הקפצת שרשור היכרות

טוב נו... ../images/Emo3.gif

שם: דורון גיל: 21 תפקיד: בעבר- תוכניתן. בהווה- צוער. תאריך גיוס: 05.09.02 אייסיקיו/מסנג'ר: יתקבל בפורומים מצומצמים יותר
. מסר לאומה: בגדוד ארבל פלוגת הראל נטחנת, בגדוד ארבל נטחנת כל היום... הו הו הו פלוגת הראל נטחנת, הו הו הו נטחנת כל היום (אבל לפחות אנחנו מעל בנטל
).
בשבילך יקירתי... עד חצי המקלדת
.

המרחפת

New member
אני אני אני

שם: עדי גיל: 20 תפקיד (בעבר או בהווה): מש"קית חינוך תאריך גיוס: 25/7/2002 מסר לאומה: זה בדיוק התקופה לעשות מה שרוצים, לא מה שחייבים.

Dizen

New member
../images/Emo105.gifהקפצת שרשור היכרות

כל החדשים שעדיין לא ענו, מוזמנים
נדמה לי שכתבתי הודעה בלי חתימה. זה מעייפות...

tty2

New member
תורי... ../images/Emo13.gif

שם: טל גיל: 26 תפקיד (בעבר או בהווה): מש"ק מיחשוב ענפי - מדור תכנון מקרפ"ר (בעבר) תאריך גיוס: 07/01/99 אייסיקיו/מסנג'ר: 20991699 מסר לאומה: איזה אומה? אומה ת'ורמן? אין לי משהו מיוחד להגיד לה ולמה דווקא היא?

Starving Marvin

New member
אחרי קיל ביל...

אני לא חושב שכדאי לך להיות קשור אליה. אל תשכח שהילדה הקטנה הולכת לצוד אותה בהמשך לקיל ביל.

tty2

New member
אם לא הייתי רואה את הסמיילי...

הייתי חושב שאתה רציני.... ולכל המעוניינים והלא מבינים
7 בינואר...

natalixx

New member
שלום...:)

שם: נטלי גיל:21 תפקיד: מסווג ....סורי מסנג'ר:[email protected] מסר לאומה: חייך אל העולם והוא יחייך אליך בחזרה :) זהו לבינתיים, נטלי

עוזאבי

New member
מצטרף באון רישמי

שם:גיא גיל:19 תאריך גיוס:3 במרץ כנראה איסיקיו:200488472

סוזן50020

New member
וואלה כמה שהעולם קטן!

סבבה שמסרת ד"ש לידידתי בשמי(למרות שזה היה אמור להיות הפוך)

shaharx

New member
אהלן לכולם!!!

אהלן אני שחר וכבר הצגתי את עצמי בפורום אני בן 20, התגייסתי ב11 למרץ. מסר לאומה-אל תחשבו מה ההתנדבות תתרום לכם, תחשוב מה היא תתרום למדינתכם.

סיונתו

New member
אני חדשה פה....../images/Emo60.gif

שם: סיון גיל: עוד חודש ו-10 ימים 18 תאריך גיוס: לא ידוע :) אייסיקיו: 241708972 מסר לאומה: תחיו את הרגע (?!) וואי אני מזה לא טובה בדברים האלה... טוב תקשיבו... אני עדיין בשוק קצת מזה שאני לא אהיה קרבית...אני מקווה שתעזרו לי לצאת מזה...

למעלה