הישרדות פרק 7 - ההדחה

redsnowhite

New member
אחרי שאמרת הלכתי לחפש גם../images/Emo45.gif../images/Emo28.gif

והוא באמת היה אצל האדומים

Tehila B

New member
../images/Emo58.gif תראו טוב טוב בשידור חוזר

של "הצצה לפרק הבא", רואים בפרוש את נועם בסירה האדומה, ששיכת לסאבנה, אז העניין סגור. סתם חבל שמציגים את זה כאלו הוא נפגע. "בשיאה של הדרמה משהו קורה לנעם"

XקוקיX

New member
מאיפה לך?!

לא נראה לי שיעבירו אותו, בטח הוא נפגע פיזית או משהו, לא? תכל'ס, ג'יבארו לא יכולים בלעדיו.

limors2

Active member
../images/Emo58.gifהלכתי לסרוק את הפרומו לפרק הבא, ואלא

אם מישהו שם גידל שיער ארוך או שאחת מהבנות חותרת בלי חולצה, הוא באמת בסירה של סבאנה. טוב, העיקר שהוא לא עף
ומאז שליה לא חופרת ללא הפסקה על מה שגברים צריכים לעשות, השבט שלהם הרבה יותר נסבל. ובלי יואב. אז יאללה סבאנה?

deja vu 23

New member
כמה דברים..

1 - אני אנסה להגיד את זה בצורה לא מעליבה, אבל לדעתי אומר הוא פשוט מתנשא בטירוף, חש את עצמו, סובל מנרקסיזם. הבחור פשוט מאוהב בעצמו, זה ניכר בכל מילה, בכל מעשה. זו הסיבה שהדיחו אותו - האופי שלו. 2 - עריכה, עריכה, עריכה. חייבים לעשות עריכה, לא צריך להראות כל דבר (כמו השיעור אירובי של הבנות, מספיק להראות קטע אחד, לא את כל השיעור). 3 - מושיקו. לא אוהב אותו. בחור בן 47 שהאסטרטגיה שלו כ"כ שקופה - לנסות להתנהג כאילו בשנות ה20, זה פשוט פתאטי, מצטער. אני לא מתחבר אליו בכלל וחושב שהוא הבא בתור. 4 - שמחתי כשסוף סוף במשימות לא הראו פרשנויות של האנשים, רק נטו את המשימה. האם נכונה השמועה שמשלבים צילומים של המתמודדים בחוף הים בישראל (בגלל זה נראים שונה) לצורך השלמות? רעיון גרוע.

1. מי?

2 אבל זה היה דווקא נחמד, ויש אנשים שזה מעניין אותם. 3. זכותו להתנהג איך שהוא מרגיש, גיל זה רק מספר. 4. נכון

deja vu 23

New member
כמה דברים..

1 - אני אנסה להגיד את זה בצורה לא מעליבה, אבל לדעתי אומר הוא פשוט מתנשא בטירוף, חש את עצמו, סובל מנרקסיזם. הבחור פשוט מאוהב בעצמו, זה ניכר בכל מילה, בכל מעשה. זו הסיבה שהדיחו אותו - האופי שלו. 2 - עריכה, עריכה, עריכה. חייבים לעשות עריכה, לא צריך להראות כל דבר (כמו השיעור אירובי של הבנות, מספיק להראות קטע אחד, לא את כל השיעור). 3 - מושיקו. לא אוהב אותו. בחור בן 47 שהאסטרטגיה שלו כ"כ שקופה - לנסות להתנהג כאילו בשנות ה20, זה פשוט פתאטי, מצטער. אני לא מתחבר אליו בכלל וחושב שהוא הבא בתור. 4 - שמחתי כשסוף סוף במשימות לא הראו פרשנויות של האנשים, רק נטו את המשימה. האם נכונה השמועה שמשלבים צילומים של המתמודדים בחוף הים בישראל (בגלל זה נראים שונה) לצורך השלמות? רעיון גרוע.

אולי אתה צודק בקשר לעומר

(ואולי קשה לשפוט, כי, אחרי הכל - הפרקים ערוכים) אבל - האם דן לא כזה גם כן?

rosedal

New member
גילו יותר מידי מהפרק הבא!

ומרחו כרגיל במועצת השבט! חבל.... חוץ מזה סבבה!

גמאני באיזשהו שלב עשיתי כזה "טוב שלא הראו לנו

את כל הפרק וזהו".. זה היה מעצבן..הראו יותר מדי..

Yarinv

New member
מעניין מה הולך לקרות לנועם

לפי מה שהראו ואמרו זה הולך לקרות במהלך המשימה. אז כנראה הוא נפגע/טבע או שעלתה בי המחשבה למשהו שקשור לבריאות (כמובן שלא מוות), אולי דום לב?!

למעלה