הטופ מודל הבאה, עונה 7-הגמר

../images/Emo106.gifהטופ מודל הבאה, עונה 7-הגמר../images/Emo106.gif

מחר בשעה 21:30-פרק הגמר
כל מה שקשור לפרק לפה
אתם מוזמנים בינתיים לכתוב כאן למי לדעתכם מגיע לזכות [כל אלה שיודעים מי המנצחת-לא להרוס!]. לא לשכוח לסמן ספויילרים

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gif../images/Emo58.gif

לא ראיתי עדיין את הגמר,אבל אני כ"כ שמחה שקארידי מנצחת.

MEELLROZZZZZZEEE../images/Emo99.gif

העונההההה נגמרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת@@ העוננההה הכייייייייייייי פאתטטטטטטט מזעזעעעעעעעעעעעעעעתתת חופררתתת משעNNתת ומכוערתתתתתתתתת בתולדדוותתת ANNTTMM מהה היאאאא חשבההה שלקחחהה תמזעזעעעעעעעעעעעעעווותתת האלהההההההההה?? והגמרררררררררררר?? זההה הגמררררררררררר הכיייייייייייייי פפפאאתתטטט א=ב==============רררר ++עונהההה 4 אבללל בעונההה לנאיייממההה++קיניההה היווו תמונוותת יפוותתת הפפפפפפפפפפפפפפפפייילללל ופפפהה?? בוושההה להששוותתת תאלוהההההההההייוותת שללל מלרווזז ל-2 המזעזעעוותתתת האלהההה ישש להה פורטפוליוו א=ל=ו=ההההההה==יייי וליוגיייייייייננהה תמונהה 1 אחחתת היפוותתת בתולדוותתת הסדרהההה והשארר מזעעעזוותת ולקרידיי השחוררר לבןן יפהה והפיללל רקק הגוףףף השארר מזעעזעעוותתת בררממוותתת קיצצצצצצצצצצצצרררררררר אנייי מאוודד מקווההה בשבייללל השופטיייםם ששש מלרוווזזזזזזזזז זוכהההה דאאאאא יוגיינההה 2 וקרידייי 3 והעיקררר שנגNררר הפאתטט 7 >>> ה===סגידהההההההה לתמוננההה Wללל עונהה 7++ כללל הפורטפווליווו Wלל מלרווווווווזזז

ודנננננננננננננננננננייאלוהיייתתתת מחרררררררר

סגידההההההההההההההההההההההההההה אנלאאא מאמיייייייייייןןןןןן איךךך אנייי מחכההה לראותוווווווווווווותתתתתתתתתתתתתתתתתהההההההההה כפרעעליהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה איןןןןן עודדדד זכיההה כמוווווווווו שללללהההההההה האושרררר Wלייייי@@@@

גל גדות

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif../images/Emo148.gif

אני כול כך שמחה שקרידי לקחה, כול כך מגיע למושלמת הזאת
, ואני פשוט מתה לראות את התגובה של אדון "הטופ מודל הבאה" אחרי הגמר.פשוט מתה.
דדדדדדדנננננננננננננניייייייייייאאאאאאאאאאאאאאאאאאלללללללללללללללוווווווווווההההההייייייתתתת.
.

efif1212

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

נראה כדאי לפתוח שרשור נפרד לעומרי. בעצם הוא בטח כבר יפתח לעצמו...חחח

NP16

New member
הו,אגב..../images/Emo58.gifענק

אני מתכנן לפתוח לקארי די ספיישל ניצחון. הכי מפחיד

גל גדות

New member

רק אם אתה לא מפחד מ:"ה*א TOמ מכ!עRת!! NלR!!!!!!!!זזזזזז שליטעעעעעעעעעעעעעעע
" או דדדננננניייייייייאאאאאאאאאאאאללללללללללוווווההההייייייתתתתתתתתתתתתת.
למרות שתמיד,אבל תמיד, אפשר להזכיר לו מי המנצחת העונה. ורמז,זה לא מתחיל במ'.XD אני אשמח לשרשור כזה.

JoNy Boi

New member
אמא הוא הולך להרוג אותנוו ../images/Emo7.gif../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

איזה פחד רק שלא יתאבד מרוב צער XDD

חח גמאני../images/Emo58.gif

נראלי שגם בגלל זה אני שמחה שהיא ניצחה ולא רק בגלל שאהבתי אותה

Manga136

New member
פרטי הפרק. ../images/Emo58.gif(נכון לעכשיו)../images/Emo142.gif

מוצר הקאברגירל~ Outlast Double Lip Shine. המתמודדת הראשונה שעלתה לגמר~ קארי די אינגליש. הבוטום 2~ מלרוז ביקרסטאף ויוג'ינה וושינגטון. המודחת~ יוג'ינה וושינגטון. המעצב שעבורו נעשית תצוגת האופנה של הגמר~ ויקטוריו&לוצ'ינו. הפוטושוטים שנשפטו בגמר~ 1. סטריוטיפים של דוגמניות (שבוע 1). 2. זוגות סלבריטאים (שבוע 5). 3. נובלים ושחור לבן (שבוע 6). 4. מטאדוריות (שבוע 9). 5. קאברגירלים (שבוע 11). (סליחה אם שכחתי פוטושוט) המצטיינת בתמונות~ קארי די אינגליש. המצטיינת בתצוגה~ מלרוז ביקרסטאף. הטופ מודל הבאה~ קארי די איגליש.

Manga136

New member
התמונות מהגמר: ../images/Emo58.gif(נכון לעכשיו)../images/Emo142.gif

הפוטושוט: פרסומת לשפתון Outlast Double Lip Shine של קאברגירל.

NP16

New member
../images/Emo58.gif

הקאבר גירל הכי גרוע שראיתי בחיים שלי. אוי,איזה עיני דג. וזה רק אני או שהיא נראית ערומה?

efif1212

New member
גם אני ../images/Emo58.gif

קאבר מזעזע. והיא באמת ניראת ערומה.

גל גדות

New member

בעעעעעעעעעעעע
מזה השפתיים האלה?! מזה העיניים והמבט המוזר הזה?! דוחה. פשוט דוחה.

elena20

New member
אני חושבת שזו התמונה הכי יפה שלה.

במציאות העור שלה נראה זוועה...

למעלה