שרשור שאלות

בבקשה תעזרו לי!!

אלה התוצאות שלי לפי סדר הקבוצות: 0 2- 2 7 1- 1- המקדם שלי הוא 4 הגיל הביולוגי 23, מה הכרונולוגי?

Nolee2

New member
../images/Emo4.gifפשוט אידיוטי!

הכל הם דאגו לפרסם רק ת'טבלה העמתה הזאת לא???? אני ממש צריכה מקדם ל46 ואני לא ממש מקבלת עזרה

galitos21

New member
כנסו

מישהו יכול להסביר לי מה זה המקדם הזה? כרגע אני בת 22 ו9 חודשים ועשיתי תמבחן הזה ויצא לי שאני בת 24...מה זה אומר?

Nolee2

New member
מי הגאון??

מי הגאון שיפרסם פה את הטבלה של המקדמים מי?????

sivan1976

New member
help

כמובן נרדמתי בין החלק הראשון לשני... אני בת 29.5...יצא לי -8 (מינוס שמונה)... מה זה אומר??? תודה תודה -ושוב תודה

Nolee2

New member
מקדמים ):

אני צריכה מקדם של גיל 46 ואם אני לא אדע אני לא אישן את המינימום 8 שעות שאני צריכה לישון ואז אני יהיה מבוגרת בעוד כמה שנים בקשה תעזרו לי!

tulibar

New member
ראיתי רק את הסוף!!!!!

אם אני בת 50 ויצא לי שאני בת 60 זה אומר שבגיל 70 אני אהיה בת 80 אמא'לה!!!!! אז עכשיו שמישהו יסביר לי מה מבחן התוצאה??? תוחלת חיים??? אמא'להההההההההה יש לי רק עוד 10 שנים לחיות????????

Nolee2

New member
אם בא לכם לענות...

אני עדיין מחכה לתשובה של מקדם לגיל 46 אם תוכלו לשלוח לי הודעה אני אשמח לקבל עזרה :) בהצלחה לכולם ועד 120 חחח צ'אוווו

שלום

וואלה במבחן הגיל יצא לי הגיל 19 ואני בן 19. אז כפי שנראה הגיל הביולגי שלי הוא כנראה הגיל האמיתי שלי. זה נראה לכם טוב שכלום לא השתנה ?

AJFK

New member
מבקש הסבר

אני בן 48 ע"פ המבחן יצא שאני בן 53 , אני נראה לא יותר מ 35 ומרגיש שלא מזמן השתחררתי מהצבא. יש למישהו הסבר ?

../images/Emo92.gifסוכריה שרוצה עזרה

ראיתי רק את החלק הראשון של התוכנית ויצא לי במבחן הגיל "7" מה זה אומר עלי ???

neli3

New member
חישוב בבקשה

אני בת 37 ויצא לי + 18, נא פרטו. תודה מראש.

lilo

New member
אני מה?!../images/Emo6.gif חחח למה אני?!../images/Emo12.gif

תשובה

אם סימנת ב זה אומר שסימנת השכלה תיכונית, נכון? כי אם כן אז זה 0 ואם לא אז תעדכן אותי...

למעלה