הטופ מודל הבאה, עונה 7-הגמר

אנייייייייייי פשוטטטטטטטטט מזועזעעעעעעעעעעעע

אניייייייייייי לאא מאמייייייייןןןןן שזההההההההההה קרהההההההההההההההההההההההההההה איךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך????????????? הרסוווווווו לייי תשבתתתתתתתתתתתתתתתת כוליייי עצביםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם באאא לייי להקיאאאא מהדבררר המזעזעעעעעעעעעעעעעעע הזההה שקרההה פההה עכשיווו אנייי שונאאא אתת טירהההה כל כךךךךךךךךךךךךךךךך מלרווווווווווווזזזז היאאאאא הזוכההההההההההההההההההההההההה לננצחחחחח קרידיייייייי היאאאאא הזכייההה הכיייי הכייייייייייייייייייייייי הכייייייייייייייייי לאאא מוצדקתתתת ופאאאפפטתתטטטט א=ב=רררר בתולדווותתתתת התחרותתתתתתתתתתתתת הרסוווווו ליי תשבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת### מזההה הגממררר הפאתטטטטטטטט הזהההה?? איךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך בחרררווו בדראקוויןןן הזההההההה כללל ככךךך הרבההההה כיעוררררררררררר בגמררר אחדדדדדדדדדדדד ואנייי מצטעררר שראיתייייייייייייייי אתתתת עונהההההההה 7 פשוטטטטטטטטטטט הבושההה הכייי גדולהה שטיירההה עשתתההה לעצצצצצצצצממהההההה גרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר אנייי צריךךךךךךךךךךךךך לששבבווררר משווווווווווווו ולהררגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

גל גדות

New member
ה' ישמור ויציל.../images/Emo140.gif../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif../images/Emo148.gif

זה בסדר, כולה סדרה. נשימה עמוקה, ויהיה בסדר.

זהה הסיבוובבב היחיידדד אייי פעםםםםםםםםם

שאניייי חושבבבב שמכווררר מראשששששששששש איךךך אפשרר להדשוותתתתת בכללל אתת מלרוזזזזז המדהימההההההההההההה לפוסטטמהה הפרחההה הזאתתתתתתתת איךךךךךךךךךךךך??? טיירההה בחרההההההההה אותההה כייי היאא חשבההה שהיאא בנאדםםם טובב ולאא רצתהה שה"ביצייתתת" תזכהההההההההה וזההה פאתטט ואניי שונאאא אתת טיירהההה כללל כךךךךךךךךךךךךךךך @@@@@@ כלללללל תמונההה שללל מלרוזזזזז בתחרוותתת הזאתתתתתתת עוצרתתתתתתתתתתתת נשימהההההההההההה וממשש מעניינותיי האופיי שלההה בטחחחחח קרידייי נבחרההה כיי היאאאא חוללההה ובכתהה וחפרהה שהיאא החליימההה מזההה איכססססס זכתההה כייי ריחמווו עליההההההה פ]שוטטט פאתטטטטטטטט חוץץ מהשחורר לבןןן והלוחחמתת שווריםםםםם התמונוותת שלההההה מזעזעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעווותתתת ברמותתתת והיאא הזוכההה עםםם הפורטפוילייוו הכיי מכווערר אברררר יותרר גרועעהה מאוווההההההה @@@

גל גדות

New member
אם חושבים על זה..../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif../images/Emo148.gif

כשקרידי ומלרוז נכנסות לחדר, שתיהן ממש יפות, אבל קרידי גבוהה ומרשימה יותר ממלרוז, יש לה יותר נוכחות.

כלללללללל העוננההה מלרוווזזז

ז8ווככההה באתתתתתגריםםם ומוצייאההה תמונותתתתתת עוצררוותתת נWימהההההההההה מיי בכללל התיחחחסס לקריידייי המעפפנההה הזאתתתתתתתת הייתיי בשוקק שלגממרר היאאא הגיעהההההההה עםםם התמונוותתת המזעזעעוותתת שלהההה ועודד השופטטייםםםם אמרווו שהיאאאאא גסההה וזנותתייתתת ודראגקקווייןן פתאוםםםםםםםם בגמרררר היאאאאא טובההההההההההה<?????@@@@ זהה נשממעע מכורר מראשש רצחחחחחחחחח מהה פתאוםםם מלרווווווווווזזז לאאא מוושלללממתתת??? ושמתתיי לבבב שהראוו תתמונוותת שקריידיי יצאההה בהםםם יפהההה השחורר לבןןן והלוחממתת שווריםםםםםם אבללל כלל השארררר הקרקסס שלל מלרוזזז והשעררר משוגעעע והסגידההה בבריכההה לאאא הראווו מענייןןן מאודדד לאא בחרוו בהה כיי היאאאאאאא ביצייתתת מדייייייייייייי אאאאאאאאאאהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

פפשוטטט חוצצפפההה אזז למהה עשוו עונההה

שלמממההה שמלרווזז זוכההה ומננצצחחתת בההכללל והששוופטיםםם רקק מתייםםם להעייףף אתת הפרחחההה הזאאתתת ופתאאווםם החליטווו שהיאאא בפרקק האחרווןן זוכההה ועודד עםם התמונהה המחרידההההההההה קיצררררר עונהה 7 זהה הסיוטטטטטטטטט הכייי גדוללל שלייייייייייייי מזללללללללללללללללללללללל שייששש אתת ד ננייאאאאאאאאאאאאללווהיייתתת בעולללללללםםם ואנלאאא רוצהה לשמועעע עלל העונהה הזאתתת בחייייייייייייייייםםםםםםםםםםם יותררררר וגםם איןןן ליי חשקק לעונוותת הבאותתת עכשוו:(((((( טיירהההההההה?? Wונאא אותתתתתתתךךך יפאאתתטטט

IkMfNiY

New member
מלרוז פשוט לא יפה ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

היא מוכשרת נורא, אבל היא לא יפה. איזה כיף שקרידי ניצחה [רק שתלמד ללכת על מסלול....] יעל

הזוכההה הכייי לאאאא טובהההה א=ב=ררררררררר

אווהה יותרר מכועררתתתת ממנהה בטייפפההה אבללללללללל כללל הזוכוותתת ידעתיי למההה בחרוו אוותתםםם: אדרייייייייאןןן==>> כייי היאאא סקסייתתת יוהאנההה==>> האייי פאששןן אווהה==>> מזעזעתתת אבלל בגלל האופיי והדייוווההה נאייממהה==>> בגלללל האדג''''' ניקקקקקקקקקקקוולוווהיייתת?? דאאא דניאלללללללוהייתתתת?? הסגידההה הכייי מושלללממתתת בתולדותתתתתתת קרידיייייייייייי?? פחחחחחחחחחח בגללל שריחמווו עלל המחלותתת שלההה כייי ישש להה תפורטפולייווו הכייי חלששש מכללל הזווכוותתתתתתתתתת א=ב===========ררר ושלאא נדבברר שמלרוווזז כופלתת להה תחייםםם @@ עונהההההההה 7?? שנאאאאתתת חחיייייייייייייייייייייייי

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifהפורטפוליו הכי חלש-קארידי

יודע,הייתי עוד מבינה אותך אם היית אומר דברים הגיוניים,אבל נו באמת! לנאימה יש פורטפוליו יותר חזק מלקארי? נו באמת

NP16

New member
לגמרי..טוב שאין לה את אחד הפרוטפוליום בכללי.

../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif../images/Emo7.gifבבאאמתתתת לאא צייפפיתתייי

לאאאאא האממנתתיי שזההה יקרההההההההההההה כברר חשבתיי שיוגיננהה תזכהההה:((( הרסווו לייי תשבתתתתתתתתתתתתתתתתתת לגמררההה

גל גדות

New member
אני חשבתי שיוג'ינה תגיע למקום 3../images/Emo3.gif../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

הייתה לי הרגשה כזאת... לא הגיע לה כול כך להיות בגמר, למלרוז הגיע יותר ממנה. [למרות האופי שלה D:]

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif אל תחשוב

עוד לא הבנת שזה לא הצד החזק שלך? ולמה להגיב על הפרק ב-20 הודעות שונות?לא מספיק את מכפיל אותיות כי אתה חושב שכולנו בבלי סודות,אבל עומריקו,אנחנו כבר סיימנו את כתה א' ואנחנו מבינים בפעם אחת.

../images/Emo99.gif../images/Emo47.gifדניייאלללללללללללללל יפפפWלליי

מרובב השנאההההההה לאא התייחסתתיי אליהההההההה כזאתתת אלוההההההההההההההיתתתתתתתתת ידועעע למההההההההה קאברגיירללל חידשווו להה תחוזההההההההההההה@@ אחרייי מושלללללללללללללללממתתתתת כזאתתת להביאא גבררר כמווו קרידייי זההה לאא הווללךךך אזז היווו צריכיםםםםםםםםם להשאיירר תאלילהההההההה שתראהה מזהה טופפ מודללללל **רץץץ לראותתת אתת גמרררר עונההה 6 שיהייהה לייי כיייייףףף ולאא פאתתתתתתתתתתתתתטטטטט** זההההההההההההההה===>> קאברגיירללל זההה יופיייייי זההה שלממממממממממממממוותתתת זהההה אלילהההההההההההה לאא הזוועההה שנבחרההה@@@ סגידהההההההההההההההההההההההה

JoNy Boi

New member
אמ נייס ^^

קארידי ומלרוז כאלה קרועות איזה חמודות חח ואיזה תמונה עקומה בחרו למלרוז .. קיצר העונה הייתה חלשה מקווה שהבאה תהיה טובה יותר =]

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifתגובה מרוכזת על הפרק.

ליוג'ינה לא הגיע להגיע לגמר. היא לא מתאימה לשם. נתחיל מזה שהמצלמה פשוט לא אוהבת אותה,היא יפה פנים מול פנים,אבל היא יוצאת מזוויע בתמונות. לאיי ג'יי למשל-הגיע הרבה יותר. הקאבר גירל שלה,יצא מזוויע,מכל כיוון אפשרי. לא כ"כ אהבתי את הקאבר שיצא לקארידי,היא יפהייפיה בו,אבל לא אהבתי את הזווית צילום שלה שם. הקאבר של מלרוז יצא נורא יפה,במיוחד אחרי שהסתירו לה את כל הנקודות חן הענקיות על הצוואר והפנים. לא אהבתי את כל הקטע של התצוגת אופנה,הוא לא היה מספיק....שונה כזה ומיוחד לדעתי. אני אישית מחכה לפרק סיום של העונה ה-8. שמחתי מכך שהם בחרו בקארידי על אף שהיא לא שלטה בתצוגה-היא באמת יכלה לעשות את זה יותר טוב,אבל אין לי שום זכות לשפוט,אני לא הייתי שם. לסיכום,זו הייתה אחלה עונה,היו לטיירה כמה פאשלות (כמו להדיח את אייג'יי בגלל תמונה אחת לא טובה,יוג'ינה מעפילה לגמר וכו'),אבל בעיקרון,זכייה מאוד מאוד מוצדקת. אני מחכה לעונה 8-יש שם מתמודדות מדהימות (נטשה,ג'זלין,ג'יאל,רנה וכו'). מתי היא מגיעה?

NP16

New member
מה?הוא היה הכי שונה ומוזר שיש.

אגב,שמות זה גם נחשב ספוילר לפעם הבאה.

NP16

New member
ובקשר לשמות../images/Emo58.gif

נטשהההההההה$&#&%#&*#
אני לא יכול איתה!!!!
ואני אישית מחכה לפרק הסיום של העונה הזאת רק כי,ראיתי את כל העונה מלבד הפרק הזה:O אז בטח שאני אחכה לזה.דווקא בזמנו חיכיתי לשל שבע יותר,כי מתתי על קארי די ומלרוז פה אני אוהב רק נטשה מאד מאד(לשאר פשוט יש אופי כזה..),וגם לא כמו שאותן.

למעלה