הקפצת שרשור היכרות

סוזן50020

New member
תורה של תצ"אית

שם: סוזי גיל:20 תפקיד: תצ"א ת.גיוס: 13.05 אייסיקיו:179682734 מסר לאומה: תעשו מה שבא לכם. לילה טוב!

Boreg

New member
תתחדשו על הפורום ../images/Emo24.gif

שמי בישראל בורג אני אמנם בת 27, משוחררת ותיקה מצה"ל אבל שירתתי כמתנדבת במנהל הגיוס כמש"קית ת"ש האחראית על גיוסי מתנדבים אני מקווה שאוכל לעזור כאן עם הידע שצברתי (מה שעוד לא שכחתי עקב גילי המופלג
)

גנוּבה שכמוך...

אהבתי את העובדה שיש לנו אחראית מתנדבים בפורום
אז מה
איך זה לשבת שם למעלה ולקבוע את הצעד הבא של כל אחד ואחת מאיתנו
אולי את יכולה לענות לי על השאלה הכל כך מסקרנת- כמה בעלי פטור משירות באמת מתנדבים בסופו של תהליך
ועוד שאלה (אפשר
): גייסת פעם מתנדב לשירות קרבי

Boreg

New member
אחראית מתנדבים ../images/Emo6.gif

כבר שכחתי שקראו לי ככה
"לשבת שם למעלה" היה טוב, מספק ומחמם את הלב לראות כמה אנשים טובים, עם המון רצון טוב להתנדב לצה"ל ולתרום כמיטב יכולם. אני אתחיל מהשאלה הקלה יותר... מתנדב לשירות קרבי לא יצא לי לגייס אבל היו מתנדבים שהגיעו ליחידות קרביות יותר בתפקידים שונים (לא קרביים כמובן). על השאלה הראשונה קשה לי לענות כי מעולם לא היה לי נתון של מספר מקבלי הפטור. אל תשכח שמהעבר השני של הפורום הזה יש הרבה אנשים שעושים דברים שונים ומשונים כדי לקבל פרופיל לא כשיר או פטור משירות וכמובן שלא יעלה על דעתם להתנדב... מה שכן, מתוך אלו המביעים רצון להתנדב אחוזים גבוהים מאוד מגיעים בסופו של דבר אל הבקו"ם ואל הגיוס המיוחל.

כן, כן, ככה אתן מכונות בפינו המתנדב

ים לשירות, שכחת
לאיזה תפקידים למשל הגיעו מתנדבים ביחידות הקרביות

Dizen

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo20.gif

תודה על הנכונות לעזור
לא ידעתי שאחראיות מתנדבים הן בהגדרה מש"קיות ת"ש...

black_magic

New member
איזה כייף שיש פורום :)

שם- שלי גיל- 19 וחצי תפקיד- חיילת תאריך גיוס- 28.10- היה כבר (מחזור 014 ישר כח
)

black_magic

New member
לא ידעתי שצריך לכתוב מה בידיוק

עושים בצבא
אז הנה- גרפיקאית בשייטת 13(עוזר?)

The Flash

New member
ברכות מתנדבים ומתנדבות

אני יניב. עוד חודשיים אני אהיה בן 19 אני מאיזור המרכז אני אלכוהוליסט(חחח סתם...אני סתם רוסי :) אין לי תאריך גיוס אבל אני בתהליכים(כבר חצי שנה בתהליכים...אבל בתהליכים) להתנדבות....אני מקווה ללכת לתיאטרון צהל או להקה צבאית(כן בטח) אבל כנראה אני אלך למדור מיחשוב של חיל הקשר אז לפני שמישהו ישאל כי זאת השאלה שאני הכי שונא ואני בבטוח שאתם לא אוהבים אותה כל כך("מתי אתה מתגייס?") אז אין לי תאריך כי אני מתנדב(למה אתה מתנדב?) י יש לי צליאק(מה זה צליאק?) זאת מחלה שבגללה אסור לי לאכול דברים שיש בהם גלוטן, דברים מחיטה(לחם וכו)...וזה עושה נזק לטווח ארוך במעיים אם הם באים במגע עם גלוטן וגם זה מגדיל את הסיכוי לסרטן במעיים אם הם באים במגע עם...נחשו מה? (אהה...אבל רגע על זה נונתים פטור? אתה בטוח שלא הוציאו אותך על נפשי?) כן...אני בטוח שלא הוציאו אותי על נפשי...הצבא אומר שהם לא יכולים לספק לי אוכל(נו באמת) אבל הסיבה האמיתית היא שאם אני לא אקפיד ופתאום יקרה לי משהו בגלל המחלה(טפו טפו טפו) אז הצבא לא רוצה אחריות על זה... זהו זה סיפור חיי לגבי הצבא אני מקווה שכבר יתנו לי תאריך מסכן....נמאס לי לעבוד בלדיקו :p תוגה שקראתם יניב.

krizler

New member
איזה קטע!!!

שלום לך..., גם לי יש צליאק..., וגם אני כמוך ממתין הרבה זמן עד שיקחו אותי כבר להיתנדב..., עם אתה רוצה, פתחתי קומונה חדשה בשם מחלת הצליאק..., כנס בכיף!!!!

ברוכים הבאים../images/Emo140.gif

למיטב זכרוני יש בקירבנו עוד כמה מתנדבים עם צליאק. אל דאגה אתם לא לבד
מקווה שהזמן הזה יעבור לכם במהרה ויקבע לכם תאריך בקרוב.

מ ר ו

New member
עכשיו אני!

שם: מריאלה (או מרו, מה שבא לכם) גיל: 18 תפקיד (בעבר או בהווה): אני עוד לא יודעת! תאריך גיוס: גם לא יודעת! אייסיקיו/מסנג'ר: 146020601 מסר לאומה: אהההה... אל תתנו לאנשים אחרים להוריד לכם את המורל

היי ,סוף סוף עשיתי שם חדש..

אני רותם, בת 18 ,בתפקיד לא ברור כל כך כרגע,אבל יהיה טוב.. תאריך גיוס(שולט)28.10.04 אייסיקיו 336311248 מסר לאומה:היום זה לא מחר, ומחר תמיד יזכיר לכם משהו מהיום שעבר :)

TRANSFER

New member
שלום וברוכה הבאה.../images/Emo13.gif

אני לא זוכר את השם שלך משום מה

למעלה