The Silent Weekend

Liquid Dreams

New member
:]

מודה שגם אני השתתפתי בהצפות חסרות טעם, אבל הבנתי שזה לא בסדר ושיש גבול
התגברתי על הקושי! ~מחיאותכפיים~

PerfectSP

New member
יו!!!בשעה ששלחת את זה,היה 16:12! ../images/Emo190.gif

נולדתי ב-16.12
ופורום פוב למשל זה 1612,שזה גם מגניב

Deep Blue Sky

New member
../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין:אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: קשה לבחור
אלבום השבוע: הפסקול של brother bear מה את/ה שומע/ת עכשיו: עופרה חזה-Deliver Us בגירסה העברית, האנגלית והגרמנית (מנסיך מצרים, יש לה קול... פשוט יפה
) דבר טוב שקרה השבוע: הטיול
דבר רע שקרה השבוע:
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: נונונו תשובה אתר השבוע:you tube מאכל השבוע: לא יודעת... ספר השבוע: הקיץ של אביה סרט/סדרת השבוע: חברים תמונת השבוע:

PerfectSP

New member
למה להוציא לשמיילי את העיניים??../images/Emo46.gif ../images/Emo190.gif

תוציאי סנטר!אבל לא עיניים!איה! ככה- DDDDDDDDD: סנטר לא כזה כואב,אבל עיניים כן!

אזירפאל

New member
אני

שיר/י השבוע של ווית'ין: לא נראה לי שיש... שיר/י השבוע לא של ווית'ין:
Nightwish - The Islander Nightwish - Sahara (אבל ממש קצת) The Beatles - Eleanor Rigby The Beatles - Help Radiohead - Myxomatosis Radiohead - Motion Picture Soundrack Radiohead - Creep Radiohead - Anyone Can Play Guitar HIM - The Sacrament אלבום השבוע: Kid A של רדיוהד, וקצת Dark Passion Play של נייטוויש, למרות שהוא לא משהו. מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום. דבר טוב שקרה השבוע: יום שני. דבר רע שקרה השבוע: אתמול. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מיונים.
אתר השבוע: וידאו שגרם לי לצחוק הרבה: http://www.youtube.com/watch?v=sXUBE_wiPtU מאכל השבוע: סלט פסטה.
ספר השבוע: קריאה שניה של הספר השביעי. סרט/סדרת השבוע: אני מניח שניפ/טאק והשבט. ביום שני יש Weeds!
תמונת השבוע: אין.

Liquid Dreams

New member
אכפת לכם לא לפתוח את הדיון הזה גם פה?

א. זה לא פורום נייטוויש ב. גם פה יש אנשים שעוד לא שמעו ולא מתכוונים לשמוע את האלבום עד שהוא יוצא. בפורום נייט אני עוד מבינה אבל לא כאן, בבקשה מכם.

אזירפאל

New member
גם אם זה לא פורום נייטוויש זה עדיין לגיטימי

ומי שלא שמע את האלבום מוזמן שלא לקרוא את ההודעות בנושא או פשוט שלא להשתתף. אני באמת שלא מצליח לראות מה הבעיה פה.

אזירפאל

New member
לא הוגן כלפי מי?

אם זה היה שרשור שלם שנפתח בשביל לדון על האלבום אז אני מבין, אבל זה בסך הכל בתוך שרשור אחר שגם הוא, אחרי הכל, מוגדר כאוף טופיק.

Liquid Dreams

New member
ככה,

זה לא הוגן מבחינתי כי זה אותו סיפור כמו הארי פוטר, כמו שאתה לא רצית שייגלו לך מה יש בספר, אני לא רוצה שיידברו על השירים האלה לידי סלאש מולי סלאש בפורום שאני גולשת בו[
], כי אני לא שמעתי אותם ולא מתכוונת לשמוע אותם עד שהאלבום יוצא. כן, כן, אני יודעת, זה לא אותו דבר בלה בלה
מבחינתי זה אותו דבר.

למעלה