מקוויקאנד

Simple Girl 182

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo41.gifמקוויקאנד../images/Emo41.gif

בגלל שאף אחת עוד לא פתחה מקוויקאנד.. אני פתחתי
שיר השבוע של מקפליי:
שיר השבוע לא של מקפליי:
להקת / אלבום השבוע:
קליפ השבוע:
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:
משהו שעיצבן / שימח / העציב השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע: שבוע טוב לכולן

שוליטה

New member
../images/Emo2.gifאני ראשונה??

בטח מישו כבר ישלח לפניי XD שיר השבוע של מקפליי: Ignorance - Pinball Wizard Don't know Why The Ballad Of Paul K (Strange Version)-זה קורע מצחוק XD שיר השבוע לא של מקפליי: Aly & AJ - Potential breakup song 30 second to Mars - The kill להקת / אלבום השבוע: מקפלייייייייי קליפ השבוע: זה:http://www.youtube.com/watch?v=BwbfFwU0fqM (סורי שזה ככה) קרע אותי מצחוק XD קודם כל היא מצחיקה ומוזרה בטירוף והארי המסכן לא הבין מה היא רוצה מהחיים שלו XD תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: שנות ה-70 שמו את העונה הרביעית בוי או די סופסוף D: משהו שעיצבן / שימח / העציב השבוע: שימח: דברים עיצבן: דברים ציטוט השבוע: אני לחברה שלי: איכס קרן יש לך ציפורן שעירה! קרן: זה החולצה שלי מפגרת אני: אה... אתם יודעות למי יכול להיות ציפורן שעירה קרו: לגלי (חברה אחרת שלי) נשפכתי מצחוק במשך שנה אני מזמינה פיצה עם חברות אני:אנחנו רוציות להזמין פייייצה! (עם פ' כמו בקוף לא כמו בפיל) ילדה ממש חמודה מהקבוצה שלי: תראי לך שאת נכנסת לבית מלון ויש שם חדר מדרגות, אבל אין שם מדרגות יש שם בית. ואז את הולכת לדלפק ואת אומרת להם: איפה המדרגות והם אומרים לך:WHAT? ואז את אומרת להם: אתם לא צריכים לצעוק והם עוד פעם אומרים לך:WHAT? ואז את הולכת לבכות לאמא. ילדה מסוממת... שרתי היום את טרני באימון ובקטע של:She finds him but his heart has stopped She breaks down מישהי נפלה וזה קרע אותי מצחוק XD תמונת השבוע: יש שתיים^^ בתמונה הזאת כלכך הצחיקה אותי אז עשיתי לה דיבוב דני: הה טום הנה אתה!!!! טום חושב: אוי לא.לא גירשתי אותו לפני חמש דקות!?!?!?

שוליטה

New member
וכמובן ששחכתי תמונה

שמשום מה התפוזבל הזה לא נותן לי לעלות אותה !#$@#Y*$$*(%) אז הנה השנייה.... ועליה נאמר: גם אני רוצה לנשק את דאגי ולהיות מנושקת ע"י דני

rox love BSM

New member
You make me so hot ../images/Emo178.gif

שיר השבוע של מקפליי:ignornce the way you make feel
שיר השבוע לא של מקפליי:avril-hot
להקת / אלבום השבוע:McFLY
קליפ השבוע:fob-way out
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:פרוייקט מסלול, KCA ,סוויט 16
משהו שעיצבן / שימח / העציב השבוע:כלום/שביתה/אבא ואח שלי עזבו...
ציטוט השבוע:היה לי ושחכתי....
תמונת השבוע:

butbut

New member
../images/Emo205.gifאוקיי-חשבתי שאני היחידה בעולם שרואה

sweet16 בMTV חחחחחחחח מסתבר שטעיתי... זה כזה כייך לראות איך שהבנות הכי חנוניות בעולם פתאום נהפכוך ל"יפות" ומקובלות כזה.. ואיזה רכב הן מקבלות בסוף..פשוט לשבת מול המסך ולבכות!! XDD אגב..התמונה...גרררררררררררררר..

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifראשונה שנייה שלישית??

שיר השבוע של מקפליי:Not Alone שיר השבוע לא של מקפליי:אממ..כל השירים של Blink 182 להקת / אלבום השבוע:Blink 182 ו McFLY קליפ השבוע:אממ..השבע קליפים של מקפליי שראיתי היום באמ.טי.וי היטס
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:אממ..המירוץ למיליון?! חח xDDD משהו שעיצבן / שימח / העציב השבוע:שימח מאוד..הטיול שהייה לי..והייה הכי כיףף בעולם.. ציטוט השבוע:"הנמר..איך קוראים לו?!" עזבוו..זה מהטיול חח xDDD תמונת השבוע:

מקוויקאנד שלי=]

שיר השבוע של מקפליי: she left me unsaid things broccoli bubble wrap Hypnotised Star Girl
שיר השבוע לא של מקפליי: Busted - Meet You There Busted - year 3000 James Blunt - Goodbye my lover Yellowcard - Only One
להקת / אלבום השבוע: Busted וכמובן לעולם לא ישתנה.... mcfly
קליפ השבוע: אין
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: הנפילים
משהו שעיצבן / שימח / העציב השבוע:
שביתה
הרבה...
שביתה..
ציטוט השבוע: בת דודה שלי הקטנה חזרה על הטעות שלי כשהייתי קטנה ואמרה לאימא שלה כשהיא הייתה מעוצבנת עליה "את מקיימת ולא מבטיחה.." אני יודעת מפגר לא צריך לומר לי
תמונה השבוע: שבוע טוף לכולן

יעליקק

New member
מקוויקנד שלי (= רביעית? חמישית? עשירית? D:

שיר השבוע של מקפליי: trani ׁ:) hypnotused שיר השבוע לא של מקפליי: when your gone- avril להקת / אלבום השבוע: מקפלייושים קליפ השבוע: אין. תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: לא מדהימה (= משהו שעיצבן / שימח / העציב השבוע: עיצבן - הלכתי לצופים ולא היה אף אחד התקשרתי למדריכה והיא אמרה שהפעולה נדחתה לתשע ושהודיעו באייסי. סעעמק. שימח- יש לי פלאפון לבדי בעצמי [הייתי קודם עם אח שללללי :\ ] העציב- לא קנו לי פלאפון חדש :\ ציטוט השבוע: "יש לי טבור חמוד" XDDD מהפיק של בוט XD תמונת השבוע: גאאש, סקסיים.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifמיי מקוויקנד D:

שיר השבוע של מקפליי: אין אחד ספציפי >< נראה לי שThe Way You Make Me Feel שיר השבוע לא של מקפליי: When Im Gone-Simple Plan כלכך
!!!!!!!1111 להקת / אלבום השבוע: סימפל !%#%^@^ / Zimmer 483-Tokio Hotel קליפ השבוע: ממפ, ניראה לי The Kill-30 Seconds To Mars כי יש עליו פשוט חרישות, וכי ג'ראד כוסון על שם
!!!!!!111 תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: EMA דהה D:::::, המורדים ~סתמו, הזמנתי בVOD וזה יפה~ משהו שעיצבן / שימח / העציב השבוע: עיצבן-הייתי חולה
וזה מבאס כי הרגשתי כמו חרא שימח-לא הלכתי לבצפר כי הייתי חולה XDDDD, טוקיו זכו בEMA, סימפל הוציאו סינגל חדשD:::::::::::::: העציב-מכ"ר לא זכו בכלום בEMA ;; זה היה מוזר ציטוט השבוע: אני:תיזהרי אל תגידי את זה ליד עוזרי מאיה:היא תאכלי אותי בלי מלח אני:גם בלי פלפל מאיה:אבל עם עגבניה XDDDD ------------------------------------------------- המורה *לילד אחד*- דממה!!!!!!11111111 הילד-דממתי!*מבוהל* תמונת השבוע:קפראליו33333> קטן וחמוד

rox love BSM

New member
OMG איזה חמוד ../images/Emo99.gif

כמעט באתי להוסיף תמים אבל אז חשבתי לעצמי 'לאאא דאגי אפעם לא היה תמים'

sweet shir

New member
זה ג'ארד לא ג'ראד! ../images/Emo6.gif

כאפות מושפלת שלי.
~על המורדים~ חחחחחחחחחחחחחחחחח הציטוט השני שיעשע אותי.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifסיים שיטXDD

אני לא כאפות ;; אשמתי שתומס חתיך?

sweet shir

New member
את כן כאפות.

תומס? אם כבר חואקין. XD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי, חואקין מחזיר אותי לזה שפעם אחת אבא שלי עבר בסלון בזמן שראיתי המורדים, ואמרו חואקין. מאז כל הזמן (בכל הטלנובלות הספרדיות שראיתי גם אחרי המורדים) הוא עבר בזמן שראיתי וצעק לי: חואקין חואקין! מה קרה לחואקין?!" >< XDDDDD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

א.חואקין זה אחד השמות היותר קורעים שקיימיםXDDDDDDDDDD ב.חואקין זה לא ההוא שהיה גם בקטנטנות ושיחק את הבן דוד של קנדלה והוא דומה לברווז?XD תומס מושלם
!

sweet shir

New member
א. נכון. XD

ב. לאלאלאלא חואקין זה המסומם הזה ששידל את תומס/גידו למכירת סמים!!! XDDDDDDDDDDD הזה שדומה לברווז הוא האח של פבלו XDDDD לוזוכרת איך קראו לו חחחחח יש מצב מרטין משהו?

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifיואיואיו מוכר לי רצח חואקין

נו מי זה? מי מכר להם סמים?>< בעונה הראשונה או השניה? חואקין, הזדהה

N e r d y

New member
נו בעונה הראשונה...

זה שבא ודונוף אהב אותו כזה כי ההורים שלו היו חברים שלו ואז הוא עף תוך איזה שבועיים מהבצפר.. היה לו משו עם מריצה

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifסגרו ת'אתר ;;

גםאני הלכתי לחפשXDDDDD

למעלה