שרשור הפרק היומי - פרק 27

שירנאעה

Well-known member
../images/Emo45.gifהוא רק הולך ומתיפייף../images/Emo105.gif

ואני לא מעריצה גדולה שלו או משהו. פשוט חייבים להודות, שהוא יותר יפה ככה. :)

Nathalie 6293

New member
איזה חמוד בוק!!

הדמות שלו ממש נחמדה כזו.. D: וידידיה
פרק ממש טוב והפתיעו עם הקטע שזה בכלל לא דילן (לא שחשבתי שזה הוא) שזה איזשהו מישהו שכנראה קשור למחתרת...

or19951

New member
אוי! פיספסתי את הסוף TT

אבל חוץ מזה היה פרק חמוד.. בוק מזכיר את צ'כוב!!

שירנאעה

Well-known member
למה לכולם הוא מזכיר את צ'כוב ורק../images/Emo105.gif

לי לא?! זתומרת, הדמויות לא ככ דומים זה לזה. נכון ששניהם דמויות קומיות כאלה.. אבל בוק מביא משו אחר לגמרי איתו, ולא את העבר הפלילי שהיה לצ'כוב, נגיד.

אראל16

New member
שאלה

אם בכך שטומי תיקן את הגליץ והמבצר חזר והכל חזר אז למה היה צריך את הפרק של אתמול עם עלמה והכל ושבסוף הילדים גם הגיעו אליהם לדלת

Nathalie 6293

New member
בטח נדע על זה בהמשך..

זה עדיין לא נגמר יש לנו עוד פרקים לפנינו

x Marina x

New member
../images/Emo100.gif ../images/Emo71.gif חשבתי על זה כי בוק = ספר .../images/Emo3.gif

דנוש60

New member
איזה קטע שיש קשר לילדה מהפרק הראשון

הפרק היה יפה :) קצת מוסבך אבל... בכל מקרה, איזה מגניב זה שיש קשר לפרק הראשון עם הילדה שהשפריצה על הכלה.. בחיים לא הייתי מעלה על דעתי שזה חשוב להמשך העלילה....חחח

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifאגב

אומנם טומי תיקן את הגליץ', אבל עדיין הוא עשה עוד כמה שינויים שהוא לא תיקן (כמו למשל חוברת התשחצים של זואי שג'יני הייתה אמורה לקחת איתה) אומנם זה שינויים קטנים, אבל כל שינוי קטן יכול לשנות הכל.. זו כנראה הסיבה שכשטומי חזר למבצר הכל היה חשוך ואפל שם.

שירנאעה

Well-known member
וגם עדיין לא סידרו את זה בכלל..../images/Emo105.gif

כי מקס והלנה שוב חטפו את ג'יני, בזמן שבוק וטומי היו בקיוסק. לא ככה?

x Marina x

New member
../images/Emo100.gif ../images/Emo71.gif אבל לא היה את זה בספר.

רק מה שבספר זה צריך לקרות, השמלה המלוכלכת היתה מצויירת בספר,אבל זה שג'יני לוקחת את החוברת של זואי לא היה .

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gif../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifזה ממש לא קשור

בגלל שטומי שינה משהו שצוייר בספר נוצר גליץ'. שאר הדברים ששונו ולא צויירו בספר אומנם לא יצרו גליץ', אבל כן שינו את העתיד.

עיננבוש

New member
נכון השמלה של הכלה?

אז מה זה חשוב לעלילה אם היא מלוכלכת או לא?! מישו יודע או ישלו השערה?

זה חשוב כי זה היה בספר וזה../images/Emo189.gif

היה ברשרת האירועים שקרו באותו יום

yarivito

New member
ההשערה שלי

כיוון שבספר היה מצוייר שהשמלה התלכלכה אבל בהיסטוריה הזאת השמלה לא התלכלכה,לכן הספר טעה ונוצר הגליץ'. השמלה הייתה חייבת להתלכלך כדי שהספר יהיה צודק.

olivia dori

New member
וואו!

וואו ועוד פעם וואוו כל כך אהבתי את הפרק, ואני ממש אוהבת סדרות שצריך להבין, וסדרות מסובכות אבל יש בהן דמויות קומיות (ממש אהבתי את בוק, ידידה שחקן מדהים!!)

למעלה