היום כולנו צופים ב"מסך הזהב"!

../images/Emo45.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אז לנינט יש עוד פסל בבית... זה לא אומר כלום
ברור שטלי הרבה יותר טובה...

צודקת בכל מילה..!!../images/Emo13.gif

בעע השיר שלנו+נינט+רן... טב''ע+טלי+אקזיט=שליטההההההההההההה........

ברוש36

New member
../images/Emo45.gifצודקת לחלוטין!כנסו../images/Emo3.gif

גם אי חושבת בדיוק כמוך,נינט זכתה בכוכב נולד בסדר,שתלך ותפתח את הכישרון שלה בתחום השירה,היא ממש לא שחקנית ובכלל לא מגיע לה לזכות כי אפילו שנה אחת היא לא למדה משחק
. רן דנקר גם לא שחקן טוב,העונה הראשונה של השיר שלנו הייתה עוד אכשהו בסדר,אבל העונה השנייה כבר נהייתה מאוסה,כנ"ל לגבי העונה השלישית שתהיה. צריך לגוון,הוט בהחלט מגוונים,ולטעמי טלנובלה בע"מ היא סדרה יומית הרבה הרבה יותר טובה מהשיר שלנו. בקיצור,הוט שולטים
,והם היו צריכים לזכות

חברה חזרתי עכשיו הביתה../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

והדר הראשון שאני רוצה לומר לכם: אמרתי לכם!!!!!!!!! זה היה ברור שאקזיט מנצחים את השמינייה....
וחוץ מזה אופיר- שוב תודה על העידכון
ואני הולכת לישון כי אני מתה מעייפות

אני ידעתי שנזכה!!!

זה היה כזה ברור! תודה לכולכם על ההצבעה ושאתם מאמינים בנו! יששששש

לדעתי זה לא היה כזה ברור...../images/Emo90.gif

אבל בכל זאת היה כייף לדעת שזכינו למרות הירידות והעליות
מזל טוב לנו

../images/Emo2.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

ברור
אני היחידה פה שאמרה מהתחלה שאנחנו לוקחים וכולכם קשקשתם לי על השמינייה

מישו מוכן לסהביר לי מה קורה פה?!

נווו אמת זה לא היה ברור שאקזיט תקח את זה מי הצביע לשמינייה?? ילדים בני 4? ילדים בני 8? אוי נוו באמת עשו לי טובה!! אקזיט זו התכונית הכי טובה שיש בעולם! ועובדה שאי אפשר לבתווכח עם זה כבר כמה שנים!!!

חח הדס תבנו על המעריצים כל שנה חח

אני יודע שחלק מהאנשים היו בטוחים שאקזיט לא תיקח הייתה עונה יחסית טובה בהוט אבל לעומת עונות קודמות ובואי נהיה דוגרים הזכייה השלישית ברצף זה שוב בזכות המעריצים והאנשים בפורום ואני הצבעתי לאקזיט אבל יש מישהי שלא רצתה שזה יקרה מעניין מה יש לה להגיד על זה

ToXic BoY17

New member
חח../images/Emo3.gif../images/Emo103.gif

חח אני לא חושב שזה היה כ"כ ברור שאקזיט תזכה...אבל לפחות זכינו וזה מראה לכולם שהמעריצים דובקים באקזיט-בטוב וברע

כנסו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

לכל אלה שכועסים על הזכייה של השיר שלנו וכל השחקנים שלהם

שכטרון

New member
../images/Emo3.gif

אבל גם יש פה כאלה שעשו משו דומה... המציאו תעודות זהות

למעלה