The Silent Weekend

אני לא מתייחס אל האלבום כאל דף ריק,

אבל אני באמת לא מסוגל להגיד שהאלבום הזה הוא אלבום טוב. בקשר לבחירה של הסולנית, אני גם לא חושב שסופרן חדשה הייתה מתקבלת יפה, ואני באמת באמת שמח עם הבחירה של אנט, אני אוהב אותה מאוד. הבעיה באלבום היא בשירים! שום שיר לא באמת מצליח לעשות לי את זה, וכן, מצטער, אבל השירים נראים בעיניי לגמרי ריקים ונדושים. ה"זלזול" בלהקה (ד"א, אני בכלל לא רואה את זה שאני אומר שהאלבום לא טוב לדעתי כזלזול
), נובע רק מכך שאני באמת אוהב אותם, ואלבום כמו DPP לא עובר אצלי, למרות כל ה"השקעה" בו. (אני גם בכלל לא חושב שהוא מושקע יותר מהאלבומים הקודמים. תזמורת גדולה יותר וכמה רעיונות "מקוריים ויצירתיים" בחלק קטן מהשירים לא הופך אלבום שלם למושקע. בקלות הייתי מוריד שירים ממנו בלי לחשוב פעמיים).

TheImpactBoy

New member
אם כבר משווים,

WHYD של ווית'ין הרבה פחות חברותי ו"כבד" למאזין מאשר אמאראנת' המעפןןן. כמו שאמרתי מהשמיעה הראשונה, זה נשמע כמו להקת אבבה.

אני רציני ../images/Emo3.gif

הרבה יותר נעים לי לשמוע אותו מאשר לדוגמה את ביי ביי ביוטיפול (
) או את קיידנס (
)..

LadySilkworm

New member
קודם כל..

למה להשמיץ את אבבא כל הזמן? אני בטוחה שכל אחד היה רוצה להגיע רחוק כמו שהם הגיעו.. וחוצמזה תחשוב על זה שאבבא זאת גאוות שבדיה, ואנט שבדית. חוצמזה, אמרנת' לא מזכיר את אוונסנס וwhyd כן P: ~מגינה על אנט ועל נייטוויש~

TheImpactBoy

New member
אין רע באבבא!

אחלה תוספת לעולם המוזיקה. אבל נייטוויש זאת להקת גות'-מטאל-סימפוני.

Liquid Dreams

New member
לשם שינוי, אני מסכימה עם האיש.

אבבא להקה מצוינת ואני מאוד אוהבת אותם, אבל נייטוויש הם להקת מטאל ולא להקה כמו אבבא
למרות שלא שמעתי את השירים החדשים אני בטוחה שהם עדיין לא נשמעים כמו אבבא, בכל זאת

כי אבבאבאבאבאבא יא באבא תבעו את אופת'!!

הזקנים הללו!! תובעים את אחיהם השוודים הגדולים!!! חחחחח סתם לא קשור אבל אם כבר מדבריםן על אבבא XD

אה וגם D:

בדבר טוב השבוע, ביום שני חברה באה לישון אצלי והיה כיף ^^ ראינו בקולנוע את משפחת סימפסון וכאלה

מדמים! מה מה מדמים!

כן.. חזרתי מקורס של שבוע (בני המושבים) ודאגתי להתעדכן בפורום דרך הסלולאר שיר/י השבוע של ווית'ין: jane doe הייתה לי מישי בקבוצה שהצליחה לשיר את זה בדיוק כמו שארון שיר/י השבוע לא של ווית'ין: דונט לייק - היהודים אלבום השבוע: TSF מה את/ה שומע/ת עכשיו: חופשי - היהודים דבר טוב שקרה השבוע: קורס מדמים! זה כל מה שהיה השבוע דבר רע שקרה השבוע: נגמר קורס מדמים XD משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: סופשבוע בצפון אתר השבוע: hatbam.co.il מאכל השבוע: אוכל מגעיל של הסמינר ספר השבוע: אין סרט/סדרת השבוע: אין תמונת השבוע: עצלן בצלן.

למעלה