בעעעע חרא טקס../images/Emo46.gif../images/Emo4.gif../images/Emo7.gif../images/Emo90.gif
זה היה טקס מעפן ברמות!!!! בחיי שלאורך כל השנים בהם ראיתי את טקס מסך הזהב לא ראיתי כזה טקס מכור (לא שבפעמים הקודמות הוא לא היה מכור אבל הפעם זה עבר כל גבול!!) השיר שלנו עונה שניה טלנובלת השנה?!????!?!?
שנה שעברה שהמתחרים העיקריים היו מיכאלה והשיר שלנו אז הייתי בטוחה שהשיר שלנו יזכה וגם הצבעתי להם, כי השיר שלנו הייתה טלנובלה נחמדה + ומיכאלה לא משהו ת'אמת... אבל השנה???? העונה השניה של השיר שלנו הייתה כל כך גרועה וכל כך משעממת היו פרקים אפילו שלא היה להם מה לשדר והם התחילו לשים שירים (פרקים שלמים שכל פרק זה רק חלומות/שירים
) ותאמינו לי ראיתי מספיק מהשיר שלנו כדי לדעת!!!!
לעומת זאת טלנובלה בע"מ הייתה טלנובלה מעולה!!!! היא הייתה מושקעת, מעניינת מותחת ותמיד נשאר טעם לעוד!! השחקנים מעולים (טלי שרון, שרון אלכסנדר, גיא לואל ועוד...) כל כך השקיעו בטלנובלה הזו שבאמת מגיעה לה לזכות!!!!
נינט טייב שחקנית השנה?????!!!??!?!
היא בכלל לא שחקנית!!!! יוווו זה כל כך מרגיז שטלי שלמדה משחק ושיחקה כל כך הרבה סוגים של תפקידים ובכל תפקיד נתנה ת'נשמה והוציאה את הכי טוב שאפשר צריכה להפסיד לאיזה פרחה כמו נינה שאולי יש לה קול יפה אבל שחקנית?!?!?? היא ממש לא!!
רן דנקר שחקן השנה?!?!?!?!?!!???!
גם הוא לא בדיוק שחקן!!!
הוא סתם עוד איזה 'מאמי' אחד שניצח בגלל נינה
בעעעע
תאמינו לי הטקס של השנה זה הדבר הכי מכור שראיתי בחיים שלי!!!! אני מצטערת בכלל שראיתי אותו השנה
הדבר היחידי שעוד איכשהו כן עשה לי טוב בלב זה כמובן הניצחון של אקזיט
(סופסוף סמיילי מחייך חחחח) לא שכל כך הגיע להם (כי השנה התוכנית התדרדרה ברמות!!) אבל בכל זאת היה כייף לדעת (ולא לראות
) שהם זכו