מאמר חדש+התפקדות פברואר

• פותח הנושא Dizen
  • פורסם בתאריך

עוזאבי

New member
מדור פרט אומר

שהשירות הוא שנה וחצי, דיברתי עם הקצינה במדור פרט בקיריה...

Dizen

New member
אז יש סתירה בין מדור פרט

למישהו אחר- מי שכתב את הדף הזה למתנדבים, ושסיון דיברה איתו.
הם לא התאחדו ועברו לתה"ש? גאד, כבר איבדתי את עצמי פה...

סיונתו

New member
כאילו הלווו...פיצול אישיות..צבא

זה לא חדש לאף אחד שהם לא מעדכנים אחד את השני בשינויים המוזרים שלהם...דהההה חחח דיזן, שכחת לרשום קטגוריה של כל אחד איפה הוא גר...כי תומר נגיד...כבר לא איפה שהוא היה לפני חחח... (אם לתומר יש בעיה אז תמחקי את ההודעה אחרי זה או משו....שלא יתעצבנו עלי).... וסורי לכולם אני רק זוכרת את מי שמרעננה ומחיפה.... (טוב אחד מחיפה...) בלי להזכיר ש-מ-ו-ת...שלא יכעסו עלי....שאני לא ישבוא לכם ביטחון שדה...לא משנה...אני עדיין לא לומדת כמו ששמתם
- מה זה
סמיילי סדאם חוסיין

מעיין©

New member
אפשר לסדר לכם את הבלגן../images/Emo35.gif

1. "מדור פרט בקריה"= מנהל הגיוס. הם כבר לא יושבים בקריה יותר, הם עברו לשבת בתל השומר ביחד עם תא מתנדבים. 2. דפי מידע של הצבא הם לא ממש מעודכנים, אני דיברתי עם מרי ( הקצינה בתא מתנדבים), והיא אמרה לי שמתנדבים משרתים שנה וחצי, לא ברור אם ממחזור 015 או ממחזור 016. 3. העניין עם החתימות- בנים תמיד חתמו 3 שנים, ודרשו מהם לעמוד בזה רק אם מדובר בתפקיד מיוחד (כמו קצונה למשל).אם לא, הם שירתו שנתיים. עוד משהו

Dizen

New member
כן ../images/Emo9.gif

הבעיה היא לא רק עם הדף- לסיון גם אמרו שהשירות הוא שנתיים. הבנתי כבר שתא מתנדבים צודק, אבל עדיין יש פה סתירה... תודה
איך היה

סיונתו

New member
אני יכולה לסדר לך ../images/Emo13.gif

הלווו זה צה"ל... יש פה סתירה... ברור שתהיה...מה חשבת
שלא תהיה

סיונתו

New member
וזה סיון עם ו' אחת

איזה מגניב...עכשיו קלטתי את כל הסימנים החדשים

black_magic

New member
מה זה פה מסדר?? ../images/Emo3.gif

שם- שלי גיל- עוד חודש 20
שלב בתהליך ההתנדבות- כבר חיילת מזה 3 חודשים, נראה כמו נצח... תפקיד- שרטטת גרפיקאית בשייטת אייסיקיו וחבריו- במסרים למי שרוצה (ואגב יש לי רק מסנג'ר) מסר לאומה- מסר לאומה

מסדר? לא הסתפרתי! ../images/Emo3.gif

שם: דרור
שלב בתהליך התנדבות: חושב, מתכנן ובעיקר מנסה לברר דברים וכל פעם מקבל תשובות אחרות :)
תפקיד: אממ.. תלמיד/סטודנט
אייסיקיו: 92911195
מסנג'ר: [email protected]
אימייל: [email protected] (לא בשבת
)
מסר לאומה: באיזה גיל אפשר להתנדב?! למה אף אחד לא יודע?! למה מצד אחד אומרים לי שעד 21 ואז אומרים לי שמכירים אנשים שהתנדבו בגיל 26? אההה!!! (בלי פאניקה!)

התפקדות

שם: עמי גיל: 18 וחצי ככה. (נראה לי) שלב בתהליך ההתנדבות: מחזור 015 (האחרון) תפקיד בהווה: כיום בחטיבת הצנחנים, צלם צבאי, אבל בקרוב עובר למקום אחר עם יותר עבודה באותו התפקיד. (עוד לא יודע לאן בדיוק) מסנג'ר+EMAIL: [email protected] מסר לאומה: כשאתם בראיון לתפקיד מסויים, תהיו במודעות שלמה שאתם גם מראיינים את המעסיקים. (גם הם בוחנים אותך אם הם רוצים אותך, אבל גם אתה בוחן אותם אם אתה רוצה להיות שם) זהו. עמי

TRANSFER

New member
../images/Emo37.gif../images/Emo27.gif../images/Emo40.gif../images/Emo38.gif../images/Emo126.gif../images/Emo64.gif|

אחלה סמיילים הוסיפו
שם : בועז גיל: 18 שלב בתהליך ההתנדבות: התגייסתי לפני כ3 חודשים [מחזור 015] תפקיד בהווה: מש"ק תכנון אייסיקיו[לא מבקר שם הרבה]: 139434825

shiri_b

New member
מתפקדת

שם: שירי גיל: 18 וחצי שלב בתהליך ההתנדבות: מחכה לכמה חתימות ושיעבירו למנהל הגיוס תפקיד בהווה/עתיד: שאלה טובה אייסיקיו/מסנג'ר/אימייל/יונת דואר:14401551

Dawson girl

New member
או וול

שם: נעמי גיל: 17 ועשרה חודשים (כמעט) שלב בתהליך ההתנדבות: אממ.. מחכה לועדת מתנדבים, התיק שלי במנהל הגיוס כרגע, ויש לי שלב שני של מיונים לביטאון ביום ראשון
מספיק? תפקיד בעתיד: מאוד מקווה שעיתונאית אייסי/מסן במסרים מסר לאומה: אני רוצה אוכל

למעלה