The Silent Weekend

אזירפאל

New member
../images/Emo103.gif The Silent Weekend ../images/Emo42.gif

פורומים מועדפים על הגולשים בפורום: (כרגיל
) נייטוויש אוונסנס אופנה אלטרנטיבית מטאל פאוור מטאל המציפים: (55) Cry For The Moon (57) taroboy (57) Ice Queen 7 (89) The Phantom Agony (93) ZuLi90 (106) Amir Noy (115) אזירפאל (166) PerfectSP (עליה רצינית
) (189) Liquid Dreams (גם פה
) (400) מגרש השוודים (וזה שיא חדש, לא?
) והשאלון- שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע: תהנו.

יאי שוב מקום ראשון../images/Emo6.gif ../images/Emo123.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: TTBTR
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: nightwish-the islander אלבום השבוע: after forever-after forever
מה את/ה שומע/ת עכשיו: WT-OSH דבר טוב שקרה השבוע: הגיטרה הגיעה
(אחרי שהיו צריכים להזמין אותה בשבילי במיוחד
) דבר רע שקרה השבוע: טכנאי נבלה (!#@#!%) שבא להתקין במחשב הנייד של אבא שלי אינטרנט החליט שהמחשב שלי לא עובד טוב,( בזמן שישנתי ולא הייתה לי הזדמנות להתנגד
) ולקח אותו לפירמוט
אני לא מאמין שהוא מחק כל כך הרבה דברים
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: המממ אין לי מושג אתר השבוע: youtube
מאכל השבוע: אמנם לא נגעתי בזה השבוע, אבל זה מתבקש, אז רגל קרושה
ספר השבוע: צופן דה וינצ'י.. דחיתי את זה גם ככה יותר מדי
סרט/סדרת השבוע: Epic movie

PerfectSP

New member
בואנה איזה נבלה../images/Emo2.gif איך הוא לוקח ככה?! ../images/Emo190.gif

תערער

PerfectSP

New member
XDDDDDD ../images/Emo190.gif

וואי,אם היו מוחקים לי את כל הדברים כשהייתי יכולה למנוע את זה.... כי לי נמחקו כל הדברים כי המחשב מת.קרס.לא עמד בזה יותר.
אז הכך הלך
זה למה אני יכולה לשמוע רק את מות'ר ארת' שיש לי צרוב ואת THOE שקניתי

Liquid Dreams

New member
מה זה "גם פה"? אני תמיד פה../images/Emo7.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: פרוזן כי יש אותו בטלוויזיה ואני אוהבת ^__^ שיר/י השבוע לא של ווית'ין: soulmate של נטשה בדינגפילד [ציטוטנאור: "עזבי אותי מנטשה הזאת
"] אלבום השבוע: וינלנד סאגה של ליב קריסטין, מייק סאם נויז מה את/ה שומע/ת עכשיו: ביג ת'ינגס פופינ' XDDDDDDDDDDDD דבר טוב שקרה השבוע: משקפיים
דבר רע שקרה השבוע: משקפיים -.- סעמק, אני מתעוורת >< משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לאדעת אתר השבוע: אין מאכל השבוע: פיצה ספר השבוע: האריפוטר7
סרט/סדרת השבוע: סקינס
תמונת השבוע: אין

Liquid Dreams

New member
XD

חמוד
ואממ, את הדיון על הנורבגית אנחנו כבר מנהלים במסנג'ר אז נשאיר את זה שם

PerfectSP

New member
מקום שלישי!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo47.gif!!!!!!!../images/Emo190.gif

כשאני מתחילה להציף...זה לא נגמר:- שיר/י השבוע של ווית'ין:אה.שמעתי משו כמו 4 להקות השבוע סה"כ
שיר/י השבוע לא של ווית'ין:One By One-Simple Plan
אלבום השבוע:The Chronicles Of Life And Death-Good Charlotte מה את/ה שומע/ת עכשיו:One By One של סימפל פלאן!XDDDDD דבר טוב שקרה השבוע:המפ.גיליתי שהחולצת רול מודל עולה רק 40 שקל! דבר רע שקרה השבוע:שהסווצ'רט שאני חושקת בו של סימפל פלאן עולה 150 שקל
וחולצות עם סימפל פלאן[ולא רול מודל] עולה 80 שקל!!וסיכה 17 שקל!!גנבים.גם ככה יש לי 11 סיכות של סימפל פלאן
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:מפגש ישרא.לראות את דני!!D: אתר השבוע:ישרא בלוג
ונכון!הפעם באמת יש לי עוד אחד!!www.simplyperfectplan.com מאכל השבוע:הממ.קורנפלקס
ספר השבוע:הממ. סרט/סדרת השבוע:הממ. DDDDDDDDDDDDD: תמונת השבוע:p

PerfectSP

New member
אמרתי לכם אני עוד אצליח../images/Emo11.gif ../images/Emo190.gif

מקום ראשון אני די בטוחה שלא
אזל אני מתקרבת למקום שני!!D:

למעלה