../images/Emo204.gif../images/Emo54.gif
שם:אור גיל:14 וחודשיים בדיוק! ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? הראשונה שהגיעה? לא זוכרת
האחרונה
נטעיה מאמין באלוקים? כע מה הספר האחרון שקראת? קוראת את פו הדוב באנגלית(פו ריפורט..) ותיפלת הנזיר בעברית כמה עמודים יש בו? 145 ו.. המון קראת הארי פוטר? יאפ יש לך שרשרת? כן... הלכת לראות את הפסטיגל?לא>_< ושיר נולד? לא>_< מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה? מממ.. קליפ של פול אאוט בוי
אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון?הכרתי פעם אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים? לא חושבת יש לך חבר ערבי? לא יש לך חבר נוצרי?ממ אני חושבת.. יש לך חברים בכלל? כן0.0 מה הצבע-עיניים שלך? ירוק-חום-כתום אוהב אותם? כן מה הצבע-שער שלך?ג'ינג'י אוהב אותו?
מה הצבע של הנעליים שלך? ממ איזה?
שאני נועלת כרגע.. האולסטאר הקרועות לגמרי שלי.. שחור וכחול אוהב אותם? כן-( איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? פו הדוב
מקורית היית חי בזמן מלחמת המפרץ? לא מה אתה זוכר ממנה? - מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע? לא למזלי ומת בתאונת דרכים? לא:S ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית יש לך בלוג?כע וקומונה? לא (אפשר להוסיף קישור...)איןליכוח כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..)? שבוע בערך מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? סנדוויץ'.. מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? בכלל באיזה צבע המקלדת שלך?לבן >_< באיזה צבע המצעים שלך? אדום-צהוב-כתום מה הפרי האחרון שאכלת?בננה היה טעים? כן אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? כן איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא? מאשה ז"ל היא עוד חיה? ז"ל.. אתה נוסע בטרמפים? לא יש לך חיית מחמד? כן איזה? 2 כלבים יש לך חולצה בצבע אפור? ממ כן אני חושבת.. כמה דיסקים יש לך? לא מספיק איזה מהם אתה שומע הכי הרבה?בעיקר שומעת במחשב.. אבל של MCR ןdark light מה השם האהוב עליך לבן?ממממ.. לאדעת ולבת? כנ"ל זה או זה:
או
?
או
?
או
(?) ?
או
?
|המבורגר|או
?
או
?