פונצית גירל האמיתית
New member
שלי
שם: נועה. גיל: עוד מעט 16. ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? לפני יומיים מחקתי את כולן.
כרגע אליק. מאמין באלוקים? נו וואי. מה הספר האחרון שקראת? קוראת במקביל את "חבורת הטבעת" (הספר הראשון של שר הטבעות) וinterview with the vampire כמה עמודים יש בו? 418 ו342. קראת הארי פוטר? כן ולא אהבתי. :X יש לך שרשרת? אהא. הלכת לראות את הפסטיגל? השנה? לא. ושיר נולד? פיכס. מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה? משחק מכור. אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון? לא. אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים? באופן אישי? לא. יש לך חבר ערבי? לא, אבל יש לנו אחד כזה בכיתה. יש לך חבר נוצרי? בערך. יש לך חברים בכלל? כן.
מה הצבע-עיניים שלך? חומות. אוהב אותם? ככה ככה. מה הצבע-שער שלך? חום כהה. אוהב אותו? ככה ככה. מה הצבע של הנעליים שלך? יש לי כמה זוגות.
אוהב אותם? את המגפים שלי כן
איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? היה לי את נבי הארנב ואת פנטה הכלבה (כי היא הייתה נורא דומה לכלבה בשם הזה שהכרתי
) היית חי בזמן מלחמת המפרץ? אהא. מה אתה זוכר ממנה? כלום, הייתי בת 2. מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע? לא. (תודה לאל הלא קיים) ומת בתאונת דרכים? לא. ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית. יש לך בלוג? לא. וקומונה? לא. (אפשר להוסיף קישור...) כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..)? שבוע אני חושבת. מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? בורקס|שמנה| מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? מוזיקה. באיזה צבע המקלדת שלך? כחולה-לבנה. באיזה צבע המצעים שלך? סגול וכחול. מה הפרי האחרון שאכלת? תפוז. היה טעים? אהא. אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? יאפ. איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא? חנה. היא עוד חיה? אהא אתה נוסע בטרמפים? לא. יש לך חיית מחמד? לא. איזה? - יש לך חולצה בצבע אפור? יאפ. כמה דיסקים יש לך? מקוריים? בערך 14. איזה מהם אתה שומע הכי הרבה? ממ אני חושבת שאקליפטיקה או את דארק רייד. מה השם האהוב עליך לבן? לא יודעת. ולבת? לילית
זה או זה: או ? אף אחד, בני אדם סאקס.
או ?
או ?
או ?
או ?
או ?
או ?
או ?
הלב שלך הוא או ? בין לבין. :X או ? אף אחד, *עצלנית* או ?
פינלנד
או ? |ציקלופ| יותר קשוח.
או ?
*גיקית* או ? לא יודעת. או ? לא יודעת. או ?
או ?
או ?
אסוציאציות- מה המילה הראשונה שעולה לכם כשאם שומעים את המילים הבאות: תותים- קצפת. עמיר בניון- כדורגל, פיכס. חתולה- שחורה וקשוחה. קצפת- תותים. פלאפון- סרטן. גלידה- יאממי. קיא- פיכס ירוק.
בית- גג. נדנדה- ילדותיות. כתר- מלכה. תנ"ך- משעמם. M16- כלום האמת היא.
שם: נועה. גיל: עוד מעט 16. ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? לפני יומיים מחקתי את כולן.