היה היה ילד שקראו לו דני:]
כמה שעות ביום המחשב שלכם דלוק?אני לא ממש מכבה אותו כי הוא נייד. האחרון שהתחלקתם איתו בקינדר בואנו-אחותי. האחרון שויתרתם לו (ועל מה)-לשחר על התור במספרהD: הפעם האחרונה שגזרתם ציפורניים-אני יותר אוכלת אותם מאשר גוזרתD: חח אמ אה לפני שבועיים זה היה? הפעם האחרונה שמרחתם לק על הציפורניים (ובאיזה צבע זה היה)?סגול חציל מגניב כזה זוהר בחושך משהו משהו..לפני שבוע זה היה נראה לי, אני עדיין איתו יואו. עוד מעט נחליף לחום. אוהבים להתקלח?כן. ישבתם פעם על רצפת המקלחת (לא באמבטיה)?כן. צרבתם פעם את עצמכם בכוונה עם מים רותחים ממש?כן אבל לא בכוונהD: מהו גוון העור שלכם בדר"כ?בהיר..אבל לא ככ בהיר..בסדר כזה
קרה לכם שפתאום התחשק לכם משהו לשמוע מוזיקה שאתם בדר"כ לא מתחברים אלייה (אם כן- מה זה היה)?לא היה ולא נברא. אתם נוהגים לרחרח אוכל לפני אכילתו?לא. שיר שמזמן לא שמעתם-אחלום לנצח
אוכל שמזמן לא אכלתם-פופקורן|ריר| איזה מיליארד שנה לא אכלתי
אתם כותבים בשפה שאתם מדברים ולהיפך?כן. השתמשתם פעם בשפה גבוהה כצורת דיבור שלכם?כן. הביטויים שאתם אומרים הכי הרבה-O: הקלטתם פעם את עצמכם שרים (סתם לעצמכם)?חחחחחחחח כןDDDDDD: אתם אוהבים לצלם?כן. אוהבים שמצלמים אתכם?חס ושלום. יש לכם אימיול?כן. יש לכם בעיות איתו?כן איכ שונאת אותו לא יכולתי עד לפני שבוע להוריד כלום
חרא אימיול! עכשיו זה בסדר
מתי בפעם האחרונה פירמטתם את המחשב ולמה?עדיין לא פירמטתי. עד כמה מגובים הקבצים שלכם במחשב, אם בכלל?לא יודעת. שיר אחרון שהתנגן ולא אצלכם-השיר של האי מהאתר הרשמי. שיר אחרון שהתנגן אצלכם-אני אפס-בן ארצי. מה יישמח אתכם לשמוע עכשיו-עד הקצה של טל ודנה
מה הדבר האחרון שאכלתם-גלידה. האוכל האחרון שהכנתם-טוסט. אתם שופכים מים על הברז לפי שאתם סוגרים אותו (אחרי שטיפת ידיים)?לא. למה לי? הפעם האחרונה שרצתם היתה כי-בפעולה אתמול הדבר האחרון ששברתם/ קילקלתם-את הבושם, אבד לי הפקק
+האוזניות+ קרעתי 2 תחתונים היום+ הפודרה נשברה ליD: בקיצור נזק. הידיים שלכם רגישות לקור?לא. קורה לכם הרבה שמדברים אתכם ואתם קצת מעופפים?כן. הדבר האחרון שמצאתם אחרי חיפוש-את האמפי!!! יואו זה היה מבהיל. הסמיילי האחרון בו השתמשתם-D: מעדיפים לשים כסף בארנק או בכיס?כיס. יש לכם תיק שאתם הולכים איתו לכל מקום?כן. בערך... אם הייתם נאלצים לבחור צבע אחד ויחיד בו יצבעו את כל הבתים בישראל, איזה צבע זה היה?לבן הצבע הכי יפה שראיתם אי פעם על קיר-ירוק זית עם שילוב של ירוק בהיר ועם עוד שילוב של ירוק בהיר בהיר בהיר ועל הקיר יש עיגולים גדולים וקטנים. באיזה צבע המקלדת שלכם?שחורה. ידעתם שבמקלדת שחורה קשה להשתמש בחושך?כן יש לכם מתלה כלשהו בחדר (ואם כן- מה תלוי עליו)?מאחורי הדלת..יש שמה מגבות נראה לי. פעם אוטו שנכנס בשלולית השפריץ עליכם?כן. מונית אחת! העברתם פעם נסיעה שלמה כשאתם חוששים שזו לא הדרך הנכונה?כן. העברתם פעם נסיעה שלמה כשנראה לכם שהנהג נראה ממש חשוד?כן. שיר שיכול להרקיד אתכם בכל מצב-אין מקום אחר. לדעתכם נביחות של אנשים עשויים להוות ז'אנר מסויים של מוזיקה?O: חבר פורום שמזמן לא שמעתם ממנו והתגעגעתם קצת-חח אין סתם ד"ש-ד"ש לערס ~המכוער-הדוחה-החש-העבריין-והמסריח מערק!~ שקילל אותי ואת ירדן אתמול..שיהיו לו אחלה חיים בכלא. :] *שירקב שמה עד סוף החיים שלו*ונאמר אמן. מסר מוזיקאלי-אביב גפן גאון. האם הוא השתנה מהפעם האחרונה שהתבקשתם להעביר מסר מוזיקאלי כזה? כמה שאלות אתם מעריכים שיש בשאלון הזה?לא יודעת יש לכם כח לספור (אם כן- כמה)?חח עד כמה אתם מרוצים מכך שהסתיים השאלון מ1 עד 10-10.