|
סקר קטנטן..

נעמהdj21

New member
אני בהתחלה עבדתי ואחרי זה אבטלה...

אחרי זה עוד קצת עבדתי לסירוגין... נסעתי לחודש לחו"ל וחזרתי וכרגע אני לא עושה כלוםםםםםםםםם מחכה להתחיל ללמוד בקרוב תקשורת ובינתיים מחפשת בנרות עבודה... מציקה לחברים כמה גורלי אכזר ושאין לי גרוש על התחת... משגעת את הכלב שלי וזהו..... נ.ב - רואה הרבה טלויזיה ויכולה להיות טי וי גייד....

Jany

New member
איפה את תלמדי?

גם אני מתחילה באוקטובר ללמוד תקשורת, במכללת עמק יזרעאל.

Jany

New member
וואלה מגניב :)

את מתחילה באוקטובר הזה?! איזו מגמה? רגיל או חזותית?

נעמהdj21

New member
רגיל.. חזותית נורא יקר למרות שנורא

רציתי... בכל אופן יום שני יש לנו כנס...

Jany

New member
כן, אני יודעת, בבוקר נכון?

אני לא זוכרת, אני לא מוצאת את המכתב בקשר לזה אבל אני באה לשם עם חברה מהכיתה שלי בתיכון גם היא תלמד את זה :) זה כנס רק למגמה, או לכול הסטודנטים? יש לך אולי מושג מה צריך להביא..? סורי שאני מנחיתה עלייך ככה את השאלות.. אני פשוט לא רוצה לשכוח משהו..

נעמהdj21

New member
נדמה לי שתמונת פספורט.. וזה בתשע

למגמת תקשורת. אבל כל היום הזה יש עוד כנסים... מאיפה את בכלל? ואגב לפני שנעצבן מישו כדאי לעבור למסרים...

Twinkle1

New member
לא עושה הרבה

בעיקר מחפשת עבודה. חוץ מזה דברים של בטלה - קוראת מלא ספרים, מחדשת את ההתמכרות לאינטרנט, רואה טלוויזיה, מבלה עם החבר. חשבתי שהכל ילך הרבה יותר מהר, שבשלב הזה אני כבר יעבוד ואתחיל לחסוך, אבל דברים לא הסתדרו בדיוק כמו שחשבתי.. נו, אולי גם זה לטובה.. מעודד לשמוע שאני לא היחידה במצב הזה!

get well

New member
אני....

אני חתמתי אבטלה במשל חודשיים הייתי מובטלת 4 חודשים... מצאתי עבודה ועכשיו אני טוחנת בעבודה מנסה לישון כמה שיותר.. יוצאת לבתי קפה וכמובן אינטרנט איך אפשר בלי..התמכרתי סופית!

CUTEX

New member
בוא נראה :

השתחררתי כמעט לפני שנה ומאז הספקתי בארבעה החודשים הראשונים קצת לשבת בבית , לעבוד בסקרים יומיים , לעשות קורס בביטוח שבועיים , להיות פקידה למשך שבוע ואז מצאתי עבודה אמיתית זמנית למשך 4 חודשים וסיימתי אותה לפני חודש ועכשיו אני מחפשת עבודה . במשך כל הזמן הזה , יצאתי , בזבזתי המון אבל המון כסף . יש לי עכשיו מלתחה שתספק מינימום 3 בנות בכיף ללא הגזמה . והעיקר ? הייתי חצי מאושרת . . . בחצי הראשון הייתי קצת מאוכזבת ומדוכאת ובחצי השני שיגעון עכשיו שוב אני מחפשת עבודה וכמו שציינתי בעבר אתחיל להשלים בגרויות בעוד שבועיים . בינתיים אני במעגל שינה מוזר ומטורף וישנה המון ויחד עם זאת מעט .

אז ככה..

אני משוחררת חצי שנה (בדיוק מחר
)שבוע אחרי השחרור שלי התחלתי ללמוד (ואני עדיין לומדת) ומאז לא עשיתי כלום חוץ מלישון ולהיות באינטרנט..אבל מחר יש לי ראיון עבודה (משהו קטן כזה) כיף לי לישון כל היום אבל כמה אפשר? אז הנה מתחילים לחפש עבודה..מקווה שייצא משהו
ואני מקווה שעוד יהיה לי כוח בסופו של דבר להשלים בגרויות.

שריונר 7

New member
הספקתי די הרבה.

השתחררתי לפני כמה חודשים( מרץ ...) . הספקתי לעשות פסיכומטרי . לעבוד 4 חודשים . לקנות אוטו שעליו אני משקיע בערך כל דקה מהזמן הפנוי שאין לי.

פרח משי

New member
אז ככה....

הייתי ביוון אני מבלה עם החבר שלי ועם המשפחה שלי (דבר שלא יצא לי לעשות כל כך בצבא) הייתי רשומה לחדר כושר (המנוי נגמר) נרשמתי לסדנת אומנות שימושית וכעת אני במכינה לקראת הלימודים באוקטובר

למעלה