שרשור הפרק היומי - פרק 27

מישהו 2

New member
ראיתי רק עכשיו!

חזרתי מבצפר ב-3
... אחלה פרק! זה פשוט מדהים לאיזה רמות של סיבוך זה מגיע! כאילו כל דבר יכול לקרות כל רגע בגלל המעבר בזמן...

ny22

New member
מנהל
אגב, למי שלא הבין - אפקט הפרפר

זה בדיוק אפקט הפרפר... מספיק שינוי אחד קטן בשביל שהעתיד כולו ישתנה.... בהמשך אני אביא עוד מקורות...

olivia dori

New member
איך אני אוהבת את הסרט הזה

אבל באפקט הפרפר השינויים הם קיצוניים בטירווף

אופק צח

New member
שימו לב!

בוק זה כמובן ספר. אבל.. "גם אחותי יכולה לעשות את זה" "הופעה ל הביטלס" געגועים לשמינייה

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gif"אחותי הקטנה" זו נוריה בעצם../images/Emo6.gif

[איה הרי אחותו הגדולה ב2 דקות
]

inbarIL

New member
חחחחחחח

אני נקרעתי כשהוא אמר "גם אחותי הקטנה יכלה לעשות אז זה"
וגפ בנחליאלים!!!111^$&^))%(()#%&&#&))(*)(& גאונות

mikmikonet

New member
../images/Emo45.gif גם אנחנו נקרענו בקטע של "אחותי הקטנה"../images/Emo6.gif

אחלה פרק

הדיבור המהיר של ידידיה היה מזה וב, ועדיין הוא לא בפתיח...........מוזר, כל הקריצות של מחוץ לסדרה עם הביטלס ואחותי הקטנה והקרמבו אוכלים מלמעלה [?!] היו ממש מצחיקות וזה מראה שידידיה הוא לא שחקן חד גוני אבל זה רק הראה כמה יון כ, למען השם בנאדם, תימשך לזה, יש לך שחקן טוב שמשמחק תפקיד מצוין תנסה לפחות לא להרוג הכל עם האדישות שלך!! ג'יזס! בד''כ כי גם השחקנים האחרים לא טובים כל כך אז זה לא כל כך בולט... וד''א אחרי חרישה על הVOD, מי שתקף את טומי בסוף הספר הוא...רדו למטה בלו

Superboi

New member
לא נכון../images/Emo58.gif../images/Emo59.gif

פה רואים בברור שזה מקס

uoston

New member
מתי התחיל האי!?!? אתמול???

איזה פרק טוב ומותח..אבל המשחקר של ידידיה לא היה כל כך אמין....לא יודעת למה....איזה מצחיק ליראות אתום ביחד משחקים..חח....ביטלס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יוו מה יקרה לטומי איזה מתח דיי!!!!!!!! מחכה ומצפה לפרק של היום!!!!!!!!!

דעתי על הפרק של אתמול. ../images/Emo192.gif

ממש מעניין אני חושבת שזה ה-פרק של כל העונה. רק לא הבנתי מה היה בסוף ? מי זה היה האיש שתקף את טומי ? ולמה לדמות של ידידיה קוראים "בוק" ? מה זה השם הזה
בכל אופן - מחכה לפרק של היום (אני אראה אותו בשידור חוזר או בדרך הלא חוקית).

Superboi

New member
צריך לשים >> ../images/Emo58.gif../images/Emo59.gif

אם מספרים משהו מהעתיד של העלילה, וגם לרשום את זה בגוף ההודעה :)

למעלה