../images/Emo210.gifמקוויקאנד ^^
אוקיי רק תהיו מוכנות לחפיייירה כי אני אוהבת לחפורררר וזה המקום
יאייי כבר סוף שבוע ^^
שיר השבוע של מקפליי: Mcfly - Bubble Wrap Mcfly - Diarrhoea Mcfly- Ghostbusters Mcfly - Little Joanna McFly - Pinball Wizard McFly - Rockin' Robin (Bobby Day Cover) (Live) McFly - The Heart Never Lies McFly - Top Gear Blues McFly & Busted - Fun Fun Fun Mcfly - The Way You Make Me Feel
שיר השבוע לא של מקפליי: Yellowcard - Light Up The Sky Busted - Meet You There Blink 182 - Everytime I Look For You Maroon 5 - This love Natasha Bedingfield - These Words
להקת / אלבום השבוע: Mcfly
כמה מפתיע ^^
אלבום השבוע:
Just My Luck
קליפ השבוע: McFly - The Heart Never Lies בהייטס כמובון ^^
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: הישרדווות ואבודים-דים-דים אני והמזל שלי - חרישות מוגזמות ביווותר על המחשב XDDD
משהו שעיצבן / שימח / העציב השבוע: עיצבן:שחברה שלי התחמקה מלעשות עבודה ועוד שיקרה לי על זה
שאבא כולכך לחווווווץ על זה שאני אקח את פויינט לטיול כול יום - דידידייי אין לי כבר כוחחח
שימח:סיימנו לפרש את הוידאו קליפ לשוטים ויצא 68 שוטים אעעעאאעעע
מפגשי צוות של "במבה - שוט"
ותעוד של כול רגע ורגע מהםםם ^^ ישנתי אצל טלוווושק'ה והיה כיייייף ^^ קניתי גיטרררה
העציב: מממ אין ^^
ציטוט השבוע: מפגש צוות של הוידאו קליפ - אמא של דיאנה:רוצות חטיפים? אנחנו:כן! ^^ [שמנמנוווות XDDD] ניצן: שיו אנחנו פשוט חייבות להמציא לעצמנו שם *אמא של דיאנה חוזרת עם במבה, ביסלי וביגליה* אני: במבה שוט - בואו נקרא לעצמנו במבה שוט ^^ ניצן: אעעאאעעעעעעע גאוני ^^ שוווב מפגש צוות ואחרי ההסבר אפשר לרשום - מפגש של במבה שוט
שוב - חטיפים - כמובן אנחנו שמנמנווות אכלתי לי להנאתי את הבמבה איקס עיגול דיאנה: מזה סיון את אוכלת רק את העיגולים?! אני: ממ כן חחחח ^^ ניצן: מההה
למה? אני: עזבי סיפור ארוווווך דיאנה: מה גמלך יש פוביה מאיקסים?! אני וניצן:
דייי זה היה פשוט קורעעעעע XDDD
תמונת השבוע:התמונה שעל המסך עבודה שלי
דאגייי אתה נראה כזה חכם עם משקפיייים !