שאלון שבועי

שלי

שם: נועה. גיל: עוד מעט 16. ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? לפני יומיים מחקתי את כולן.
כרגע אליק. מאמין באלוקים? נו וואי. מה הספר האחרון שקראת? קוראת במקביל את "חבורת הטבעת" (הספר הראשון של שר הטבעות) וinterview with the vampire כמה עמודים יש בו? 418 ו342. קראת הארי פוטר? כן ולא אהבתי. :X יש לך שרשרת? אהא. הלכת לראות את הפסטיגל? השנה? לא. ושיר נולד? פיכס. מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה? משחק מכור. אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון? לא. אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים? באופן אישי? לא. יש לך חבר ערבי? לא, אבל יש לנו אחד כזה בכיתה. יש לך חבר נוצרי? בערך. יש לך חברים בכלל? כן.
מה הצבע-עיניים שלך? חומות. אוהב אותם? ככה ככה. מה הצבע-שער שלך? חום כהה. אוהב אותו? ככה ככה. מה הצבע של הנעליים שלך? יש לי כמה זוגות.
אוהב אותם? את המגפים שלי כן
איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? היה לי את נבי הארנב ואת פנטה הכלבה (כי היא הייתה נורא דומה לכלבה בשם הזה שהכרתי
) היית חי בזמן מלחמת המפרץ? אהא. מה אתה זוכר ממנה? כלום, הייתי בת 2. מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע? לא. (תודה לאל הלא קיים) ומת בתאונת דרכים? לא. ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית. יש לך בלוג? לא. וקומונה? לא. (אפשר להוסיף קישור...) כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..)? שבוע אני חושבת. מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? בורקס|שמנה| מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? מוזיקה. באיזה צבע המקלדת שלך? כחולה-לבנה. באיזה צבע המצעים שלך? סגול וכחול. מה הפרי האחרון שאכלת? תפוז. היה טעים? אהא. אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? יאפ. איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא? חנה. היא עוד חיה? אהא אתה נוסע בטרמפים? לא. יש לך חיית מחמד? לא. איזה? - יש לך חולצה בצבע אפור? יאפ. כמה דיסקים יש לך? מקוריים? בערך 14. איזה מהם אתה שומע הכי הרבה? ממ אני חושבת שאקליפטיקה או את דארק רייד. מה השם האהוב עליך לבן? לא יודעת. ולבת? לילית
זה או זה: או ? אף אחד, בני אדם סאקס.
או ?
או ?
או ?
או ?
או ?
או ?
או ?
הלב שלך הוא או ? בין לבין. :X או ? אף אחד, *עצלנית* או ?
פינלנד
או ? |ציקלופ| יותר קשוח.
או ?
*גיקית* או ? לא יודעת. או ? לא יודעת. או ?
או ?
או ?
אסוציאציות- מה המילה הראשונה שעולה לכם כשאם שומעים את המילים הבאות: תותים- קצפת. עמיר בניון- כדורגל, פיכס. חתולה- שחורה וקשוחה. קצפת- תותים. פלאפון- סרטן. גלידה- יאממי. קיא- פיכס ירוק.
בית- גג. נדנדה- ילדותיות. כתר- מלכה. תנ"ך- משעמם. M16- כלום האמת היא.

danduuu

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo14.gifואותי את לא אוהבת

../images/Emo210.gif מי אמר לך את זה?

אני יהרוג את הבן זונה הזה!:#W@#$#$^%&) אוהבת אותך מאוד

danduuu

New member
חחחחח כפרעלייך../images/Emo99.gif

את רואה יש לי יום הכי חרא בעולם ובכל זאת העלית לי חיוך על הפנים אין עלייך אוהבת אותךךךךך!!!

danduuu

New member
חחחחח כפרעלייך../images/Emo99.gif

את רואה יש לי יום הכי חרא בעולם ובכל זאת העלית לי חיוך על הפנים אין עלייך אוהבת אותךךךךך!!! ע-נ-ב-ל-י-ת ש-ל-י א-נ-י א-ו-ה-ב-ת א-ו-ת-ך נ-ס-י-כ-ה י-פ-ה!!!

ilona4ka

New member
../images/Emo221.gif שלי

ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? בפלאפון שיש לי כרגע של חברה שלי מאמין באלוקים? מאמינה במשהו שאחראי לזה שאנחנו פה, אם בא לכם נקרא לו אלוהים מה הספר האחרון שקראת? הארי פוטר כמה עמודים יש בו? לא זוכרת קראת הארי פוטר? חלקית יש לך שרשרת? כן הלכת לראות את הפסטיגל? בטח... כל שנה הולכת.. טוב, לא! ושיר נולד?גם לא מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה? לא זוכרת אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון? לא אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים? לא יש לך חבר ערבי? לא יש לך חבר נוצרי? כן יש לך חברים בכלל? לפי מיטב ידיעתי כן מה הצבע-עיניים שלך? ירוק אוהב אותם? כן :) מה הצבע-שער שלך? חום אוהב אותו? לא משו מה הצבע של הנעליים שלך? שחור אוהב אותם? לא ממש איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? מיקי היית חי בזמן מלחמת המפרץ? כן מה אתה זוכר ממנה? לא הייתי בארץ.... מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע? חס וגראס, לא ומת בתאונת דרכים? לאאא ביום כיפור האחרון- איפה היית? עם ידיד שלי יש לך בלוג? לא וקומונה? לא (אפשר להוסיף קישור...) כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..)? לא זוכרת 5 ימים בערך מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? זה היה אתמול... פסטה עם רוטב פטריות(שאני הכנתי) מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? רצח... (אוי, אני מפחידה את עצמי) באיזה צבע המקלדת שלך? רגיל כזה בז' באיזה צבע המצעים שלך? שחור לבן עם כפות רגליים של כלבים מה הפרי האחרון שאכלת? תפוח היה טעים? לא... אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? ממממ לא איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא? סוד שמור מאוד היא עוד חיה? כן אתה נוסע בטרמפים? לא יש לך חיית מחמד? כן איזה? חתולה יש לך חולצה בצבע אפור? כן... כמה דיסקים יש לך? לא יודעת איזה מהם אתה שומע הכי הרבה? אין לי הרבה אז אני שומעת רק אותם, אבל אני מתכוונת להרחיב את האוסף מה השם האהוב עליך לבן? לא חשבתי על זה ולבת? אין לי שמץ אסוציאציות- מה המילה הראשונה שעולה לכם כשאם שומעים את המילים הבאות: תותים- קצפת עמיר בניון- כדורגל? חתולה- ליסה שךי קצפת- תותים פלאפון- שיחה גלידה- טעים קיא- באסה בית- משפחה נדנדה- גן ילדים כתר- מלך תנ"ך- ספר M16- אין לי אסוציאציה לזה

Sim§ MaN

New member
../images/Emo189.gif

שם:ישעי. גיל:14 וחצי. ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? תמר. מאמין באלוקים? כן. מה הספר האחרון שקראת? דורך השחר. (סיפורי נרניה) כמה עמודים יש בו? מאיפה אני זוכר.
קראת הארי פוטר? כן, את כולם עד החמישי. יש לך שרשרת? לע, לבנים זה ערסי.
הלכת לראות את הפסטיגל? לא. ושיר נולד? לא. מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה? בובספוג. אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון? כה. אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים? לה. יש לך חבר ערבי? לה. יש לך חבר נוצרי? כה. יש לך חברים בכלל? המ, כה. מה הצבע-עיניים שלך? טוריקז. אוהב אותם? המ כה. מה הצבע-שער שלך? שטני. אוהב אותו? לא, אני רוצה שיער ארוך!
מה הצבע של הנעליים שלך? שחור. אוהב אותם? לעעע! אני רוצה אולסטאר.
איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? היה לי מיקי מאוס. היית חי בזמן מלחמת המפרץ? לע. מה אתה זוכר ממנה? לע. מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע? כן.
ומת בתאונת דרכים? לא. ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית. יש לך בלוג? כן. וקומונה? כן! ס"וס.
http://www.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges.asp?CommunaId=9161 כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית? 3 ימים. מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? חביתה עם אבקודו בלחם, מילקי וסלט.
מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? אוף. באיזה צבע המקלדת שלך? אפורה. באיזה צבע המצעים שלך? אדוםלבןשחור. מה הפרי האחרון שאכלת? בננה נראלי. היה טעים? כה. אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? כה. איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא? רחל, אני אוהפ אותה. ^^ היא עוד חיה? כן, ברוך ה'. D= אתה נוסע בטרמפים? כה אבל תלוי עם מי. יש לך חיית מחמד? כה. איזה? כלב. יש לך חולצה בצבע אפור? לא. כמה דיסקים יש לך?
איזה מהם אתה שומע הכי הרבה?
מה השם האהוב עליך לבן?
ולבת?
אסוציאציות- מה המילה הראשונה שעולה לכם כשאם שומעים את המילים הבאות: תותים- טעים עמיר בניון- מעצבן חתולה- פח זבל קצפת- עוגה פלאפון- שקסי גלידה- בא לי קיא- ירוק בית- בית
נדנדה- השיר הזה של נד-נד
כתר- מלכה תנ"ך- אלוהים M16- המ?

Plaztyk

New member
שבועי שכבר לאשבועי

שם: אייריס גיל: 14 ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? מריה מאמין באלוקים? לא מה הספר האחרון שקראת? קופסה שחורה של עמוס עוז כמה עמודים יש בו? 230 בכתב מיניאטורי קראת הארי פוטר?אהא יש לך שרשרת? איזה שרשרת? הלכת לראות את הפסטיגל? לא >< ושיר נולד? לא >< מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה? לא זוכרת אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון? לא אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים? לא יש לך חבר ערבי? לא יש לך חבר נוצרי? כן יש לך חברים בכלל? מסתבר מה הצבע-עיניים שלך?חום בהיר אוהב אותם? מסתדרת מה הצבע-שער שלך? חום אדום אוהב אותו? מסתדרת מה הצבע של הנעליים שלך? ברגע זה של הנעליי בית? ורוד. אוהב אותם? כן איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? לא קראתי לו בשם >< היית חי בזמן מלחמת המפרץ? נולדתי אחריה. באותה שנה אבל מה אתה זוכר ממנה? --- מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע? לא ומת בתאונת דרכים? לא ביום כיפור האחרון- איפה היית? לא זוכרת .. ישנתי ונהנתי מהאין רעש של מכוניות יש לך בלוג? כן וקומונה? לא כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..)? 8 ימים מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? פוטטוס במקדונלדס D: מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? אוינק באיזה צבע המקלדת שלך? אפור באיזה צבע המצעים שלך? כחול מה הפרי האחרון שאכלת? לימון היה טעים? כן אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? לא איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא? לילי היא עוד חיה? כן אתה נוסע בטרמפים? לא יש לך חיית מחמד? כן איזה? חתולה וכלב יש לך חולצה בצבע אפור? כן כמה דיסקים יש לך? הרבה איזה מהם אתה שומע הכי הרבה? של היהודים מה השם האהוב עליך לבן? ג'ק, ג'ון ולבת? אנה, מרטה, איימי, יוליה זה או זה:
הלב שלך הוא
אסוציאציות- מה המילה הראשונה שעולה לכם כשאם שומעים את המילים הבאות: תותים- בילי עמיר בניון- מה זה? חתולה- מיאו קצפת- יאמ פלאפון- איכס גלידה- מזרקת שוקולד קיא- וודקה בית- מיטה נדנדה- דבורי כתר- נסיך תנ"ך- נחמה M16- מה זה?

milkshakit

New member
שלי ../images/Emo189.gif

ושכחת לשים ת'לוגו
שם: קארין גיל: 18 ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? מחקתי הרבה.. הראשונה היא מאיזה מטומטם אחד שאני מעדיפה לשכוח. מאמין באלוקים? לא מה הספר האחרון שקראת? לא זוכרת כמה עמודים יש בו? +_+ קראת הארי פוטר? אף פעם יש לך שרשרת? לא רק אחת.. הלכת לראות את הפסטיגל? לא. ושיר נולד?
מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה? הסרט "פחד ראשוני". אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון? לא אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים? ממ נראה לי שסבתא רבא שלי יש לך חבר ערבי? לא :$ יש לך חבר נוצרי? נופ יש לך חברים בכלל?
מה הצבע-עיניים שלך? חום מגעיל ופשוט אוהב אותם? לא מה הצבע-שער שלך? חום אוהב אותו? כל כך לא
מה הצבע של הנעליים שלך? תלוי איזה.. נגיד ששחור אוהב אותם? לא איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? לא זוכרת
היית חי בזמן מלחמת המפרץ? לא נראה לי מה אתה זוכר ממנה? ... מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע? לא ומת בתאונת דרכים? לא ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית יש לך בלוג? בלוג נטוש
וקומונה?
(אפשר להוסיף קישור...) כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..)? ממ יומיים? מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? טוסט וסלט מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? וילה באיזה צבע המקלדת שלך? שחור כסוף באיזה צבע המצעים שלך? שחור לבן מה הפרי האחרון שאכלת? תפוח היה טעים? בסדר.. אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? לצערי הכרתי פעם
איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא? רחל היא עוד חיה? כן אתה נוסע בטרמפים? בחיים לא יש לך חיית מחמד? לא
איזה?
יש לך חולצה בצבע אפור? לא כמה דיסקים יש לך? צרובים - איזה 30 בערך, מקוריים - 6 איזה מהם אתה שומע הכי הרבה? המקוריים מה השם האהוב עליך לבן? מממ.. שרון נראה לי ולבת? בר זה או זה:
או
?
כי החיים שלהם קלים יותר..
או
?
או
?
או
?
או
?
או
?
או
?
או
?
הלב שלך הוא
או
?
או
?
או
?
או
?
או
?
או
? לא זה ולא זה
או
?
או
?
או
?
או
?
*אני (ענבל): הם שיגעו אותי עם הסמיילים האלה* - כנ"ל
אסוציאציות- מה המילה הראשונה שעולה לכם כשאם שומעים את המילים הבאות: תותים- קצפת עמיר בניון- ניצחת איתי הכל חתולה- מיאו קצפת- עוגה פלאפון- רינגטון גלידה- דובדבן קיא- איכס בית- חמימות נדנדה- להתנדנד כתר- מלך תנ"ך- פסוקים M16- אקדח

pureK

New member
../images/Emo199.gif

שם: קטי/קטיה/קטרי/קט גיל:21 ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? חברה שלי מאמין באלוקים? לא מה הספר האחרון שקראת? הגיבן מנוטר דאם כמה עמודים יש בו? 404 קראת הארי פוטר? לא, לא רוצה גם יש לך שרשרת? לא הלכת לראות את הפסטיגל? עד כמה משועממת אני ניראת לכם? ושיר נולד? מה זה? מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה? ממ... לא ראיתי יומיים..לא זוכרת אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון? לא ממש אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים? @_@ לא יש לך חבר ערבי? לא יש לך חבר נוצרי? חברה יש לך חברים בכלל? אני לא נוראית עד כדי כך מה הצבע-עיניים שלך? ירוק אוהב אותם? לא מה הצבע-שער שלך? חום אוהב אותו? ככה מה הצבע של הנעליים שלך? בורדו אוהב אותם? ככה איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? היו הרבה היית חי בזמן מלחמת המפרץ? כן מה אתה זוכר ממנה? לא הייתי בארץ מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע? לא.. ומת בתאונת דרכים? לצערי ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית הפרטי שהיה לי יש לך בלוג? כן וקומונה? כן (אפשר להוסיף קישור...) כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..)? שכרתי לבד בית במשך כ-10 חודשים... אבל ממש ממש בשום בית? שבועיים בטירונות מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? פלטת גבינות (יאמי יאמי) מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? גררר באיזה צבע המקלדת שלך? לבן באיזה צבע המצעים שלך? כבר חודש לא ישנתי בבית... נראה לי סגלגל או משהו עם כחול.. יכול להיות? מה הפרי האחרון שאכלת? אבוקדו היה טעים? קרוב לודאי אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? לצערי איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא? היא חסויה במערכת היא עוד חיה? לשמחתי אתה נוסע בטרמפים? כבר לא יש לך חיית מחמד? לא =( איזה? היתה לי רוטווילרית יפהפיה יש לך חולצה בצבע אפור? לא כמה דיסקים יש לך? הרבה...... הרבה מאוד.... איזה מהם אתה שומע הכי הרבה? מממ... נראה לי של69 אייז

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif ../images/Emo2.gif

כמעט אף אחד פה לא קרא את הארי פוטר
. מה נסגר אתכם אנשים? |אניבשוקאניבהלםאניהמומה|

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif כי אממ,

הסרטים דפוקים
.

למעלה