מקוויקאנד

butbut

New member
../images/Emo26.gifאני יכתוב לך כאןXDDDDD

המורה:"זהו?התרוקנת?" אני[בטון של הקלה]: "אוה,כן..כול-כך!..אני מרגישה כמו הבן-אדם-הכי-מרוקן-בעולם" המורה:"מרוקנת מספיק בשביל לספר לנו מה אברהם אמר למלאך?" אני:"בוא לפאלפל?: המורה:"קרוב...,ק-ר-ו-ב..אולי מישהיא אחרת? בת-אל מרוקנת מידי בכדי לענות לנו". הילדה-הכי-חכמה-בכיתה:"הזמין אותו אל תוך האוהל לארוחה" אני:" נו,זה מה שאמרתי" המורה:"אולי התרוקנת יותר מידי" אני:"לא המורה, אני בטוחה ששרה ידעה להכין פלפאלים". ~סוף~ אני שונאת את המורה הזאת והיא שונאת אותי.

kelly7i

New member
XD

וטוב שיצאת לה באמצע כדי ללכת לשירותים, לפחות לא לקחה קשה את זה, שימי לבO:

T h a t G i r l

New member
אני אני אני:]

שיר השבוע של מקפליי: THNL Bubble Wrap Umbrella Unsaid Things Don't Stop Me Now McFLY - Medley Ignorance
שיר השבוע לא של מקפליי: Do It Well (Radio Edit) מה קשור ואלון אבוטבול-כוכבים דולקים על אש קטנה Rihanna - Shut Up And Drive תתנו לו צ'אנס מה קשור?-מחרוזת חיילים Cry (Bonus Track) Dougie Hot
להקת / אלבום השבוע: מקפליי ומקשור
קליפ השבוע: תתנו לו צ'אנס..
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: יצפאן-מקשור היו שם:$
משהו שעיצבן / שימח / העציב השבוע: שימח-מה קשור.. העציב-גודלת לי שן בינה[כן,בגיל 18
]ויש לי דלקת בחניכיים..
ציטוט שבוע: אני מדברת עם אסי[מה קשור..] ופתאום שלום בא מהצד וצועק לי חיייללתתתת
[הייתי עם מדים]
תמונת השבוע: אני מתה עליהם!!

butbut

New member
איזה שווה לך!פגשת אותם!XDD

אוף מתגעגעת לתגובות שלך..XD בחנוכה את בבית?

butbut

New member
אוף אבל..אנ רוצה לראות אותך במפגש..

בלעדייך זה לא אותו הדבר-באמת! -.-" צבא חראית.

T h a t G i r l

New member
גמני רוצה!../images/Emo7.gif

ואני עוד יבוא!! אני מבטיחה!! אני מקווה מאוד מאוד מאוד שיהיה לי אפילו כמה ימים בחנוכה שזה היה חופש.. אני מבטיחהה לנסות לבואא! ועכשיו,אני צריכה לצאת לצבא..חחח לפחות ב3-4 שבועות הבאים זה יומייות יאי!חחXD לאב יה!

butbut

New member
ואיי גם את ערה ב-6?גם אני ^^

XDDD טוב תיצאי!
אני יותר!=]

Little Sapir

New member
../images/Emo27.gif המקוויקנד שלי...

שיר השבוע של מקפליי: ignorance שיר השבוע לא של מקפליי: sum 41 - best of me להקת / אלבום השבוע: מקפליי
קליפ השבוע: --- תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: פרוייקט מסלול משהו שעיצבן / שימח / העציב השבוע: ---- ציטוט השבוע: ---- תמונת השבוע: איך דאגי מסתבך
ודני
שבוע טוב

sweet shir

New member
איזה עלוב דאגי, אפילו שוקר הוא לא יודע לעשות.

XDDDDDDD טום עושה את זה הכי טוב חהחה

ShellyJones

New member
באיחור... ^^

שיר השבוע של מקפליי: TCFC, Ignornce שיר השבוע לא של מקפליי: גוד שרלוט- boys and girls, להקת / אלבום השבוע:מק, ליל' כריס(= קליפ השבוע: lil' chris- we don't have to take clothes off... תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: גולשים בזמן (כ"כ התגעגעתי!) משהו שעיצבן- אימא שלי... פתחתי את הראש ברוב חוכמתי.... שימח- היה לי חלום הזוי ובו יצאתי למחנה עם משפחת סימפסון וחברות, ואחרי זה הלכנו להופעה של טוקיו הוטל, שם ביקשתי חתימה מביל, ועד שהסברתי לו את זה הוא כבר הספיק לזרוק עליי את העט ומאיפשהו הוא הוציא גם נורה. החזרתי לו את העט בשביל את החתימה, את הנורה לא. >< העציב השבוע- פולי מהגשש החיוור נפטר )= ציטוט השבוע: ~ בבית החולים~ הרופא: התעלפת אחרי שקיבלת את המכה בראש? אני: לא, וגם לא הקאתי. הרופא: הקאת? תמונת השבוע: מצאתי בעודי מחפשת פיקים על מקפליי(=

ואייי התמונה זה מהסרט

"המספריים של אדוארד" נכון? אני צודקת? כי שנה שעברה לקחתי אותו בתור פרוייקט בעבודה בקולנוע

למעלה