מאמר חדש+התפקדות פברואר

• פותח הנושא Dizen
  • פורסם בתאריך

Dizen

New member
../images/Emo106.gifמאמר חדש+התפקדות פברואר

מאמר חדש הוסף לקטגורית המאמרים בפורום- המאמר של סיון. המון המון
על ההשקעה
התפקדות פברואר אפשר לחשוב על זה כעל שרשור היכרות חדש, או על עוד התפקדות כדי לדעת מי איתנו.
שם:
תפקיד בהווה/עתיד:
אייסיקיו/מסנג'ר/אימייל/יונת דואר:
מסר לאומה:
יאללה
טלנובלה בע"מ

סיונתו

New member
אני אוהבת כאלה ../images/Emo6.gif

שם: סיון... עם ו' אחת
בשעה טובה...
שלב בתהליך ההתנדבות: ביום ראשון היה לי ראיון מתנדבים ובשעה טובה התחלתי את התהליך
תפקיד בהווה/עתיד: בעתיד- מקווה משהו שבו אני אוכל לעזור לאנשים (משקית ת"ש, וכאלה...)
אייסיקיו/מסנג'ר/אימייל/יונת דואר: איציק- 241708972
מסר לאומה: אל תסמכו על הרופאים של הלשכת גיוס שלכם...
ומגיע גם לדיזן קרדיט על המאמר שהיא שיפצרה

sivan 11

New member
התפקדות פברואר

שם: סיון. גיל: 21... שלב בתהליך ההתנדבות: אני כבר בצבא...אין לי יותר שלבים... אימייל: [email protected] מסר לאומה: התנדבות לצבא היא ממש תורמת ומעלה את המוטיבציה!

LordNor

New member
עוד פעם../images/Emo35.gif יעלללל תרשמי גם ../images/Emo13.gif

שם: רפי גיל: 22 שלב: אני זקן, שנתיים ו-5 חודש בצבא תפקיד בעבר: אנימטור/גרפיקאי תפקיד בהווה: מפעיל מחשב (מנהל רשת) אייסיקיו/מסנג'ר/איימייל/יונת דואר: תבקשו יפה במסרים
מסר לאומה: לכו עד הסוף

סיונתו

New member
בקשה חשובה...ודחופה

למישהו יש קישור לאיזה אתר שיש בו רשימת תפקידים עם פירוט וכל זה
כי באתר של עולים על מדים צריך קוד לזה (ואין לי...) ומישהו מיוחד ביקש ממני לעזור לו עם זה
תשובות בקרוב?

Dizen

New member
ניסיתי הרגע...

לא ביקשו ממני שום קוד. בכל מקרה, בקשי מאיזה ידיד או משהו את החוברת שהוא קיבל עם המנילה
ארוחת בוקר

Dizen

New member
מתפקדת

כי רפי ביקש
שם: דיזן גיל: 18 שלב בהתנדבות: מחכה לגיוס (10.3 כבוד
) תפקיד בהווה/עתיד: קשרי חוץ במודיעין אייסיקיו/מסנג'ר/אימייל/יונת דואר:
177698012
[email protected]
[email protected]
מיצי מסר לאומה:"שיהיה לכם יום טוב, תעשו מעשים טובים, תטגנו כרוביות או משהו, לא יודע"
נגמרים לי כבר הרעיונות לחתימות, זנוּת

roy gabay

New member
אממ

שם:רועי גיל:22 שלב בתהליך ההתנדבות: עדין לא התחלתי מסגננים מכתב תפקיד בהווה/עתיד:נשק (חולה על נשקים) אייסיקיו/מסנג'ר/אימייל/יונת דואר: מייל [email protected] מסנג'ר [email protected] icq 239067303 מסר לאומה:אין

עוזאבי

New member
לדיזן וסיוון

כפי שאתן יודעות ממחזור 016 הגיוס הוא שנה וחצי ב"רגיל" ובמקרים מיוחדים יותר...לכן כדי אולי שתשנו את הסעיף במאמר שנכתב שזה שנתיים שירות..

סיונתו

New member
זהו תשמעו

שאלתי במדור פרט ואמרו לי שזה לא נכון
אוף הצבא הזה....

עוזאבי

New member
קודם כל מצטער

ס-י-ו-ן! דבר שני גם אחראית מתנדבים בבקו"O אמרה לי שזה שנה וחצי וגם הרופאה שיושבת בוועדת מתנדבים+קצינת מדור פרט בקירייה אמרו לי את זה.. ככה שאני מאמין יותר להם...

LordNor

New member
מדור פרט אחראים רק על מלש"בים

מידע אמין לגבי זמן התנדבות, הם לא מוסמכים להגיד לך. מבחינתי הם יכולים להגיד לך שתעשי שירות צבאי של 5 שנים
רק תא מתנדבים מורשה ומוסמך למסור מידע לגבי אורך ההתנדבות למי שמבקש לדעת, מה שהם אומרים זה מה שעושים בפועל.

Dizen

New member
../images/Emo12.gif

לא הבנתי... מה זאת אומרת "לא מוסמכים" להגיד לי? הרי בדיוק בגלל שהם אחראים רק על מלש"בים, הם אמורים להיות מוסמכים להגיד להם מה הולך להיות אורך השירות שלהם... ממש מוזר. בכל מקרה, ברגע שאני אשיג כבר את תא מתנדבים, אני אשאל.
נו מה אני אעשה שכל פעם שאני מדברת איתם אני רק מתעצבנת עליהם בגלל שהם לא מסדרים את מה שאני צריכה, ואז אני שוכחת לשאול את זה?

LordNor

New member
ננסח אחרת:

המסמך שבו חותמים על מספר חודשי השירות הוא לא ממש רלוונטי עבור הצבא. בנות חותמות על 24 חודשים, בפועל הן ישרתו רק 18 חודשים (הוראה חדשה לפי מה שהבנתי פה) בנים חותמים על 36 חודשים, בפועל הם ישרתו רק 18 חודשים (ושוב, הוראה חדשה). אחרי שהמשל"בים התנדבות, הם עוברים לאחריות תא מתנדבים ולמדור פרט אין שום "אחריות" עליהם. השאלה מי קובע לנו את מספר חודשי השירות שנעשה בפועל
התשובה: תא מתנדבים. הגיוני מבחינתך

עוזאבי

New member
לא נראה יל ככ שהבנת

או שאני לא הבנתי אותך,בכל אופן: כל אלה שלא התגייסו עדיין ביניהם אני נקראים מלשבים, במלשבים שרוצים להתנדב מטפל בשלבים הסופיים מנהל גיוס/מדור פרט שבקירייה,שם גם יושבת אחראית מתנדבים ושם התיקים עוברים לטיפולים שונים.. לכן הקצינה של מדור פרט שבין יתר תפקידיה היא גם אחראית ישירה על ההתנדבות(ובגלל זה היא יושבת בוועה גם) אומרת לי ישירות שההתנדבות ירדה לשנה וחצי אני מאמין שהיא יודעת על מה היא מדברת.. נ.ב-וזה כמובן בלי להזכיר את אחראית מתנדבים שאמרה לי שהגיוס הוא שנה וחצי והרופאה שבוועדת מתנדבים..

Dizen

New member
לא ../images/Emo4.gif

איך אני יכולה לחתום על דבר אחד, ולשרת בפועל משהו אחר? אם זה באמת ככה, למה חתמתי בכלל? ובלי קשר- גם אם למדור פרט אין שום "אחריות" עלי מרגע שאני לא מלש"בית, עדיין זה לא אומר שהם צריכים לתת לי מידע לא נכון/לא לדעת את המידע בכלל.
תודה על ההסבר

עוזאבי

New member
את חתמת

כי כנראה התפקיד הספציפי שלך דורש אורך שירות ארוך יותר.. מתנדב שהולך למשל להיות פקיד יעשה מעכשיו שנה וחצי ולא שנתיים, מלשב שהולך למודיעין יתוחם על יותר משנה וחצי.. ובעניין השאלה שהשנייה שלך- מדור פרט יתן לך את המידע הכי נכון גם אם אין לו "אחריות" עלייך..

Dizen

New member
לא לא ../images/Emo13.gif

אני עוד לא חתמתי על שום דבר... אני יודעת שהתפקיד שלי דורש אורך שירות ארוך יותר- אני שואלת ברמת העיקרון. איך מישהו, שהתפקיד שלו לא דורש אורך שירות ארוך יותר, חותם על דבר אחד ומשרת בפועל משהו אחר? השאלה השניה- זה העניין
שרפי אומר שדווקא תא מתנדבים נותן את המידע הכי נכון במקרה של סתירה.
מדהים הצבא הזה. יד ימין לא יודעת מה יד שמאל עושה

עוזאבי

New member
דיזן לקח לי שנה

לקלוט את השאלה שלך ואם הבנתי אותה נכון, אז החתימה על אורך שירות ארוך יותר הוא מעין עניין פורמלי שאוטומטית למתנדבים מתקצר השירות לכאלו שלא נמצאים בתפקיד שדורש שירות ארוך יותר.. מעיין משהו סימלי/פורמלי.. ובעניין השאלה השנייה שלך-איפה בדיוק יש סתירה בין תא מתנדבים למדור פרט?

Dizen

New member
סימלי../images/Emo35.gif

נו טוב, תמיד אמרנו שהם מוזרים... מהסתירה הזאת התחיל כל הדיון הזה
מדור פרט אומר שהשירות הוא שנתיים, ותא מתנדבים אומר ששנה וחצי.
יום שישי אחרון של פסיכומטרי

למעלה