מגרש השוודים
New member
אני לא מתייחס אל האלבום כאל דף ריק,
אבל אני באמת לא מסוגל להגיד שהאלבום הזה הוא אלבום טוב. בקשר לבחירה של הסולנית, אני גם לא חושב שסופרן חדשה הייתה מתקבלת יפה, ואני באמת באמת שמח עם הבחירה של אנט, אני אוהב אותה מאוד. הבעיה באלבום היא בשירים! שום שיר לא באמת מצליח לעשות לי את זה, וכן, מצטער, אבל השירים נראים בעיניי לגמרי ריקים ונדושים. ה"זלזול" בלהקה (ד"א, אני בכלל לא רואה את זה שאני אומר שהאלבום לא טוב לדעתי כזלזול
), נובע רק מכך שאני באמת אוהב אותם, ואלבום כמו DPP לא עובר אצלי, למרות כל ה"השקעה" בו. (אני גם בכלל לא חושב שהוא מושקע יותר מהאלבומים הקודמים. תזמורת גדולה יותר וכמה רעיונות "מקוריים ויצירתיים" בחלק קטן מהשירים לא הופך אלבום שלם למושקע. בקלות הייתי מוריד שירים ממנו בלי לחשוב פעמיים).
אבל אני באמת לא מסוגל להגיד שהאלבום הזה הוא אלבום טוב. בקשר לבחירה של הסולנית, אני גם לא חושב שסופרן חדשה הייתה מתקבלת יפה, ואני באמת באמת שמח עם הבחירה של אנט, אני אוהב אותה מאוד. הבעיה באלבום היא בשירים! שום שיר לא באמת מצליח לעשות לי את זה, וכן, מצטער, אבל השירים נראים בעיניי לגמרי ריקים ונדושים. ה"זלזול" בלהקה (ד"א, אני בכלל לא רואה את זה שאני אומר שהאלבום לא טוב לדעתי כזלזול
![](https://timg.co.il/f/Emo122.gif)