
?
!
או
?
|מכורה|
או
?
. אבל זה לא פייר, אני לא אוכלת בשר.
או
?
או
?
["שלום אחווה ואהבה" עזבו בדיחה פרטית]
או
?
הלב שלך הוא
או
?
או
?
או
?
או
?
[הרבה יותר חמוד]
או
?
|תולעתספרים|
או
? מסרבת לענות על השאלה הגזענית הזאת
או
?
או
? עדיף בלי שניהם
או
?
או
?
אסוציאציות- מה המילה הראשונה שעולה לכם כשאם שומעים את המילים הבאות: תותים- קצפת עמיר בניון- "אני בתוך בועהההההההה" חתולה- פסיכית קצפת- תותים פלאפון- SMS גלידה- קר קיא- בחילה בית- אי יציבות נדנדה- כיף כתר- אסתר המלכה
תנ"ך- |פיהוק| M16-

../images/Emo210.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"אני בתוך בועהההההההה" חחחחחחחחחחחחחחחחח

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif "אני חכם

אני גיבור כ"כ גדול... אני בתוך בועהההההההההההההה... וידעתי היא תתפוצץ לי בדרך" מרגש

Tashkin

New member
Me 2

שם:נטלי גיל:16 וחצי ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך?זה לא שומר כאלה הודעות ישנות.. חחחחח ידיד שלי מאמין באלוקים?אממממ מאמינה שיש משו מה הספר האחרון שקראת?"קורס טארוט שלם" ו חוברת בפסיכומטרי.. חחח כמה עמודים יש בו?445 קראת הארי פוטר?ניסיתי ויתרתי יש לך שרשרת?כה ארטגרם =) הלכת לראות את הפסטיגל?כהחחחח ושיר נולד?לא מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה?ארתור אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון?לא אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים?לא יש לך חבר ערבי?לא יש לך חבר נוצרי?כה יש לך חברים בכלל?חחחח לא!! סתם.. בטח שכה מה הצבע-עיניים שלך?ירוק צהוב חום לפי מצבי רוח אוהב אותם? מאוד מה הצבע-שער שלך?אממ הוא מיתחלף... נוכחי חום כהה אוהב אותו?כה מה הצבע של הנעליים שלך?שחור אוהב אותם?כה איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן?לא זוכרת.. אני לא בטוחה שניקשרתי כולכך לחפצים... היית חי בזמן מלחמת המפרץ?באיזה שנה זה? מה אתה זוכר ממנה? מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע?למזלי לא... ומת בתאונת דרכים?:( כה.... ביום כיפור האחרון- איפה היית?בחוץ צמתי יש לך בלוג?כה www.israblog.co.il\148507 <ירסומת ניסתרת>. חחחח יש HIM ברקע וקומונה?לא... (אפשר להוסיף קישור...) כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..)?3 ימים מה אכלת לארוחת ערב האחרונה?בשר אזשהו מה המילה הראשונה שעולה לך בראש?ראש באיזה צבע המקלדת שלך?לבן מלוכלך באיזה צבע המצעים שלך?כחול מה הפרי האחרון שאכלת?יוגורט היה טעים?כה אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד?לא איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא?גנה היא עוד חיה?כה אתה נוסע בטרמפים?לקחתי 3 פעמים ומאז לא יש לך חיית מחמד?כה איזה?דג יש לך חולצה בצבע אפור?כה כמה דיסקים יש לך?איזה 40 איזה מהם אתה שומע הכי הרבה?לא מקשיבה לדיסקים... מה השם האהוב עליך לבן?שחר ולבת?מאי זה או זה: נשים גלידה שוקולד קפה פיצה תות צפרדע כלב אממ באמצע שם... כדורגל כול העולם כולל ישראל =) חייזר טלויזיה אפחד קור פלא ירח נר אסוציאציות- מה המילה הראשונה שעולה לכם כשאם שומעים את המילים הבאות: תותים-יאמ עמיר בניון-מי זה? חתולה-לישחוט קצפת-אורירית פלאפון-הודעות גלידה-תות קיא-אלכוהול בית-חם נדנדה-חברים כתר-וילה =) תנ"ך-85! M16- R3 חחחחחח

Tashkin

New member
אכן שולט =)

אני כבר שנה וחצי קוראת בקלפים בערך.. חחח

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif מגניב../images/Emo9.gif

אני קוראת כבר חמש שנים בערך. זה ממש מעניין וכיף כל הנושא הזה.

Lost Lullaby

New member
dancin

שם: ליבי גיל: 16.5 ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? אנערף מאמין באלוקים? לא בטוחה בקשר לזה. מה הספר האחרון שקראת? THE DEAD ZONE של סטיבן קינג, קוראת כרגע כמה עמודים יש בו? 400 קראת הארי פוטר? שיעמם אותי למוות
יש לך שרשרת? אפילו כמה[??]
הלכת לראות את הפסטיגל? לא ושיר נולד? לא מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה? לא רואה טלויזיה, לא יודעת. D: אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון? לא אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים? לא יש לך חבר ערבי? לא יש לך חבר נוצרי? כן יש לך חברים בכלל? פה ושם :) מה הצבע-עיניים שלך? ירוק אוהב אותם? כע מה הצבע-שער שלך? חום כהה[?] אוהב אותו? כע מה הצבע של הנעליים שלך? הא אוהב אותם? איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? היית חי בזמן מלחמת המפרץ? כן מה אתה זוכר ממנה? כלום, הייתי בת שנה-שנתיים מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע? חס וחלילה
, איזו מן שאלה זו
ומת בתאונת דרכים?
ביום כיפור האחרון- איפה היית? במחשב יש לך בלוג? כן וקומונה? הייתה, הפכה לפורום הזה
(אפשר להוסיף קישור...) כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..)? כמה ימים אני מניחה מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? לוידעת, טוסט? מה המילה הראשונה שעולה לך בראש?מים באיזה צבע המקלדת שלך? שחור
באיזה צבע המצעים שלך? כחול מה הפרי האחרון שאכלת? היה טעים? אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? לא איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא?
היא עוד חיה? די עם השאלות חסרות הטאקט האלו :| אתה נוסע בטרמפים? לא יש לך חיית מחמד? כן איזה? 2 חתולים יש לך חולצה בצבע אפור? לוידעת כמה דיסקים יש לך? איזה מהם אתה שומע הכי הרבה? מה השם האהוב עליך לבן? ולבת? אין לי כוח יותר

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gif whatever

שם: שני. גיל:15.5 עוד מעט. ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? בטח מאחותי.
מאמין באלוקים? לא. מה הספר האחרון שקראת? חחחחחחחח כמה עמודים יש בו? ^ קראת הארי פוטר? כה P: יש לך שרשרת? וול, דע. הלכת לראות את הפסטיגל? לא השנה. ושיר נולד? איכ, לא. מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה? *שניסנילית* אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון? לא
. אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים? לא. יש לך חבר ערבי? לא שידוע לי
. יש לך חבר נוצרי? ^ יש לך חברים בכלל? לא
. מה הצבע-עיניים שלך? חומוזר. אוהב אותם? נגיד... מה הצבע-שער שלך? חום קקה-בהיר. אוהב אותו? נגיד... מה הצבע של הנעליים שלך? שקופות. אוהב אותם? לייק דה כזה! איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? כשהייתי קטנה?!
... המ.. מורן, ליבי ועכשיו דובי-דוב.
היית חי בזמן מלחמת המפרץ? יאפ. מה אתה זוכר ממנה? שהיייתי בדבר הזה של התינוקות D: מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע? כן :\ ומת בתאונת דרכים? כן.. ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית
. יש לך בלוג? קישור בחתימה
. וקומונה? כן, אבל היא מתה
. כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..)? לא יודעת. מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? טוסט ^^ מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? חום
. באיזה צבע המקלדת שלך? שחור שקסי כזה
. באיזה צבע המצעים שלך? לבנים עם פרחים צבעוניים.
מה הפרי האחרון שאכלת? עגבניה D: היה טעים? האמת שלא... אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? חיובי.
איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא? :-\ היא עוד חיה? :\ אתה נוסע בטרמפים? מה פתאום. יש לך חיית מחמד? לא לי, לאבא שלי.
איזה? דגים
. יש לך חולצה בצבע אפור? כה
. כמה דיסקים יש לך? 33 :$ איזה מהם אתה שומע הכי הרבה? של בון ג'ובי/בלו/HIM. מה השם האהוב עליך לבן? הממ.. רן/תומר/טום ולבת? ענבל/נועה/ג'ני/שי זה או זה: לא יודעת.
(
) אף אחד מהם.
(
)
|טיוי| אין תשובה-
אסוציאציות- מה המילה הראשונה שעולה לכם כשאם שומעים את המילים הבאות: תותים- קצפת. עמיר בניון- כדורגל. חתולה- שחור. קצפת- ארון. פלאפון- גלידה- קור.
קיא- אוטובוס. בית- גינה. נדנדה- חצר. כתר- מלך/ה. תנ"ך- ברכה
. M16- אע?

Elpar

New member
שאלון רביעי היום שלי!

חחח שם: אסף גיל: 14 ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? קודם שיהיה אחד מאמין באלוקים? עד שאין הוכחות מדעיות שהוא קיים, לא מה הספר האחרון שקראת? תרנגול כפרות כבר כמה חודשים ולא סיימתי חחח כמה עמודים יש בו? 200 ומשהו P: קראת הארי פוטר? אלא מה יש לך שרשרת? לא הלכת לראות את הפסטיגל? אין מספיק עירום ושיר נולד? כנ"ל מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה? WWE בחדר כושר אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון? איפה? אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים? לא יש לך חבר ערבי? לא יש לך חבר נוצרי? כן, כמה יש לך חברים בכלל? כן חחחח מה הצבע-עיניים שלך? חום אוהב אותם? הם בסדר... מה הצבע-שער שלך? שחור אוהב אותו? הוא בסדר גם, אבל הייתי מעדיף שיער חלק ארוך... מה הצבע של הנעליים שלך? לבן ועוד משהו, והשניות חום אוהב אותם? כן איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? לא נראה לי שהיה דובי :/ היית חי בזמן מלחמת המפרץ? נולדתי באותה שנה מה אתה זוכר ממנה? כלום? מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע? לא ומת בתאונת דרכים? חס וחסה ביום כיפור האחרון- איפה היית? מתי זה היה? בטח בבית יש לך בלוג? יכול להיות :S אבל בטח לא הייתי שם מלא זמן וקומונה? כן (אפשר להוסיף קישור...) לא תוכלו להיכנס חחח כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..)? לא זוכר, הרבה מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? איזה מאכל רוסי כנראה... מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? ראש (בגללכם) באיזה צבע המקלדת שלך? לבן באיזה צבע המצעים שלך? מצעים של פאוור ריינג'רס! נו באמת... אין לי כח לבדוק בחדר עכשיו מה הפרי האחרון שאכלת? תפוח היה טעים? מאוד אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? כן איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא? אסתר היא עוד חיה? היא כאן בבית חחח, והיא תחיה עוד הרבה זמן תודה לאל :) אתה נוסע בטרמפים? לא, אני לא צריך כל כך... יש לך חיית מחמד? היו איזה? חתולים יש לך חולצה בצבע אפור? של בי"ס כמה דיסקים יש לך? קנוי לא צרוב? 1, ENCORE של אמינם איזה מהם אתה שומע הכי הרבה? לא אותו... מה השם האהוב עליך לבן? אסף ולבת? יש הרבה... זה או זה: או ? בת או ? עוגה עם גלידה מעל או ? לא יודע מים או ? שוקו או ? המבורגר או ? תות או ? שלשול חחח או ? חתול הלב שלך הוא או ? שלם או ? טניס או ? ישראל או ? ביגפוט או ? מחשב או ? הודי או ? כוס עם חוט או ? ליקוי חמה או ? פנס *אני (ענבל): הם שיגעו אותי עם הסמיילים האלה* אסוציאציות- מה המילה הראשונה שעולה לכם כשאם שומעים את המילים הבאות: תותים- אדום עמיר בניון- עמיר חתולה- יאמי קצפת- יאמי פלאפון- הלו גלידה- לבן קיא- ירוק :/ בית- חם נדנדה- טוב (לשבירת איברים בגוף) כתר- זהב (ויפה) תנ"ך- ספר M16- רוצהההה

danduuu

New member
עונה../images/Emo13.gif

שם: דנה גיל: במרץ 17 ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? חחח מאיפה אני זוכרת מאמין באלוקים? כן..זה הדבר שאני הכי מאמינה בו מה הספר האחרון שקראת?אממ אני כרגע קוראת ספר באנגלית ..חחעחע הוא גותי כמה עמודים יש בו?400 בערך קראת הארי פוטר?כן עד הרביעי ואז התחלתי להשתעמם יש לך שרשרת? יס..של מגן דוד אבל אני רוצה הארטגרם! הלכת לראות את הפסטיגל?מממ לא ושיר נולד?יס:) מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה?רדיו 04 אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון?ממ לא אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים?אממ לא יש לך חבר ערבי? נייט יש לך חבר נוצרי? נו יש לך חברים בכלל? מממ אכן כן מה הצבע-עיניים שלך? חום-שחור אוהב אותם? לא ממש מה הצבע-שער שלך?חום כהה אוהב אותו? אמממ בערך..אבל אני אולי צובעת לאדום
מה הצבע של הנעליים שלך? שאני לובשת עכשיו? לבן עם תכלת..ניו באלאנס אוהב אותם? אממ כן:) איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן?אנערף חח לא זוכרת היית חי בזמן מלחמת המפרץ?כן מה אתה זוכר ממנה? רק שהייתי בניילון הזה עם אחי ..הייתי בת שנתיים מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע?חס וחלילה ומת בתאונת דרכים? חס וחלילה טפו טפו טפו ביום כיפור האחרון- איפה היית?הסתובבתי בכל הקריה עד 6/7 בבוקר יש לך בלוג? מממ לא אני לא יודעת איך עושים וקומונה? (אפשר להוסיף קישור...) כן פתחתי אבל לא מצליח לי לשרשר הודעות אני צריכה עזרההה כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..)?מממ שבוע בערך משו כזה מה אכלת לארוחת ערב האחרונה?בינתיים מרק ואמא הזמינה פיצה יאמייי מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? רונה חח כי אני מדברת איתה באיזה צבע המקלדת שלך?כסף עם שחור באיזה צבע המצעים שלך?אממ לבנים עם לבבות:) מה הפרי האחרון שאכלת? בננה
היה טעים?כמובן אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד?מממ כן איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא? סופי היא עוד חיה? ברוך השם כן והיא עוד צעירה בת 63! אתה נוסע בטרמפים?לאלאלא יש לך חיית מחמד?לא
איזה? איןן בעע יש לך חולצה בצבע אפור?כן קפוצ'ון כמה דיסקים יש לך? הרבהה איזה מהם אתה שומע הכי הרבה?מיי כימיכל רומאנס,גרין דיי (אמריקן אידיוט),רזורבלייד רומאנס ודארק לייט מה השם האהוב עליך לבן? יש הרבה ולבת? אגם,נועה,מאיה זה או זה:
או |נקבה
נקבה|
או |גלידה
גלידה|
או |שוקולד
שוקולד|
או |קפה
שוקו| |המבורגר| או |פיצה
פיצה|
או
? שניהם יאממי זהו אין לי כוח לסמיילים אני כבר רושמת רגיל חח צפרדע או שבלול? בעע לא זה ולא זה חח למרות שאני אוהבת את שבי השבלול כלב או חתול?כלב הלב שלך הוא שבור או שלם?אממ לא שבור ולא שלם הוא סדוק חח כדורסל או כדורגל? כדורגל אבל אני לא יודעת לשחק חח ספר או טלוויזיה?אממ תלוי יהודי או ערבי(לא יודעת אם הבנתי נכון ת'סמיילים)?אממ יהודי טלפון או פלאפון?טלפון שמש או ירח?(או שמא לילה או יום?)אממ מעדיפה יום ושמש נורה או נר?ממ נר לאווירה יותר רומנטית/שאנטית אסוציאציות- מה המילה הראשונה שעולה לכם כשאם שומעים את המילים הבאות: תותים-קצפת עמיר בניון- סלסולים חתולה-מיאוו קצפת- יאמיי פלאפון-הלו? גלידה-פצפוצי שוקולד קיא-בעע בית-מיטה נדנדה- ממ כלום לא עולה לי כתר-מלך/מלכה תנ"ך- קדוש M16- פיו פיווו

למעלה