אוראליי XD
New member
../images/Emo210.gif עונה
1)הצלקת הכי מוכרת לכם בגוף שלכם, והסיבה שממנה היא נגרמה(אפשר ורצוי לחפור): - יש לי אחת , ולא מפרטת
2)שני השמות הכי מוזרים ששמעתם בשבוע האחרון: -ישי לוי - ריקוד רומנטי D; -שמעון בוסקילה - לא מוותר 3)שלושה טעמי גלידה שתמיד יימצאו צלכם בגביע: -מקופלת -שוקולד -וניל / מקופלת לבנה . הכי טעייים 4)ארבעה אנשים שתיקחו אתכם לסיבוב בעולם: -חברה שאני הכי יסמוך עליה . -אמא ואבא לא . כי הם יהרסו ת'טיול D= , אז אחותי הגדולה -ועוד חברה הכי טובה שלא תחפור D; -ונדמה לי גם מיכל על הדרך . XD 5)חמישה שמות אופציונאליים לילדים שיהיו לכם: - עידו / עידן - אליאן -אושר - לבת - דיילללב - ששם יפפפפפה
אחמ * דילב *
-דניאל -שחףףף
6)שש קללות אהובתות, בכל שפה שהיא: - חחחחחחח פאקצה -סתומה
זה קורע אותי . -כחבה - אאממ , מה זה ? נשמע מצחיק D= -בה קונאש קלון - בוכרית , חברה לימדה אותי
-מפגרת -'ימכוערת 7)שבעה מותגי נעליים שאתם אוהבים: -אולסטאר -אדידאס -פומה -סוג מגפיים - לא משנה מה העיקר יפות D; 8)שמונה תאריכים שקשה לזכור, גם אם רוצים: |- אמא - העתקתי מדילב שהעתיקה משירה : - תאריכים של היסטוריה , צומות וכל אלה . . .
9)תשע מילים אסוציאטיביות למילה "שעמום": - לעשות ריבועים על שולחן העבודה - * דילב העתקתי ממך D; * - לצייר על כל דבר אתקל בו -לחשוב -לדבר עם מיכל באייסי על סתם דברים טיפשיים D: -לחפור לחברה באייסי D: -לשמוע את אותם שירים ולחלום
-לשחק סוליטר כשיש את כל המשחקים באינטרנט D; 10)עשרה שירים שלא יימאס לכם לשמוע אף פעם: -ישי לוי - ריקוד רומנטי -עידן יניב ודנה אינטרנישיונל - סרט הודי -Mika - Relax, Take It Easy -High School Musical 2 - I Gotta Go My Own Way -הראל מויאל - באה אליי -אלון דה לוקו - דניאל רמיקס . -Nelly Furtado - Say It Right -נאאאממ -נאאממ O__o -לא זוכררת ^___^
1)הצלקת הכי מוכרת לכם בגוף שלכם, והסיבה שממנה היא נגרמה(אפשר ורצוי לחפור): - יש לי אחת , ולא מפרטת