הטופ מודל הבאה, עונה 7-הגמר

שפתייםםםם מ=ד=ה=י=ממממממממממ==ןוו==תת

והעיינייםם יפוותת יצאווו אבלללל אוליי העורר שלההה שחורר מדייי לוויידעע משוו לאא מסתדרררר בכללל מקרההה זההה הקאברגגררלייםם הכיי מכועררררררררריםםם בתולדדוותתת ANNTTMM א=ב=ררר

NP16

New member
../images/Emo58.gif

טוב אני בעיקר כותב כדי לא לקפח האמ חבל שדווקא התמונה האחרונה שלה היא בין ה חלשות אם היא רק הייתה מורידה קצת את הסנטר או משהו אבל היא נראית טוב

../images/Emo58.gif[רק על הגמר]

בעיני יש משהו נורא מוזר וחשוד בזה שדווקא פריים כזה נבחר למלרוז... זאת בחורה שיודעת להצטלם. נראה כאילו בחרו את הפריים הכי גרוע שלה.

המלללללכההה לנצצצצצצצצצצחחחחחחחחחח

פשוטטטט בושההההההההההה מהה שקרהההההההההה שםםם אנייי בחיייייייייייייםםםםםםםםםםם לאאא יסלחחח עללל זההה לטיירהההההההההההההההההההההה ב=ח=י=================םםםםםםםםם

אנננללאאא יכולל להגידד לךך כמהה אניייי כועעסס

עליהההההההההההה ועודד כשרואיםםםםםםםםם אתתת דניאלללללללללללללווהייתתתתתתתתת המושלממממתתתת אייךךך היאא עשתההה ליי אתת זההההההההההההההה :((((((((((((( חבלללללללללללל באמתתת חבללל שראייתתייי תעונהה הזאתתתתת לאא הייתייי צריךךך לראוותתת מההתחלהההה וראייתיי קרקקק בשבייללל מלרוווווווווווווזזזז הייתיייייי כלל כךך בטווחח שהיאא תזכההההההההההההההההההההה:((((((((((((

JoNy Boi

New member
אל תהיי בטוחה כל כך ..

נזכרתי בבנות של עונה 8 כשIqiqiq העלה אותן והאמת הן לא נראות משהו..(חוץ מהמנצחת האלוהית כמובן..)

dana449

New member
שאלה:

מלרוז אמרה בתחילת העונה שקוראים לה בעצם מליסה רוז אז איך זה יכול להיות שפתאום שם המשפחה שלה זה ביקרסטאף??

NP16

New member
../images/Emo58.gif

זה התמונה הכי אהובה עליי העונה
כ"כ שלמות!!!

JoNy Boi

New member
אה זה הקאברגירל...../images/Emo58.gif

אופס אני חשבתי שהתמונה עם הפוני והסוכריה זה הקאברגירל אופס. ..

JoNy Boi

New member
נכון..

אני כבר סקרן לראות את של יוג'ינה ומלרוז....כבר שחכתי איך זה נראה..

תמוננתתת ה"קאבררגיירלל הכייי מכועררררררררתתת

שללל זוכהההההההההההה בתולדוותתת התחרותתתתתתתתתת שללל נאימהההההההההההה אלוהיייתתת לידדד זההה אנייי בכלללללללללללל רואההה פההה גבררר לאא אישההההההה היאאא כזאתתת מזעזעעעתתתתתתתתתתתתתת שאנייי רקק יכוללל להקיאאאאאאאאאאאאאאאאאא

גל גדות

New member
מדהים,עדין,מושלם!../images/Emo99.gif../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif../images/Emo148.gif

וכול מילה נוספת מיותרת
.

למעלה