מאמר חדש+התפקדות פברואר

• פותח הנושא Dizen
  • פורסם בתאריך

רק דודי

New member
גם אני מתפקד!

חזרתי היום מהבית ספר לחי"ר, אי שם בדרום הארץ, ועכשיו אני בשבוע רגילה (פחות או יותר) אז יאללה מתפקד: 1. שם: דודי 2. גיל: 19 3. שלב בתהליך ההתנדבות: הפז"מ כבר דופק שנה ושלושה חודשים... 4. תפקיד בעבר ובהווה: בעברי הלא רחוק הייתי כתב צבאי ב"ביטאון חיל-האוויר" תפקיד מהנה ומלא אתגרים, אך לא כמו מה שאני עושה עכשיו שזה צוער בבית הספר לקצינים בה"ד 12....
5. איסיקיו: 197751005, אל תתביישו דברו איתי חופשי! אני אשמח לעזור בכל מה שאני יודע על הצבא וההתנדבות וכן סתם לפטפט..
6 מסר לאומה: אתם יכולים, וזה לא כזה קשה. ואל תתנו לאף אחד לעבוד עליכם! והכי חשוב - אני קורא לכולכם בואו והצטרפו למשפחת הקצינים של צה"ל!!! (כ"מ 3 כבוד!!!)

סיונתו

New member
ואני כזה- מה אתה עושה בבית

לא קלטתי שכבר יום חמישי... איזה יופי... רק עוד שבוע הבאסה תגמר
צריכה פינוק..דחוף...

מעיין©

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

שם: מעיין
שלב בתהליך ההתנדבות:חיילת 3 חודשים, מחזור 014
תפקיד בהווה/עתיד:צלמת צבאית בפקע"ר
אייסיקיו/מסנג'ר/אימייל/יונת דואר:קוראים לה יויו. ליונה.
מסר לאומה:אהבה זה הכי חשוב

tomer2020

New member
מבקר פה מדי פעם...

סיפרו לי על הפורום הזה לפני כמה חודשים מאז יוצא לי לבקר פה מדי פעם לראות מה אתם כותבים קצת פרטים על עצמי
שם: תומר גיל: 19.5 שלב בתהליך ההתנדבות: משרת שנה וחודשיים מחזור גיוס 008 תפקיד: חייל בחיל מודיעין ICQ: 341873674 מסר לאומה: אל תוותרו ואל תתנו לבקו"ם לשגע אתכם/ן יותר מדי חוץ מזה שיהיה לכם סוף שבוע מעולה והרבה כיף...

Tomak19

New member
סבבה

שם: תומר גיל: 19 שלב בתהליך ההתנדבות: טוראי בחטיבה קשרי חוץ תפקיד בהווה\עתיד: אסור לי להגיד\מקווה להיות קצין אייסיקיו\מסנגר\אימייל\יונת דואר: icq-217914860 [email protected] [email protected] יונת דואר- גידלתי אחת אבל בגלל שהאוכל בבסיס שלי הוא לא בדיוק "ארוחת גורמה" העדפתי לשלוח אותה כדואר לקיבה שלי. מסר לאומה- לא משנה כמה מטרטרים אתכם ומעליבים אתכם במהלך תהליך ההתנדבות, תמיד תמשיכו הלאה, בסוף עוד תמצאו משהו טוב!!!

ny22

New member
מנהל
ואני

שם: נתאי גיל:18.5 שלב בתהליך ההתנדבות: שלחתי 2 המלצות תפקיד בהווה: ש"ש בשומר הצעיר אייסיקיו/מסנג'ר/אימייל/יונת דואר: מי שרוצה, שיפנה אלי בפרטי.... מסר לאומה: "אל תפסיקו לחלום".

../images/Emo13.gifעכשיו תורי

שם: אורנית
שלב בתהליך: כבר בשירות 9 חודשים....(הפז"מ דופק!!!
)
תפקיד בהווה: מתפקדת כ- פעילת ת"ש בחטיבה 35 חטיבת הצנחנים כבוד!!!!!! ומיועדת לקצונה בקרוב....
אייסי: 286769873 רוב הזמן לא כאן בבסיס אבל עם תתפסו אותי בשבת אני ישמח לעזור....
מסר לאומה: "אמונה נטו!" יאלה ושיהיה בהצלחה.....

newKiticat

New member
ME NEXT!

שם: מירי. אפשר לקרוא לי קיטי... גיל- 19, וצועדת בצעדי ענק ל20... פז"מ- למרות שלא הוסיפו 5 חודשים עלובים... שלב בתהליך ההתנדבות- התגייסתי כבר! תפקיד בהווה- מש"קית דוברות בחטיבת דובר צה"ל בתחום בינלאומית. איסיקיו- 116964793 סיבת התנדבות- סוכרת נעורים מטופלת באינוסלין מסר- הצבא דופק גם אותנו- אבל זה חלק מ"החוויה הצבאית"

למעלה