היום כולנו צופים ב"מסך הזהב"!

ברוש36

New member
הייתי שם בהיכל התרבות!!!

ראיתי את עפר..והמצלמה לא צילמה
..וראיתי גם את אסי והוא אמר לנו שהוא יחזור להצטלם איתנו והוא לא חזר
...וראינו את קיציס ופרידמן והצטלמתי איתם! ועם שלישיית מה קשור.!

שירי שמה בכלל?../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

לא רואים אותה
טוב אני עוד 5 דקות עפה אופיר חכה לשיחה ממני

ToXic BoY17

New member
חח מאיפה את יודעת מי שם ומי לא../images/Emo35.gif

אז זאת מלי הייתה עם החום כהה

8ortal8

New member
ממממ ../images/Emo6.gif

חחח זה ידוע ששירי לא שם, כי שירי לא מתמודדת על כלום.. נכון, אולי בתוך אקזיט אבל שירי כבר מזמןןן לא חלק מאקזיט חח.. ומלי.. ממ.. כן, הייתה עם שמלה חומה.. חח

יששששששששששששששש

איזה אושררררררררר לא האמנתי בגרוששששששששששששש יאלללה אקזיט ניצחה את השמיניההה ההיתם מאמיניםםםםםםםםםם יווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו אאאאאאאאאאאאאאאאאאא תמיד ידעתי שאין על אקזיטטטטטטטטטטטטטט ראיתם את הקפיצה של הדס חחח איזה חמודה אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא איזה יופייי יאללה שיחזרו לשידורים!!!!

mary17

New member
מזל טוב לאקזיטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט

שוב פרסומות
זבלים העיקר הם עברו את השמנייה

עשינו את זהההההה

דייי אני כל כך מאושרת עכשיוווו..... אנשים אקזיט זה הדבר האמיתי שנה הבאה ממשיכים מסורת עד שנגיע לגיא פינס.... חחחח איזה כיףףף

ToXic BoY17

New member
../images/Emo106.gifזכיה שלישית ברצף../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

שיוו זה היה ממש מפתיע...חח והפרסומות לא היו מפתיעות כלל

בעעעע חרא טקס../images/Emo46.gif../images/Emo4.gif../images/Emo7.gif../images/Emo90.gif

זה היה טקס מעפן ברמות!!!! בחיי שלאורך כל השנים בהם ראיתי את טקס מסך הזהב לא ראיתי כזה טקס מכור (לא שבפעמים הקודמות הוא לא היה מכור אבל הפעם זה עבר כל גבול!!) השיר שלנו עונה שניה טלנובלת השנה?!????!?!?
שנה שעברה שהמתחרים העיקריים היו מיכאלה והשיר שלנו אז הייתי בטוחה שהשיר שלנו יזכה וגם הצבעתי להם, כי השיר שלנו הייתה טלנובלה נחמדה + ומיכאלה לא משהו ת'אמת... אבל השנה???? העונה השניה של השיר שלנו הייתה כל כך גרועה וכל כך משעממת היו פרקים אפילו שלא היה להם מה לשדר והם התחילו לשים שירים (פרקים שלמים שכל פרק זה רק חלומות/שירים
) ותאמינו לי ראיתי מספיק מהשיר שלנו כדי לדעת!!!!
לעומת זאת טלנובלה בע"מ הייתה טלנובלה מעולה!!!! היא הייתה מושקעת, מעניינת מותחת ותמיד נשאר טעם לעוד!! השחקנים מעולים (טלי שרון, שרון אלכסנדר, גיא לואל ועוד...) כל כך השקיעו בטלנובלה הזו שבאמת מגיעה לה לזכות!!!!
נינט טייב שחקנית השנה?????!!!??!?!
היא בכלל לא שחקנית!!!! יוווו זה כל כך מרגיז שטלי שלמדה משחק ושיחקה כל כך הרבה סוגים של תפקידים ובכל תפקיד נתנה ת'נשמה והוציאה את הכי טוב שאפשר צריכה להפסיד לאיזה פרחה כמו נינה שאולי יש לה קול יפה אבל שחקנית?!?!?? היא ממש לא!!
רן דנקר שחקן השנה?!?!?!?!?!!???!
גם הוא לא בדיוק שחקן!!!
הוא סתם עוד איזה 'מאמי' אחד שניצח בגלל נינה
בעעעע תאמינו לי הטקס של השנה זה הדבר הכי מכור שראיתי בחיים שלי!!!! אני מצטערת בכלל שראיתי אותו השנה
הדבר היחידי שעוד איכשהו כן עשה לי טוב בלב זה כמובן הניצחון של אקזיט
(סופסוף סמיילי מחייך חחחח) לא שכל כך הגיע להם (כי השנה התוכנית התדרדרה ברמות!!) אבל בכל זאת היה כייף לדעת (ולא לראות
) שהם זכו

ToXic BoY17

New member
צודקת בכל מה שאמרת../images/Emo45.gif../images/Emo103.gif

חוץ מזה שנינט היא פרחה...היא חמודה ויפה.. אבל באמת הגיע לטלי לזכות
היה טקס גרוע ומכור לגמרי! פשוט זוועה שביזבזתי עליה 2 וחצי מהזמן שלי לחינם
ואפילו הזכיה של אקזיט שהייתה טיפת נחמה
הייתה בפרסומות. אז מזה שווה בכלל
(הפתיעו אותי באתם כשהם זכו...בגלל ההדרדרות בתוכנית וההצלחה של השמינייה-לא חשבתי שיש סיכוי כ"כ...אבל וואלה 3 זכיות ברצף זה כל הכבוד
) אהההההההההההההה אני יודע מה היה כן שווה בטקס! לראות שוב את גיא פינס לוקח פרס בפעם ב-9 ועוד לכתוב בפנאי פלוס לפני שבועיים "אני לא אשקר, התוכנית שלי הכי טובה ומגיע לה לזכות"...איפה הפירגון לכאלה שלא יושבים בזרי כסף כל היום ומרוויחים את לחמם בכבוד וקורעים את התחת בדברים מוזרים רק כד לעשות תוכנית מאתגרת ומעולה

צודקת......

עאלק נינט שחקנית השנה..... בשבילי שחקנית השנה היא טלי שרון שחקן השנה עפר שכטר וטלנובלה השנה היא טלנובלה בע"מ....

למעלה